darknemus01 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν σε σύστημα πολυ παλιό με win98 έχω το office 2000 gr. Το προβλημα ειναι οτι ξαφνικα εχουν χαθει ολες οι γραμμες εργαλειων κ το μονο που φαινεται ειναι το κενο εγγραφο και ο χαρακας, αντε και ο βοηθος του office. Τα υπολοιπα excel κλπ δουλευουν κανονικα. Το εκανα απεγκατασταση και το ξαναβαλα και παλι τα ιδια, το ιδιο προβλημα και μόνο στο word! Υ.Γ. δεν θα βαλω κατι αλλο απο win98 στο μηχανημα κ φυσικα δεν παιρνει μεγαλυτερο office απο αυτο, οποτε μην αναλωθουμε σε αυτο αλλα στη συγκεκριμενη απορια thnx.
darknemus01 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Για ρίξε μία ματιά εδώ Τελικα λυθηκε με αυτο εδώ Η πρόταση στο πλαίσιο Άνοιγμα (Open) θα πρέπει να είναι παρόμοια με αυτή του ακόλουθου παραδείγματος: "C:\Program Files\Microsoft Office\Office\Winword.exe" /a ευχαριστώ φίλε.
karmen1983 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα λυθηκε με αυτο εδώ Η πρόταση στο πλαίσιο Άνοιγμα (Open) θα πρέπει να είναι παρόμοια με αυτή του ακόλουθου παραδείγματος: "C:\Program Files\Microsoft Office\Office\Winword.exe" /a ευχαριστώ φίλε. Φίλη plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.