Προς το περιεχόμενο

tablet

kllado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα ταμπλετ το οποίο το θέλω με κανονικό λειτουργικό σύστημα (είτε παράθυρα είτε ουμπούντου). Βρήκα δύο που φαίνονται ενδιαφέροντα: smart tablet στο www.alwaysinnovating.com και το adam στο www.notionink.com το οποίο ωστόσο έρχεται με android. Σκεφτόμουν αν μπορούσα να εγκαταστήσω σε αυτό το ουμπούντου, έχει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Το χρειάζομαι σαν βοηθητικό υπολογιστή (όχι για ταινίες), ανάμεσα σε άλλα θα ανοίγω πολύ μεγάλα αρχεία κειμένου και pdf. Tι προτείνετε;

Δημοσ.

Εγώ σου προτείνω να αφήσεις λίγο να ρολάρει η αγορά 3-4 μήνες μιας και τώρα βγαίνουν οι πρώτες φουρνιές καλών ταμπλετών και μαζί με αυτές και τα αναμενόμενα ψιλοπροβληματάκια.

Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ το adam και το playbook της Blackberry που θα βγεί Μάρτη μάλλον.Το adam με ψιλοαπογοήτευσε στην οθόνη του και στα λάθη του λειτουργικού.Αν περάσει λίγος καιρός πιστεύω θα διορθωθούν πολλά bug που έχει.Ας είναι καλά οι xda-developers.Το playbook είναι πολλά υποσχόμενο αλλά πρέπει να μάθουμε και σε τι τιμή θα παίζει.

Εγώ δεν το βιάζομαι να πάρω οπότε θα περιμένω.Είναι πολύ πρώιμη η αγορά.

Εαν το βιάζεσαι, οποιαδήποτε αγορά είναι ψιλοπαρακινδυνευμένη.

Δημοσ.

Αν βιάζεσαι να αγοράσεις αυτή τη στιγμή μάλλον πας για archos. Το καλύτερο σίγουρα θα ήταν να περιμένεις περίπου 3-4 μήνες όπως λέει και ο tarantules

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...