traganeus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ρε παιδιά έπλυνα μια μακό μακρυμάνικη που έχω στου 40. Η μπλούζα είναι σχετικά εφαρμοστή. Μόλις την δοκίμασα έχει κοντύνει. Το πρώτο πλύσιμο ήταν αυτό που της έκανα. Την ξανα έπλυνα, την σιδέρωσα, την τέντωσα.... Πρέπει να την ξεχείλωσα κιόλας. 'Εχει επανέλθει αρκετά, αλλά όχι όπως ήταν. Παίζει κανα κόλπο να έρθει στα ίσια της?
traganeus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν το ήξερα, πρώτη φορά το παθαίνω.......
freedubus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μπά μην το λές. Εμένα πανάκριβη μπλούζα o'neill, στο πρώτο πλύσιμο μπήκε και ξέβαψε.
traganeus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ήταν καμια σπουδαία μπλούζα. Αλλα Έχω και άλλες παρόμοιες που δεν έπαθαν τπτ.... Την έχω βάλει τώρα να τεντώσει όλο το βράδυ. Θα της πιώ το αίμα!!!! Μόνο μια φορά την έχω φορέσει
freedubus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μαλακία, θα σού λεγα να την πάς πίσω αλλά δε γίνεται. Αφού είναι καινούργια πούλα τη σε κανά φίλο.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μεγαλο ξενερωμα αυτο παρεμπιπτοντως. Εδω στις εστιες που'μαι ο ηλιθιος ο στεγνωτηρας μου εχει πηδηξει τα μισα φουτερ. Και να πεις οτι δεν το εβαζα στα βαμβακερα, στα βαμβακερα το εβαζα. Απλα αργησα να καταλαβω οτι το προβλημα δεν ηταν εν τελει το πλυντηριο αλλα ο στεγνωτηρας. Το καλο ειναι οτι καποια που ηταν καπως φαρδια γιναν κομπλε.
skipperas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 συνήθως άμα φορεθεί 2-3 φορές μετά στρώνει και είναι μια χαρά.. ίσα-ίσα πιο στενά καλύτερα,να αναδεικνύεται και το τουμπανιασμένο κορμί :-D
traganeus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά μετά απο το τσίτωμα που έφαγε για αρκετή ώρα, δείχνει να έχει έρθει στα ίσα της.
freedubus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Λιώστης τα πρέκια στο τέντωμα. Εγώ κοντράρω πατώντας το κάτω μέρος με τα 2 πόδια και τραβάω με τα χέρια.
traganeus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Την σφήνωσα στην πλάτη του καναπέ και στο σημείο που ενώνεται η πλάτη με το κάθισμα. Αν δεν την φορέσω τουλάχιστον άλλες 10 φορές θα σκάσω!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.