thanosalex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εχς το galaxy s κε το πιραζανε κ μθ βλοκαρανε το κιν κ τςρα μθ ζιταει κοδικυσ γ gmail κτλ κ δν βορς ν κανο τπτ εκτοσ απο κλισι εκτακτισ αναγκισ .κ επισεισ δν θυμαμε το κοδικο γ το gmail μυ εχς φτιαχι καινυριυσ αλα δν εχω βρι ακρι. ειχα αλαχι το σχιμα χεκλιδοματοσ κ τοτε μυ το βλοκαρανε κ πλεον δν βορω ν βω στ menu η να παρω τιλ τπτ εκτοσ απο κλισι εκτακτισ αναγκισ κ αυτ που λεει (παρα πολεσ προσπαθιεσ μοτιβυ/για χεκλιδομα σθνδεθειτε χρησιμοποιωντασ το λογαριασμο σασ στο google) Ενο μυ ερχοντε μυνιματα κ βλεπς ποσ εχς σιμα κτλ αλα δν βορω ν βω στο menu. εχς το galaxy s κε το πιραζανε κ μθ βλοκαρανε το κιν κ τςρα μθ ζιταει κοδικυσ γ gmail κτλ κ δν βορς ν κανο τπτ εκτοσ απο κλισι εκτακτισ αναγκισ .κ επισεισ δν θυμαμε το κοδικο γ το gmail μυ εχς φτιαχι καινυριυσ αλα δν εχω βρι ακρι. ειχα αλαχι το σχιμα χεκλιδοματοσ κ τοτε μυ το βλοκαρανε κ πλεον δν βορω ν βω στ menu η να παρω τιλ τπτ εκτοσ απο κλισι εκτακτισ αναγκισ κ αυτ που λεει (παρα πολεσ προσπαθιεσ μοτιβυ/για χεκλιδομα σθνδεθειτε χρησιμοποιωντασ το λογαριασμο σασ στο google) Ενο μυ ερχοντε μυνιματα κ βλεπς ποσ εχς σιμα κτλ αλα δν βορω ν βω στο menu.
vasilis123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 φιλε μου αν δεν διορθώσεις το μήνυμά ετσι ωστε να μπορει να το διαβασει καποιος δεν νομιζω να λαβεις καποια απαντηση γιατι δεν θα μπει κανενας στον κοπο να το διαβασει.. φιλικα παντα!
vasilisga Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 απαραδεκτο κειμενο... σε οποια γλωσσα και να εινα γραμμενο δεν διαβαζεται... ειπαμε και κανενα ορθογραφικο λαθος δεν πειραζει αλλα εδω περα ενταξει, χαος
nikoskon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Βάλε και το spam στο προφίλ μου... Σκέτη μαγεία...
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Χμμμ ειχες κανει το ιδιο ιδιο θεμα και σου ειχα πει να το διορθωσεις για να ειναι κατανοητο ωστε να βοηθηθεις. Εξακολουθω να μην το καταλαβαινω και το ιδιο οι φιλοι απο πανω.
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εχς το galaxy s κε το πιραζανε κ μθ βλοκαρανε το κιν κ τςρα μθ ζιταει κοδικυσ γ gmail κτλ κ δν βορς ν κανο τπτ εκτοσ απο κλισι εκτακτισ αναγκισ .κ επισεισ δν θυμαμε το κοδικο γ το gmail μυ εχς φτιαχι καινυριυσ αλα δν εχω βρι ακρι. ειχα αλαχι το σχιμα χεκλιδοματοσ κ τοτε μυ το βλοκαρανε κ πλεον δν βορω ν βω στ menu η να παρω τιλ τπτ εκτοσ απο κλισι εκτακτισ αναγκισ κ αυτ που λεει (παρα πολεσ προσπαθιεσ μοτιβυ/για χεκλιδομα σθνδεθειτε χρησιμοποιωντασ το λογαριασμο σασ στο google) Ενο μυ ερχοντε μυνιματα κ βλεπς ποσ εχς σιμα κτλ αλα δν βορω ν βω στο menu. Δεύτερη παρατήρηση που λαμβάνεις για την χρήση μη ελληνικής/SMS γραφής. Κλειδώνω αυτό το θέμα (το προηγούμενό σου διαγράφηκε) και περιμένω να ανοίξεις νέο topic με ανθρώπινη γραφή, με ελληνικά στον τίτλο και στο μήνυμα. Αν θέλεις, φυσικά. Αλλά στην τρίτη στραβή καίγεσαι, να το ξέρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.