Προς το περιεχόμενο

Έχασα το σκληρό απο τα Windows!

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου συμβαίνει το εξής ανεπανάληπτο γεγονός:

Ο υπολογιστής δεν βλέπει τον ένα σκληρό!

Στο bios υπάρχει και το CrystalDiskInfo τον βλέπει helthy και μου δείχνει θερμοκρασία!

Στο Computer Managment/Disk Managment δεν φαίνεται και εννοείται ούτε στον explorer.

Όλα αυτά σε υπολογιστή με Windows XP SP3 και με εσωτερικό σκληρό ide (ο controller δεν έχει καεί γιατί έχει πάνω και τον κύριο σκληρό που έχει το λειτουργικό).

Έχω κάνει restart και τίποτα...

Καμία ιδέα;

Δημοσ.

Μου συμβαίνει το εξής ανεπανάληπτο γεγονός:

Ο υπολογιστής δεν βλέπει τον ένα σκληρό!

Στο bios υπάρχει και το CrystalDiskInfo τον βλέπει helthy και μου δείχνει θερμοκρασία!

Στο Computer Managment/Disk Managment δεν φαίνεται και εννοείται ούτε στον explorer.

Όλα αυτά σε υπολογιστή με Windows XP SP3 και με εσωτερικό σκληρό ide (ο controller δεν έχει καεί γιατί έχει πάνω και τον κύριο σκληρό που έχει το λειτουργικό).

Έχω κάνει restart και τίποτα...

Καμία ιδέα;

αυτο μηπως εγινε μετα απο εγκατασταση καποιου προγραμματος? για δοκιμασε να κανεις system restore μια-δυο μερες πισω οταν και τον εβλεπε και πεσμας.

Δημοσ.

Όχι καμία εγκατάσταση...

ο υπολογιστής τον έχει πάνω από δυο χρόνια το σκληρό πάνω

σκέφτομαι μήπως έπαθε κανένα κοκομπλόκο με τίποτα θέματα rectriction αλλά έτρεξα boot cd με mini pe και πάλι δεν τον βλέπει...

Δεν είναι περίεργο όμως να φαίνεται στο BIOS και να τον βλέπει και το CrystalDiskInfo (τώρα θα μου πεις και αυτό τους σένσορες της μητρικής διαβάζει.

Το system restore το είχα απενεργοποιημένο και έτσι δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό το σκηνικό και δεν μου έχει ξανασυμβεί ούτε το έχω ξανακούσει ποτέ γι αυτό έχω κολλήσει.

Επίσης όπως είναι φυσικό έχω αρχίσει να ανησυχώ για τα δεδομένα...

Δημοσ.

Όχι καμία εγκατάσταση...

ο υπολογιστής τον έχει πάνω από δυο χρόνια το σκληρό πάνω

σκέφτομαι μήπως έπαθε κανένα κοκομπλόκο με τίποτα θέματα rectriction αλλά έτρεξα boot cd με mini pe και πάλι δεν τον βλέπει...

Δεν είναι περίεργο όμως να φαίνεται στο BIOS και να τον βλέπει και το CrystalDiskInfo (τώρα θα μου πεις και αυτό τους σένσορες της μητρικής διαβάζει.

Το system restore το είχα απενεργοποιημένο και έτσι δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Μου φαίνεται πολύ περίεργο όλο αυτό το σκηνικό και δεν μου έχει ξανασυμβεί ούτε το έχω ξανακούσει ποτέ γι αυτό έχω κολλήσει.

Επίσης όπως είναι φυσικό έχω αρχίσει να ανησυχώ για τα δεδομένα...

αν μπορεις βαλτον σε κανενα αλλο πισι φιλου να δεις αν τον βλεπει και αλλαξε καλου κακου τα καλωδια...

Δημοσ.

γμτ φοβάμαι μη πάει να κάνει κανένα initialize και χάσω δεδομένα...

αλλαξε μοναχα τα καλωδια μηπως εχουν χαλασει-κοπει

Δημοσ.

Ναι τον βλέπει το TestDisk , αλλά τι μπορώ να κάνω με αυτό;

Το TestDisk θα ψάξει για διαμερίσματα και θα τα επαναφέρει γράφει μόνο στην αρχή του δίσκου εκεί όπου είναι οι πληροφορίες για τον δίσκο οπότε δεν επηρεάζονται τα δεδομένα σου.

Δημοσ.

Να τα μας... Λοιπόν το TestDisk μου βγάζει ότι δεν υπάρχει partition στο σκληρό και αν τον επιλέξω και κάνω restore σε άλλο σκληρό ξεκινάει να μου βγάζει τα περιεχόμενα corrupted σε μορφή f000XXX.XX

Στην διαχείριση δίσκων είπα ότι δεν τον έβλεπε. Τώρα μετά απο αρκετά restart με το που πατάω πάνω στο Disk Managment μου βγάζει Initialize and Convert Disk Wizard, πατάω cancel και μοθ δείχνει τον σκληρό Unknowng/Not Initialized

Μα πως στο καλό ξεκίνησαν όλα αυτά; Να πεις ότι παίχτηκε κάτι με ρεύμα, το Pc είναι πάνω σε ups... Μήπως έχει κανένα πρόβλημα το τροφοδοτικό και δημιούργησε το πρόβλημα μόνο στο συγκεκριμένο σκληρό;

Κατά τη γνώμη σας υπάρχει άλλος τρόπος δοκιμής ανάκτησης των δεδομένων;

Ρε τι με βρήκε βραδιάτικα...

Ότι να ναι.. έτρεξα ένα Partition Table Doctor που βρήκα μπροστά μου, βρήκε error, το έκανε fix και μετά απο restart τα βλέπει όλα...

τώρα τσεκάρω...

τι θρίλερ κι αυτό...

σας ευχαριστώ πολύ και τους δυο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...