Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Με δύο σημαντικά χαρακτηριστικά να παίρνουν «προαγωγή» από τη beta, κυκλοφόρησε η τελική έκδοση του Chrome 9. Τα χαρακτηριστικά αφορούν το WebGL, που φέρνει harware accelerated 3D γραφικά και το Chrome Instant, που εμφανίζει στον χρήστη αποτελέσματα καθώς πληκτρολογεί στη μπάρα διευθύνσεων. Επίσης, έχει ενσωματωθεί στον browser και το Chrome Web Store.

Για να δοκιμάσετε το WebGL μπορείτε να επισκεφθείτε τα demo της Google, ενώ το Chrome Instant χρειάζεται ενεργοποίηση από τις βασικές επιλογές του browser.

Όσοι χρησιμοποιούν ήδη τον Chrome δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι, αφού η αναβάθμιση πραγματοποιείται αυτόματα και ενεργοποιείται με την πρώτη επανεκκίνησή του. Οι υπόλοιποι μπορούν να τον κατεβάσουν από το google.com/chrome.

Link.png Site: Google Chrome Blog

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ θέλω να δω και τον firefox 4 πάντως.

Επίσης παρατηρώ ότι οι γραμματοσειρές είναι σωστές τώρα που γράφω (στον firefox έχουν πρόβλημα).

• Moderators
Δημοσ.

LOL, το μεσημερι που ξανακοιταξα την εκδοση, 8.κατι ελεγε.

Τωρα που μπηκα, ελεγε "εγκατασταση νεας εκδοσης"!!

gsarig rulez :P

Δημοσ.

Εμένα ο firefox 4 δε μου αρέσει καθόλου! Είναι μια κακή αντιγραφή του chrome δυστυχώς...frown.png

Για να μου κάνει update πρέπει να πατήσω στο "Σχετικά με το Google Chrome"... Πιστεύω ότι μακράν το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι το hardware acceleration που επιτέλους θα αποφορτίσει λίγο τον επεξεργαστή αν χρησιμοποιηθεί smilie.png (για μας που δεν έχουμε σούπερ ντούπερ μηχανήματα...)

Δημοσ.

Καλα καθε μηνα βγαζει και απο μια εκδοση? Τι γινεται να φτασει κατοσταρα θελει...? :devil:

με τον Όπερα να είναι ο πρώτος που πέρασε σε 2ψήφιο νούμερο (και πλέον να είναι στο 11) η google έχει λυσάξει να τον φτάσει

η διαφορά είναι ότι ο Οπερα είναι παλαιότερος όλων (πλην ΙΕ) και ο Chrome νεότερος όλων...

το πρόβλημα δεν είναι το νούμερο ούτε το πόσες βγάζουν μέσα στο μήνα, το πότε θα βγάλουν κάτι της προκοπής αντάξιο όλου του πανικού που γίνεται γύρο από το όνομα chrome

Δημοσ.

με τον Όπερα να είναι ο πρώτος που πέρασε σε 2ψήφιο νούμερο (και πλέον να είναι στο 11) η google έχει λυσάξει να τον φτάσει

:confused:

mandos, από που αντλείς αυτά τα νούμερα;

Market share των browsers από Ιούλιο 2008 ως Ιανουάριο 2011 παγκοσμίως @ statcounter.com

Market share των browsers από Ιούλιο 2008 ως Ιανουάριο 2011 στην Ελλάδα @ statcounter.com

Ούτε στη Νορβηγία (η Opera Software είναι Νορβηγική) δεν έχει δει τέτοια ποσοστά ο Opera.

• Super Moderators
Δημοσ.

καιρός ήταν, είχε αργήσει η 9η έκδοση...

Καλα καθε μηνα βγαζει και απο μια εκδοση? Τι γινεται να φτασει κατοσταρα θελει...? :devil:

κάθε 6 βδομάδες βγάζει κανονικά...

cough cough, σιγά μην έπιασε και 3ψήφιο :rolleyes:

Δημοσ.

:confused:

mandos, από που αντλείς αυτά τα νούμερα;

Market share των browsers από Ιούλιο 2008 ως Ιανουάριο 2011 παγκοσμίως @ statcounter.com

Market share των browsers από Ιούλιο 2008 ως Ιανουάριο 2011 στην Ελλάδα @ statcounter.com

Ούτε στη Νορβηγία (η Opera Software είναι Νορβηγική) δεν έχει δει τέτοια ποσοστά ο Opera.

Προφανώς ο φίλος αναφέρεται σε αριθμό έκδοσης (Opera 11 η τελευταία version) και όχι σε market share γι' αυτο και το 11 που ανέφερε. Μετά λοιπόν απο τόσα χρόνια ο opera έφτασε στην 11η έκδοση ενώ ο chrome σε "λίγο" καιρό είναι κι όλας στην 9.

Δημοσ.

Προφανώς ο φίλος αναφέρεται σε αριθμό έκδοσης (Opera 11 η τελευταία version) και όχι σε market share γι' αυτο και το 11 που ανέφερε. Μετά λοιπόν απο τόσα χρόνια ο opera έφτασε στην 11η έκδοση ενώ ο chrome σε "λίγο" καιρό είναι κι όλας στην 9.

Α, έχεις δίκιο φίλε, για το version number έλεγε ο mandos! Είπα κι εγώ, εγκεφαλικό έπαθα πρωινιάτικα και διαβάζω ο,τι να 'ναι... ; :lol:

Δημοσ.

Α, έχεις δίκιο φίλε, για το version number έλεγε ο mandos! Είπα κι εγώ, εγκεφαλικό έπαθα πρωινιάτικα και διαβάζω ο,τι να 'ναι... ; :lol:

/offtopic humor mode on

Κάπου έιχε πάρει το μάτι μου να σε "φωνάζουν" Παρσιφαλίδη... Λόγω καταγωγής ε? Έτσι εξηγείται... :P

Joking ofc

Δημοσ.

Απίστευτος browser. Υποστιρήζει και HTML 5 πράγμα που ο firefox δεν το κάνει. Αν βγει και extension οπως το firebug, θα πάρει πόδι ο firefox.:D

Δημοσ.

Απίστευτος browser. Υποστιρήζει και HTML 5 πράγμα που ο firefox δεν το κάνει. Αν βγει και extension οπως το firebug, θα πάρει πόδι ο firefox.:D

Τώρα τελευταία αρχίζω να το χρησιμοποιώ και δε ξέρω αν έχει όλα τα features. Πάντως υπάρχει αυτό...τσεκαρέ το...

https://chrome.google.com/webstore/detail/bmagokdooijbeehmkpknfglimnifench

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...