Προς το περιεχόμενο

Κουτί και τροφοδοτικό για Gaming PC

dolph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κουτί δεν θα το πρότεινα επειδή είναι πολύ θορυβώδες....Το έχει ένας φίλος μου και κάνει αρκετό θόρυβο....Με τα τέσσερα ανεμιστηράκια του να κάνουν 23dBA θόρυβο δεν παλεύεται :/ Δεν ξέρω αν αλλάξεις τα ανεμιστηράκια με πιο αθόρυβα πως θα είναι σε σχέση με το Coolermaster...

Να σου πώ την αλήθεια συμφωνώ και για αυτό έχω ψιλοκαταλήξει στο CoolerMaster 690 II Advanced Black Case, που δείχνει ως μια πολύ αξιοπρεπής και σχετικά οικονομική επιλογή.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το κουτί δεν θα το πρότεινα επειδή είναι πολύ θορυβώδες....Το έχει ένας φίλος μου και κάνει αρκετό θόρυβο....Με τα τέσσερα ανεμιστηράκια του να κάνουν 23dBA θόρυβο δεν παλεύεται :/ Δεν ξέρω αν αλλάξεις τα ανεμιστηράκια με πιο αθόρυβα πως θα είναι σε σχέση με το Coolermaster...

Εγω παιδια που το εχω με αθορυβα ανεμιστηρακια ειμαι μια χαρα.Μηδεν θορυβος,εξαιρετικο airflow.

Για μενα εινaι απαραιτητο να υπαρχουν 2 12αρηδες ανεμιστηρες στην ραχη του κουτιου.Τιποτε δεν κανει καλυτερη εξαγωγη θερμοτητας απο αυτο το build.(Παιρνει και 2 14αρηδες.)

Δημοσ.

Για τροφοδοτικό αυτό που σου πρότεινε ο @pano με κλειστά μάτια (Silvertone OP750-PLUS) σε αυτή την τιμή αποτελεί ευκαιρία. ;) (όπως είπε επίσης, κάνε μια τηλεφωνική κρούση στο Πλαίσιο μήπως τους απέμεινε κανένα 850W καθώς το είχαν σε προσφορά στα 70€ και το τσίμπησα προχτές).

Για κουτί σου προτείνω αυτό που είναι value for money:

Xigmatek Utgard Window

ή αυτό αν σε χαλάει το πλαινό παράθυρι:

Xigmatek Utgard

Πολύ καλό κουτί, καλή ποιότητα κατασκευής, πλήρες απο ανεμιστήρια, ευρύχωρο, 4 x USB 2.0, 2 x eSATA, HD Audio in/out καθώς και ρυθμιστή στροφών για τα fans στην πρόσοψη. :)

Δημοσ.

εγω ειχα παρει το τροφοδοτικο το Silverstone το 750 silver 80plus γυρω στο κατοστάρικο

ειναι θηρίο, δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Απορώ πως δεν το προτεινουν πιο συχνά v4m και πολη σοβαρή εταιρία μπες και στον johnyguru αμα δεν με πιστευεις να διαβάσεις, οσο για κουτι πάρε όποιο θες ,να σ αρεσει απέξω απλα απέφυγε αυτα με τις σιτες γιατι εχω το HAF 932 και

το οποιο μαζεύει πολύ σκόνη καλυτερα να πάρεις ενα καλό GTD κουτι δοκιμασμένο σαν το 690 II ,σε μια χαρά τιμουλα

και επειδη λογικά θα το κρατήσεις πιο πολλά χρόνια απο οποιαδήποτε άλλο Pc part καλό είναι να τα σκάσεις και να μην κάνεις πειράματα.

Δημοσ.

Για τροφοδοτικό αυτό που σου πρότεινε ο @pano με κλειστά μάτια (Silvertone OP750-PLUS) σε αυτή την τιμή αποτελεί ευκαιρία. ;) (όπως είπε επίσης, κάνε μια τηλεφωνική κρούση στο Πλαίσιο μήπως τους απέμεινε κανένα 850W καθώς το είχαν σε προσφορά στα 70€ και το τσίμπησα προχτές).

Σιγά μην το άφηνες εσύ :P :P

Υ.Γ Ρε γαμώτο πως βάζουμε spoiler και off topic;

Δημοσ.

(spoiler)Ευχαριστώ Νίκο(/spoiler)

Υ.Γ Σκ@τ@ τά'κανα :P

Πατα ρε συ εκει που λεει αλλα στυλ,το εχει μεσα οπως και παρα πολλες επιλογες.Ειδες,ολοι ξερουμε να βαζουμε σποιλερ εκτος απο σενα :P

Δημοσ.

Πατα ρε συ εκει που λεει αλλα στυλ,το εχει μεσα οπως και παρα πολλες επιλογες.Ειδες,ολοι ξερουμε να βαζουμε σποιλερ εκτος απο σενα :P

Έτοιμος... :P :P :P

Δημοσ.

Aφου ρε συ pano σου έγραψα όπου ( = [ και ) = ] γιατί αν έβαζα αγκύλες θα έβγαινε το spoiler. :P

Και ποιός σου είπε ότι μου κόβει,ε;; :lol: :lol: :P

Δημοσ.

Μα είπα ότι θέλω το οικονομικότερο που να προσφέρει αυτά που ζητάω :)

Δηλαδή αν μου πείς ότι το Χ-κουτί κάνει 300 ευρώ και βράζει και καφέ, ενώ το Υ-κουτί κάνει 50 ευρώ και είναι εργονομικό, με καλό αερισμό και χαμηλό θόρυβο, θα προτιμήσω το δεύτερο.

Το ίδιο και με το τροφοδοτικό. Αν μου πείς το Χ-τροφοδοτικό με 200 ευρώ και το οποίο "αντέχει" τροφοδοσία κτηρίου, ενώ το Υ-κουτί κάνει 50 ευρώ και μπορεί να στηρίξει ένα high end gaming pc με καλή αποδοτικότητα και χαμηλό θόρυβο, θα προτιμήσω το δεύτερο.

Δηλαδή ψάχνω για καλό value for money χωρίς φανφάρες, αλλά και όχι προβληματικά προϊόντα.

Ευχαριστώ!

Ξέρω είμαι λίγο offtopic απλά το είδα τώρα πάλι το θέμα. Το λέω γιατί για κάποιον το οικονομικό μπορεί να είναι τα 400€ :shock: και για άλλο τα 150€

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...