mandos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ!!! βαρέθηκα να είμαι μειονότητα
neco Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίος ο chrome, στο site του ebanking της eurobank να έμπαινε μόνο.....
parsifal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Έχει γενικότερο πρόβλημα με τα ελληνικά e-banking sites; Ή μάλλον, για να είμαστε και πιο δίκαιοι: Έχουν τα ελληνικά e-banking sites γενικότερο πρόβλημα με τον Chrome... ;
actorius Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Σε winbank και alpha πάντως που μπαίνω με chrome απο version 6 μέχρι χτες v8, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Sent from my iPhone using Insomnia
weber122 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ παιδιά χρησιμοποιώ τον chrome αλλά δεν έχει γίνει αυτόματη αναβάθμιση στον 9. Να τον κάνω uninstall και ξανά install?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 πήγαινε στο About Google Chrome και δες τι ένδειξη έχει...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Ωραίος ο chrome, στο site του ebanking της eurobank να έμπαινε μόνο..... Επιβεβαιωνω.
greekboy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 αυτο το open with να δω ποοοοτε θα βαλουν,δεν νομιζω να ειναι τοσο δυσκολο πια! πήγαινε στο About Google Chrome και δες τι ένδειξη έχει... σε περιπτωση error ,κατεβαζουμε το 9 και κανουμε install απο πανω χωρις uninstall της παλιας version? ξερει καποιος?
scrooge Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ποιο ειναι το προβλημα με το ebanking? μπαινω κανονικοτατα μεσα απο https://ebanking.eurobank.gr/ebanking/login.faces
DJTaurus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ποιο ειναι το προβλημα με το ebanking? μπαινω κανονικοτατα μεσα απο https://ebanking.eurobank.gr/ebanking/login.faces Oups τωρα το προσεξα.....μεχρι την προηγουμενη εκδοση δεν μπορουσα να μπω με chrome....thanks. ........αντε να φτιαξουν και το veetle
trib Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 τον χρησιμοποιώ πολύ καιρό και δεν ήταν δύσκολο να αλλάξω από firefox, απλά κάποια plugins έχουν είτε διαφορετικό όνομα είτε είναι ενσωματωμένα σε κάτι άλλο. με έχει βολέψει πολύ και για την ώρα ούτε που σκέφτομαι να τον αλλάξω. όλα μια χαρά, φορτώνουν γρήγορα και είναι πιο ελαφρύς αισθητά, τουλάχιστον στο δικό μου σύστημα. είμαι χρήστης από την έκδοση 6.
parsifal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ποιο ειναι το προβλημα με το ebanking? μπαινω κανονικοτατα μεσα απο https://ebanking.eurobank.gr/ebanking/login.faces Εμβάσματα στέλνεις κανονικά; Και γενικά, οποιαδήποτε ενέργεια οδηγεί σε έλεγχο των πιστοποιητικών ασφαλείας μέσω του σχετικού Java applet που φορτώνεται;
scrooge Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εμβάσματα στέλνεις κανονικά; Και γενικά, οποιαδήποτε ενέργεια οδηγεί σε έλεγχο των πιστοποιητικών ασφαλείας μέσω του σχετικού Java applet που φορτώνεται; α, οχι, σορρυ δεν ξερω. δεν στελνω εμβασματα, απλα βλεπω κινηση λογαριασμου και καρτων απο εκει. απλα ειπατε οτι δεν παει καλα με το site, το τσεκαρα κ ειδα μου φανηκε οκ. δεν ξερω για τετοιες ενεργειες τι γινεται.
VasKag Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 στις ρυθμισεις ασφαλειας παντως το αναφερει. "Η εγκατάσταση πιστοποιητικών υποστηρίζεται σε Internet Explorer και Mozilla Firefox"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 σε περιπτωση error ,κατεβαζουμε το 9 και κανουμε install απο πανω χωρις uninstall της παλιας version? ξερει καποιος? no idea, ώρα για trial and error...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα