Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Πέρασα από ένα κατάστημα Wind να ενημερωθώ για εναλλακτικές λύσεις στο πρόγραμμα που ήδη έχω. Η κοπέλα παρεμπιπτόντως με ενημέρωσε ότι από 07/02/2010 αυξάνεται η χρέωση ανά δευτερόλεπτο και ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης θα γίνει 60 δευτερόλεπτα (από 45) Επίσης στο τέλος μου είπε ότι το ίδιο θα κάνουν όλες οι εταιρείες. Δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω, γιατί αυτή είναι η συνήθης πρακτική των εταιριών κινητής. Όλες το ίδιο πάγιο, όλες τις ίδιες χρεώσεις και όλες την ίδια ελάχιστη κατανάλωση. Είναι δυνατόν να μην τους κυνηγάει κανείς για εναρμονισμένες πολιτικές χρέωσης;
orck Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Και το ξεκιναει η Wind; Λογικα εαν ηταν η Cosmote θα ξεκινουσε κατι τετοιο μιας και ειναι κοντα στο 50% της αγορας και κινδυνευει αμεσα με ρυθμιση.
getty Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Στην Ελλάδα η αγορά είναι τέτοια που και 5 λεπτά ελάχιστο χρόνο να βάλουν θα εξακολουθούν να έχουν αρκετούς πελάτες. Οπότε βρίσκουν και κάνουν.
Physics_Rulez Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 H Cosmote ήδη έχει αυξήσει τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο και την έχει πάει ακριβώς εκεί που θα την πάει η wind από 07/02. Όλως τυχαίως. Edit*** Ψέμματα, δεν την έχει κάνει ακόμα. Αυτή τη στιγμή όλες οι εταιρίες έχουν την ίδια χρέωση ανά δευτερόλεπτο (0,0055) Όλες έχουν το ίδιο πάγιο, τα ίδια δωρεάν λεπτά προς τρίτους, τα ίδια MB internet και τα ίδια SMS.
lexmark Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ε, ναι ρε παιδιά! Που είναι το πρόβλημά σας δηλαδή; Αυτό είναι μέσα στα πλαίσια του υγιή ανταγωνισμού!! Βλπ: όταν οι εταιρίες ανταγωνίζονται τους πελάτες τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.