Προς το περιεχόμενο

Αναπαραγωγή 1080p

dkeeper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Toshiba με επεξεργαστή i3-330M 2.13 GHz, Μνήμη: 3 GB, Σκληρός δίσκος: 320 GB στις 5400 και κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon™ HD 5145 με υποστήριξη τεχνολογίας HyperMemory™ και αποκλειστική μνήμη 512 MB VRAM.

Το θέμα μου είναι πως κατά τη διάρκεια αναπαραγωγής ταινιών ποιότητας 1080p η εικόνα κάνει σπασίματα.Για την αναπαραγωγή χρησιμοποιώ KMplayer, VLC και MPC. Το μόνο που παίζει κάπως είναι το MPC αλλά πάλι με πολλά προβλήματα. Να σημειώσω ότι έχω εγκαταστήσει και K-lite.

Επίσης έχω παρατηρήσει, μέσω της διαχείρισης εργασιών, πως κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής η χρήση CPU χτυπάει μέχρι και 50% χωρίς να κάνω κάτι άλλο με το μηχάνημα.

Λογικά η αναπαραγωγή HD ταινιών απλά είναι πάνω από τις δυνατότητες του laptop μου αλλά μου φαίνεται περίεργο..Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει???

Να μην ξεχάσω να πω ότι έχω windows 7 64bit!

Κάθε γνώμη καλοδεχούμενη!!!!!

Δημοσ.

πήγαινε στο vlc στις ρυθμίσεις και μετά εκεί που λεεί Είσοδος & codecs τίκαρε την επιλογή "Χρήση επιτάχυνσης GPU"

και πες μας....

Δημοσ.

Παιδιά με MPC-HC παίζει καλά. Το κοίταξα λίγο σε fastforward και φαίνεται να μην κολλάει :mrgreen: . θα δοκιμάσω και τις ρυθμίσεις που προτείνετε και θα σας πω τι παίζει!Ευχαριστωωωωωωωωωωώ!!!!

Δημοσ.

Mkv φυσικά!Μία που έχω τώρα στο pc είναι 10gb.Παίζει ρόλο το μέγεθος;

Ναι παιζει ρολο.

Το ιδιο ειναι μια ταινια των 6gb και μια των 18; ;)

Δημοσ.

Για να μην ανοίξω άλλο θέμα, για αναπαραγωγη mkv 720p & 1080p στο mpc-hc χρησιμοποιείται την κάρτα [dxva] η άλλους external codecs πχ coreAVC pro?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παιδιά με την αναπαραγωγή μέσω MPC-HC όλα οκ!Παίζει ικανοποιητικά χωρίς να κολλάει.Με ότι άλλο προσπαθώ βέβαια έχω θέμα.Πως μπορώ να ελέγξω ή να κάνω update τους drivers της κάρτας γραφικών?Είναι ΑΤΙ και ενώ κατέβασα και εγκατέστησα το Catalyst Control Center δεν μπορώ να βρω κάπου ούτε τι έκδοση είναι οι drivers ούτε πως τους κάνω update.

Δημοσ.

Update κανεις μονο κατεβαζοντας νεους drivers απο το Site της Ati-Amd.

Κανεις απεγκατασταση τους παλιους, και περνας τους καινουριους.

Δημοσ.

Update κανεις μονο κατεβαζοντας νεους drivers απο το Site της Ati-Amd.

Κανεις απεγκατασταση τους παλιους, και περνας τους καινουριους.

Από το site δεν καταφέρνω να βγάλω άκρη...Έχει όντως επιλογή drivers & support.Όταν επιλέγεις download drivers σε βγάζει σε ένα μενού που επιλέγεις τον τύπο του υπολογιστή. Από εκεί και πέρα ενώ για desktop σε παραπέμπει σε σελίδα που κατεβάζεις drivers, όταν η επιλογή είναι notebook σε παραπέμπει σε σελίδα που κατεβάζεις το Catalyst Control Center.Επιλογή laptop δεν έχει...

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...