Προς το περιεχόμενο

need hellp with galaxy s

thanosalex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχς το galaxy s κε το πιραζανε κ μθ βλοκαρανε το κιν κ τςρα μθ ζιταει κοδικυσ γ gmail κτλ κ δν βορς ν κανο τπτ εκτοσ απο κλισι εκτακτισ αναγκισ .κ επισεισ δν θυμαμε το κοδικο γ το gmail μυ εχς φτιαχι καινυριυσ αλα δν εχω βρι ακρι.

ειχα αλαχι το σχιμα χεκλιδοματοσ κ τοτε μυ το βλοκαρανε κ πλεον δν βορω ν βω στ menu η να παρω τιλ τπτ εκτοσ απο κλισι εκτακτισ αναγκισ κ αυτ που λεει (παρα πολεσ προσπαθιεσ μοτιβυ/για χεκλιδομα σθνδεθειτε χρησιμοποιωντασ το λογαριασμο σασ στο google)

Ενο μυ ερχοντε μυνιματα κ βλεπς ποσ εχς σιμα κτλ αλα δν βορω ν βω στο menu.

εχς το galaxy s κε το πιραζανε κ μθ βλοκαρανε το κιν κ τςρα μθ ζιταει κοδικυσ γ gmail κτλ κ δν βορς ν κανο τπτ εκτοσ απο κλισι εκτακτισ αναγκισ .κ επισεισ δν θυμαμε το κοδικο γ το gmail μυ εχς φτιαχι καινυριυσ αλα δν εχω βρι ακρι.

ειχα αλαχι το σχιμα χεκλιδοματοσ κ τοτε μυ το βλοκαρανε κ πλεον δν βορω ν βω στ menu η να παρω τιλ τπτ εκτοσ απο κλισι εκτακτισ αναγκισ κ αυτ που λεει (παρα πολεσ προσπαθιεσ μοτιβυ/για χεκλιδομα σθνδεθειτε χρησιμοποιωντασ το λογαριασμο σασ στο google)

Δημοσ.

φιλε μου αν δεν διορθώσεις το μήνυμά ετσι ωστε να μπορει να το διαβασει καποιος δεν νομιζω να λαβεις καποια απαντηση γιατι δεν θα μπει κανενας στον κοπο να το διαβασει..

φιλικα παντα!

Δημοσ.

απαραδεκτο κειμενο...

σε οποια γλωσσα και να εινα γραμμενο δεν διαβαζεται...

ειπαμε και κανενα ορθογραφικο λαθος δεν πειραζει αλλα εδω περα ενταξει, χαος

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ ειχες κανει το ιδιο ιδιο θεμα και σου ειχα πει να το διορθωσεις για να ειναι κατανοητο ωστε να βοηθηθεις.

Εξακολουθω να μην το καταλαβαινω και το ιδιο οι φιλοι απο πανω.

Δημοσ.

Δεύτερη παρατήρηση που λαμβάνεις για την χρήση μη ελληνικής/SMS γραφής. Κλειδώνω αυτό το θέμα (το προηγούμενό σου διαγράφηκε) και περιμένω να ανοίξεις νέο topic με ανθρώπινη γραφή, με ελληνικά στον τίτλο και στο μήνυμα. Αν θέλεις, φυσικά. Αλλά στην τρίτη στραβή καίγεσαι, να το ξέρεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...