NIKOsVAIO Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει σημαντικη διαφορα αναμεσα στις 2 εκδοσεις και αν το cs5 αξιζει πραγματικα.
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Αν εκμεταλλεύεσαι όλες τις δυνατότητες του cs4 και δεν σου φτάνουν αυτά που προσφέρει τότε ναι, να πας στο cs5. Εγώ δουλεύω την έκδοση 4 (από το 1999) και δεν το έχω ξεζουμίσει ακόμα.
NIKOsVAIO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Αν εκμεταλλεύεσαι όλες τις δυνατότητες του cs4 και δεν σου φτάνουν αυτά που προσφέρει τότε ναι, να πας στο cs5. Εγώ δουλεύω την έκδοση 4 (από το 1999) και δεν το έχω ξεζουμίσει ακόμα. Βασικα ειμαι καινουριος στον τομεα αυτο και ακουσα πως το cs5 εχει πολυ δυσκολοτερο interface κι οτι ειναι πολυ διαφορετικο και δυσκολοτερο και γι'αυτο και οι αμφιβολιες μου.Γνωριζεις κατι γι'αυτο?
Waldo_Vrs Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Αληθεύει πως το interface ενώ πήγε να γίνει πιο απλό με μερικά νέα στοιχεία και κάτι αλλαγές για ντεμέκ ευκολίες προς τους χρήστες ..μας τα κάνανε μαντάρα. Αν δεν το ξέρεις καλά μείνε μέχρι στιγμής στη παλιά έκδοση για λίγο ώστε όταν πας στη νέα να μην ψάχνεις πως γίνετε αυτό αλλά που είναι αυτό!!!.
NIKOsVAIO Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Αληθεύει πως το interface ενώ πήγε να γίνει πιο απλό με μερικά νέα στοιχεία και κάτι αλλαγές για ντεμέκ ευκολίες προς τους χρήστες ..μας τα κάνανε μαντάρα. Αν δεν το ξέρεις καλά μείνε μέχρι στιγμής στη παλιά έκδοση για λίγο ώστε όταν πας στη νέα να μην ψάχνεις πως γίνετε αυτό αλλά που είναι αυτό!!!. Καταλαβα...Τουλαχιστον καμια σχεση υπαρχει μεταξυ τους ή ειναι πολλυ διαφορετικα? Αν γνωριζετε και κανα site με καλες οδηγιες για τη χρηση του after effects ακομα και για πολυ αρχαριους δεν θα ηταν ασχημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.