redcom7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 το πρόγραμμα της νοβα ειναι απλα χαλια.. αντι να κανουν το φουλ πακετο 20-30 ευρω τον μηνα δινουν αγωνες και καλα τσαμπα ... το θεμα ειναι οτι πολλοι δεν πανε εκει στα χαλια ping με τιποτε..
indian Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 μερικα παραδείγματα??? Πάντως για όποιον παίζει στοίχημα υπάρχουν εταιρίες στοιχημάτων ακόμα και σάιτ προγνωστικών που δείχνουν παιχνίδια με καλή ποιότητα και σχεδόν όλα τα καλά παιχνίδια.
panosno1com Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ελα ντε 20-30 ευρω το διμηνο ειναι καααπως υποφερτα ειδικα αν προκειται για το full πακετο ..Τεσπα οπως ειπε ο πιο πανω συνφορουμιτης απο το ολοτελα καλο κ αυτο, να βλεπουμε κανα ματσάκι
tomari82 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ας κοιτάξουν να κάνουν καλά την δουλεία τους εκεί που πρέπει! Ήμουν συνδρομητής και με αγανάκτησαν! Και εδώ που τα λέμε το novasports το παράκανε φέτος με το ελληνικό πρωτάθλημα και όχι μόνο! Στο nova 2 3 4 5 τα match για να πάρει ο κόσμος όλο το πακέτο! Εγώ δε θα πάρω! Υάρχει και καλύτερη εταιρεία ή το διαδίκτυο!!!
iceman79 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ρε μπας και κανουνε δοκιμες απο σημερα? Σαν να σερνεται
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Θα δείχνει τα πιο αντι-εμπορικά ματς της κάθε αγωνιστικής. Σιγά το πράγμα... έτσι.................
SteveAngello Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Κι όμως, τα "γνωστά" site παρέχουν άθλια ποιότητα lag και bitrate. Ίσως με τους servers της forthnet να είναι καλύτερα τα πράματα. Είδωμεν... Ναι hd κιολας...
neyromantis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το δορυφορικό μπουκέτο του ΟΤΕ έρχεται !! Καιρός να σταματήσει το μονοπώλιο της Nova.
mitsosgate7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο ρε φορθνετ μας εφτιαξες πάλι!!! όμως μόνο όσοι έχουν triple play έχουν αυτή την δυνατότητα ;ή και εμείς που παίζουμε στο διπλό ''παιχνιδι'' ???
Marria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τωρα που εκλεισε και το thegreekz θα εχουν πολυ bw να δωσουν
GaGaS_Thess Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εγω παντως το προηγουμενο Σαββατο ειδα σε beta βεβαια οπως ανεφερε το Λαρισσα - Πανσεραϊκος . 90 λεπτα δεν κολησα ουτε 1 δευτερολεπτο πηγαινε πολυ καλα σε σχεση με κατι justin κτλπ κτλπ και φυσικα ελειπε και το σπαστικο chat που ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του . Το streaming ειναι πολυ καλο και μπορει να μην ειναι κατι τρομερο σαν προσφορα αλλα για εμας που την Κυριακη δεν μπορουμε να παμε στο γηπεδο ή να πληρωσουμε το πακετο της nova ειναι κατι .
anta_n Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ καλή κίνηση και νομίζω ότι θα χτυπήσει σε ένα βαθμό το Connx TV του ΟΤΕ, καθώς το περιεχόμενο είναι σαφώς περισσότερο (αν έχει όλο το περιεχόμενο της Nova over the web). Προσωπικά βλέπω και πακέτα IP TV σύντομα να ανακοικώνονται.
Sreak Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ καλή κίνηση ειδικά από τη στιγμή που δεν ζητάει επιπλεον συνδρομή. Το να προσφέρεις καινούργιες υπηρεσίες στην ίδια τιμή είναι αναβάθμιση.
weber122 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δωρεάν μπάλα? Πολύ καλό. Είμαι τυχερός που έχω forthnet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα