val007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ο φιλος μου θα αγοραζει στα μεταχειρισμενα.οδηγική εξέταση μου πέρασε επιτυχώς..ήρθε η στιγμή για να πάρει το πρώτο μου αυτοκίνητο("μεταχειριμενο")!!! διαθέτω γύρω στα 3000E...τι μου προτείνεται???δεν έχω καταλήξει σε κάποια κατηγορια(μονο ότι θα είναι 3 πορτα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μιλάς με γρίφους γέροντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 "Μιλάς με γρίφους γέροντα",είπε ο μπουνταλάς σπαθοφόρος βάρβαρος όταν άκουσε το παραπάνω λεχθέν από το γερο σοφό... :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν σε χρεώνουν με την λέξη στο insomnia, μπορείς να γράψεις πιο μεγάλο κείμενο για να καταλάβουν όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 σορρυ εκανα πλακα.. λοιπον..θέλω να πάρω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση, μικρό (3,7-3,8μ), χαμηλά τέλη κυκλοφορίας-ασφάλιστρα), μοντέλο γύρω στο 2001, χωρίς σημαντική στούκα και το σημαντικότερο με 2000-3000Ε, άντε 3500Ε. Ζητάω πολλά για τα λεφτά που διαθέτω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δε ζητάς πάρα πολλά, εκτός ίσως απ τα τέλη κυκλοφορίας που λόγω παλαιότητας δε ξέρω πόσο χαμηλά θα είναι. Πάρε μια ιδέα από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Βρήκα Alfa 147 '04 47.000 χμ 4000Ε από http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1194031/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν είναι αυτό το αυτοκίνητο για το budget αυτό. Δες κάτι σε Punto, Yaris, Clio. Γενικά κάτι από αυτή την κατηγορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 H δες κατι σε 106-Saxo τα τελευταιας παραγωγης στα 1.1cc. Πολυ καλα για τα λεφτα τους, αξιοπιστα και με χαμηλα εξοδα συντηρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 H δες κατι σε 106-Saxo τα τελευταιας παραγωγης στα 1.1cc. Πολυ καλα για τα λεφτα τους, αξιοπιστα και με χαμηλα εξοδα συντηρησης. πολύ σωστο. Δε καινει τιποτα. Η συντηρηση δεν κοστιζει τιποτα Ανταλλακτικα εχει παντου και τζαμπα. Τιμιο για 1ο αυτ/το.Και ειδικα για πολη ειναι οτι πρέπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 μακριά βέβαια από saxo-106 original ή look vts-rallye..είναι ξεσκισμένα 99,99% :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 λες ότι θέλεις κάτι οικονομικό μέχρι ~3000 και μας δείχνεις την 147 με τα 1600cc; αυτά δεν πάνε μαζί. με τα χρήματα που διαθέτεις, γνώμη μου είναι να πας μέχρι 1300cc όπου τα τέλη είναι 120€. από εκεί και πάνω ανεβαίνουν απότομα (1600cc ->240€). δε το βλέπω λογικό κάποιος να μπορεί να δώσει μέχρι 3000€ για αυτοκίνητο και κάθε χρόνο να δίνει 240 για τέλη, βάλε και ασφάλεια (350+) και καύσιμα για 1600cc. Ο NickTG έχει δίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ο cyber_katsarida έχει δίκιο. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1219535/ εμένα μου φάνηκε πολύ καλή η τιμή. 80.000 χμ κακο ή καλο? Πάντως τα μεταχειρισμένα είναι πολύ ακριβά στην Ελλάδα μου φαίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αν εξαιρεσεις οτι ειναι στη.... Χιο (λολ!), μια χαρα ειναι. Γιατι δε κοιτας σε 1250cc Fiat Punto? Εκτος απο το ηλεκτρικο τιμονι, εχουν βγει πολυ αξιοπιστα και αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ο cyber_katsarida έχει δίκιο. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1219535/ εμένα μου φάνηκε πολύ καλή η τιμή. 80.000 χμ κακο ή καλο? Αν εξαιρεσεις οτι ειναι στη.... Χιο (λολ!), μια χαρα ειναι. Αμαξι απο νησι αμα μπορεσεις να το αποφυγεις γιατι μπορει να εχει φαει αρκετο αλατι και να βγαλει στο μελλον σκουριες.Ιδιαιτερα αμα ειναι απο αυτο το νησι Link oπως το αμαξι που πουλαει ο δημητρακης με οτι αυτο συνεπαγεται...(συν-οδηγε με παιρνει να κανω προσπερασηηηηηη.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.