hal9001 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ξεκινησα ενα blog στο Wordpress, για να δω τις δυνατοτητες του.. και μου εχουν σπασει τα νευρα. δε μπορω να βρω τον τροπο ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΔΙΟ ΣΧΟΛΙΩΝ κατω απο την καθε αναρτηση... και ο χρηστης να μην επιτρεπεται να κανει σχολια. εψαξα απο εδω και απο εκει αλλα βοηθεια πουθενα.. καποιος που να γνωριζει απο wordpress ας βοηθησει!
black_widow Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Στο wordpress.com είσαι; Θα πας αριστερά στην κατηγορία " Ρυθμίσεις " και μετά στην υποκατηγορία " Ρυθμίσεις συζητήσεων " . Ξετίκαρε το " Allow people to post comments on new articles " . Eγώ το έχω τικάρει κανονικά , τους αφήνω δηλαδή να σχολιάζουν αλλά έχω τικάρει και το " Ο συντάκτης πρέπει να συμπληρώσει όνομα και ηλεκτρονική διεύθυνση " και στην ενότητα " Για να προβληθεί ένα σχόλιο " έχω τικάρει το " Πρέπει να εγκριθεί από διαχειριστή " , με λίγα λόγια δεν εμφανίζεται εάν δεν το εγκρίνω εγώ πρώτα. Ελπίζω να βοήθησα.
hal9001 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 μαλιστα. ευχαριστω. αυτο το ειχα κανει αλλα το τσεκαρα σε καποια δοκιμαστικα αρθρα που ειχα δημοσιευσει ΠΡΙΝ κανω τις αλλαγες. εκανα τωρα μια νεα δημοσιευση και εχει τα σχολια κλεισωμενα... μαλιστα.. επισης βλεπω οτι οταν βαζω σε εναν τιτλο ελληνικα μικρα.. στο δημοσιευμενο αρθρο μπου τα δειχνει κεφαλαια (στον τιτλο παντα, το κειμενο μενει κανονικο οπως το περναω)..! διορθωνεται αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.