3leven Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα Τωρα τελευταια η κατασταση με τα pop-ups εχει ξεφτυλιστει και ψαχνω ενα καλο pop-up blocker για Mozilla Firefox.. Δοκιμασα αυτο που φαινεται αν ειναι το δημοφιλεστερο αλλα στην εγκατασταση πανω μου λεει οτι χρειαζονται επιπροσθετα για να δουλεψει Mηπως εχετε κατι αλλο κατα νου? Ευχαριστω.
cosmos000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το adblock plus είναι πράγματι πολύ καλό στην λειτουργία του,τί επιπρόσθετα σου ζήτησε για να δουλέψει??
3leven Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μολις μπω απο το pc μου θα σου στειλω printscreen..
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Χαζή ερώτηση αλλά υποθέτω πως έχεις ήδη το ad-block plus ε;
3leven Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το εχω κανει install αλλα μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα..
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το εχω κανει install αλλα μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα.. Μάλλον ξέχασες να παραθέσεις το μήνυμα ε;
3leven Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μάλλον ξέχασες να παραθέσεις το μήνυμα ε; Τι ξεχασα?
antonl Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τι ξεχασα? Το εχω κανει install αλλα μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα.. Δεν έχεις κάποιο μήνυμα που ν ακολουθεί Σε περίπτωση που εννοούσες το «παραπάνω» μήνυμα (στο οποίο έχεις το συνημμένο screenshot), ρώτησα για το "adblock plus". Αυτό που παρέθεσες είναι απ το "adblock plus pop-up addon". Όπως λέει και τ όνομά του, το τελευταίο είναι "addon" για το adblock plus, οπότε αυτό είναι το «επιπρόσθετο» που πρέπει να εγκαταστήσεις.
akisk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω τι εγκατέστησες, σε μένα εμφανίζει αυτό. Κατέβασέ το από εδώ: https://addons.mozilla.org/downloads/latest/1865/adblock_plus-1.3.3.xpi?src=external-abp.o-en-installation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.