Προς το περιεχόμενο

Κουτί και τροφοδοτικό για Gaming PC

dolph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσταρα και δίπλα, αλλά μάλλον εδώ είναι ο σωστός τόπος.

Λοιπόν, μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες θα φτιάξω ένα high end gaming PC και επειδή ψάχνω πάντα για προσφορές, πιστεύω ότι ακόμα και ας μην έχω αποφασίσει για τα υπόλοιπα, το κουτί και το τροφοδοτικό μπορώ να τα πάρω και νωρίτερα αν πετύχω κάποια σπουδαία προσφορά.

Κουτί: καλή εργονομία και αερισμός ώστε να επιτύχουμε και τον χαμηλότερο δυνατόν θόρυβο. Ομορφιές και φανφάρες δεν είναι απαραίτητα.

Τροφοδοτικό: καλή αποδοτικότητα και χαμηλός θόρυβος.

θα χαρώ να ακούσω προτάσεις και ένα-δύο λόγια που να υποστηρίζουν την κάθε επιλογή. Α, και εννοείται ότι το οικονομικότερο δυνατόν είναι αυτονόητο, οπότε αν υπάρχουν προτάσεις που στην ουσία θα καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες χωρίς "ομορφιές" και "φανφάρες" θα προτιμηθούν.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μέχρι πόσα λεφτά διαθέτεις; Δεν μας είπες.

Μα είπα ότι θέλω το οικονομικότερο που να προσφέρει αυτά που ζητάω :)

Δηλαδή αν μου πείς ότι το Χ-κουτί κάνει 300 ευρώ και βράζει και καφέ, ενώ το Υ-κουτί κάνει 50 ευρώ και είναι εργονομικό, με καλό αερισμό και χαμηλό θόρυβο, θα προτιμήσω το δεύτερο.

Το ίδιο και με το τροφοδοτικό. Αν μου πείς το Χ-τροφοδοτικό με 200 ευρώ και το οποίο "αντέχει" τροφοδοσία κτηρίου, ενώ το Υ-κουτί κάνει 50 ευρώ και μπορεί να στηρίξει ένα high end gaming pc με καλή αποδοτικότητα και χαμηλό θόρυβο, θα προτιμήσω το δεύτερο.

Δηλαδή ψάχνω για καλό value for money χωρίς φανφάρες, αλλά και όχι προβληματικά προϊόντα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σου παραθέτω 3 δοκιμασμένες προτάσεις από υπολογιστές που έχω στην κατοχή μου.

Η πρώτη αφορά ένα Midi Tower, εξαιρετικό σε πολύ καλή τιμή!

Πρόταση στα 58Ε

PER.911044.jpg

Οι δύο προτάσεις αφορούν Full Tower με καλό airflow Και πιο Gamer-Hardcore χαρακτήρα..

Προταση στα 100Ε

1423363.jpg

Πρόταση στα 100Ε

1263196.jpg

Αναλόγως των προτιμήσεων και των χρημάτων σου διαλέγεις...

Δημοσ.

Για να σου προτείνουμε όμως τροφοδοτικό πρέπει να ξέρουμε και το σύστημα σου δεν μπορούμε να σου πούμε στην τύχη

Για κουτί δες και αυτό στα 74.57 € και αυτο στα 124.23 €

Και τα δύο link με βγάζουν στο ίδιο κουτί!

Για τροφοδοτικό, θα είναι για ένα δυνατό gaming pc, με μονή GPU και 2-3 δίσκους, σε καλό επεξεργαστή και μητρική.

Να υποθέσω ότι με ένα τροφοδοτικό γύρω στα 650-700watt είμαι καλυμμένος;

Δημοσ.

Αυτό είναι το άλλο.

Αν μπορείς πες μας τη κάρτα γραφικών.

Κάποια καλή, πιθανότατα μια HD6970 ή μια GTX580, αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει.

Αλλά όπως είπα, θα είναι μονή, όχι SLI/CROSSFIRE.

Δημοσ.

Σχετικά με το κουτί, με κάτι λίγα που διάβασα και στο internet, κλίνω σοβαρά προς το CoolerMaster 690 II Advanced Black Case και ευχαριστώ τον Nikdev για την πρότασή του!

Ξέρει κανένας αν υπάρχει διαφορά μεταξύ του RC-692-KKN2 (που το έχουν οι περισσότεροι) και του RC-692-KWN3 (που έχει συγκεκριμένο κατάστημα λίγο οικονομικότερο);

Ευχαριστώ και πάλι,

Δημοσ.

Πάνε σε ένα corsair 750W γιατί η nvidia καεί τα σωθικά της.

Corsair Professional Series HX750W

+1 Για το τροφοδοτικο και για δες αυτο το κουτι NZXT Lexa S Black Case

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Lexa-S-Black-Case.htm Πολυ καλο και με αρκετα καλο αερισμο

Δημοσ.

Όντως, αν το Silverstone OP Series PSU 750W (SST-OP750-P) έχει 75 ευρώ και το Corsair CMPSU-750HXEU PSU (750W) έχει 170 ευρώ, γιατί να μην προτιμήσω το σημαντικά φτηνότερο;

Υποθέτω ότι το Silverstone δεν είναι κάτι ανάξιο λόγου και επικίνδυνο, σωστά;

Δημοσ.

Όντως, αν το Silverstone OP Series PSU 750W (SST-OP750-P) έχει 75 ευρώ και το Corsair CMPSU-750HXEU PSU (750W) έχει 170 ευρώ, γιατί να μην προτιμήσω το σημαντικά φτηνότερο;

Υποθέτω ότι το Silverstone δεν είναι κάτι ανάξιο λόγου και επικίνδυνο, σωστά;

Όχι βέβαια,απλώς είναι ευκαιρία.

Επίσης, αν δεν βαριέσαι,πάρε κανά τηλέφωνο στο Πλαίσιο μήπως τυχόν τους έχει μείνει κανένα 850άρι(από την ίδια σειρά Silverstone),γιατί το είχανε στα 69 ευρώ.

Δημοσ.

+1 Για το τροφοδοτικο και για δες αυτο το κουτι NZXT Lexa S Black Case

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-Lexa-S-Black-Case.htm Πολυ καλο και με αρκετα καλο αερισμο

Το κουτί δεν θα το πρότεινα επειδή είναι πολύ θορυβώδες....Το έχει ένας φίλος μου και κάνει αρκετό θόρυβο....Με τα τέσσερα ανεμιστηράκια του να κάνουν 23dBA θόρυβο δεν παλεύεται :/ Δεν ξέρω αν αλλάξεις τα ανεμιστηράκια με πιο αθόρυβα πως θα είναι σε σχέση με το Coolermaster...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...