dimos_77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Υπενθυμίζεται στα μέλη ότι αναζητήσεις ιστοσελίδων που φιλοξενούν υλικό το οποίο προστατεύεται από το νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας απαγορεύονται αυστηρά. Είτε δημοσίως είτε με pm. ενώ μερικά θέματα για hack σε κονσόλες δε σας ενοχλούν καθόλου;
JLEE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 πως γινετε να κανεις μηνυση για τα λεφτα που σου εφαγαν για τα vip; προκειται για μια μεγαλη επιχειρηση με βιτρινα πολλα πραγματα.. να το ξερετε.. Καλά ρε φίλε... Θα τους κάνεις μήνυση επειδή είχες vip για να κατεβάζεις καραπαράνομα αρχεία...? χαχα... :-D
DreadKnight Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ενώ μερικά θέματα για hack σε κονσόλες δε σας ενοχλούν καθόλου; φιλε μην ξηνεις αλλο πληγες γιατι αν κλεισουν και αυτα θα το σπασω το pc :-D
LiKBeAsT Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ενώ μερικά θέματα για hack σε κονσόλες δε σας ενοχλούν καθόλου; Αυτα δεν είναι παρανομα. Ή τουλάχιστον είναι σε "θολά" νερά.
PCharon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ενώ μερικά θέματα για hack σε κονσόλες δε σας ενοχλούν καθόλου; Τους ενοχλούν όσα είναι θέματα που οδηγούν σε αξιόποινες πράξεις. Υπάρχει νόμος κατά του τσιπαρίσματος των κονσολών παιχνιδιών;
eAnagnostis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Το ότι είχαν προσωπικά βίντεο είναι απαράδεκτο. Αλλά αν διαβάσετε την ανακοίνωση της αστυνομίας οι συλλήψεις και το κλείσιμο του site έγινε για "παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας μέσω διαδικτύου".
aledjo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 εγω παντος ψαχνω χρονια απαντηση στο ερωτημα μου και κανεις δε μπορει να μου δωσει σαφη απαντηση! για δουλεψει καποιος ΝΟΜΙΜΑ ως DJ δηλαδη επαγγελματιας με χαρτια, αποδειξεις, αδειες, ενσημα κτλ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ? το μονο που μου λενε ειναι οτι δεν υπαρχει αυτο το επαγγελμα και αν το κανεις εισαι παρανομος (τυπικα) αν ξερει καποιος κατι ας μου το πει
dimos_77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Τους ενοχλούν όσα είναι θέματα που οδηγούν σε αξιόποινες πράξεις. Υπάρχει νόμος κατά του τσιπαρίσματος των κονσολών παιχνιδιών; πρόκειται περί επέμβασης για άρση ελέγχου αυθεντικότητας σε συσκευές. φιλε μην ξηνεις αλλο πληγες γιατι αν κλεισουν και αυτα θα το σπασω το pc :-D :lol: εντάξει χχαχαχχχαχχα
JohnVani18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Στο θεμα χακαρισμα κονσολων ειναι καθαρα θεμα μεταξυ χρηστη και εταιριας κονσολας. Ο νομος δεν εχει καμια απολυτως σχεση. Απο τη στιγμη που πληρωσες για τη κονσολα, εχεις το δικαιωμα να την κανεις οτι θελεις. Οι επιπτωσεις που παραβιαζεις τη νομοθεσια της κατασκευαστριας εταιριας ειναι οι γνωστες, αν σε βρουν, no more online απο μερια M$ (αντε να δουμε τι θα κανει και η sony τωρα με το σχετικο θεμα).
PCharon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 πρόκειται περί επέμβασης για άρση ελέγχου αυθεντικότητας σε συσκευές. Τώρα το σκέφτηκες; Ουάου!
spud13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Κακα τα ψεμματα, ολους μας βολευουν τετοια σαιτ γιατι ειναι ωραιο να βλεπεις ταινιες και να εχεις τραγουδια χωρις να δωσεις μια αλλα τα σχολια τυπου "ελεος" και "δεν ντρεπονται που τους εκλεισαν" και αλλα σχετικα ειναι τουλαχιστον υποκριτικα. Απ οτι αποδεικνυεται αν καποιος εχει την ευκαιρια να κλεψει κατι χωρις πολλες συνεπειες...θα το κλεψει
dimos_77 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Στο θεμα χακαρισμα κονσολων ειναι καθαρα θεμα μεταξυ χρηστη και εταιριας κονσολας. Ο νομος δεν εχει καμια απολυτως σχεση. Απο τη στιγμη που πληρωσες για τη κονσολα, εχεις το δικαιωμα να την κανεις οτι θελεις. Οι επιπτωσεις που παραβιαζεις τη νομοθεσια της κατασκευαστριας εταιριας ειναι οι γνωστες, αν σε βρουν, no more online απο μερια M$ (αντε να δουμε τι θα κανει και η sony τωρα με το σχετικο θεμα). πωλείται μόνο για οικιακή χρήση, απαγορεύονται τα μονταρίσματα σε υλικολογισμικό.Μόνο σε εξουσιοδοτημένο service μπορούν να επέμβουν
JohnVani18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Οταν το αγοραζεις, η εταιρια σου θετει καποιους ορισμους, αμα τους ακολουθεις, δεν εχει επιπτωσεις. Αν οχι, ειναι επιλογη σου και το μονταρισμα θα σου φερει καποια αρνητικα αποτελεσματα. Η εποε δεν μπορει να επεμβει σε αυτο το θεμα. Οπως προειπα, το χακαρισμα ειναι καθαρα θεμα μεταξυ χρηστη και εταιριας, δεν μεσολαβουν, και δεν εχουν το δικαιωμα να μεσολαβησουν, αλλοι παραγοντες.
orck Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Οσο ειμαι αντιθετος στον παραλογισμο των πνευματικων δικαιωματων αλλο τοσο ειμαι αντιθετος στο να βγαζουν μαυρα λεφτα οι διαφοροι απο τετοιες σελιδες. ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΡΙΤΟΥ. Οταν ληξει ο παραλογισμος των πνευματικων δικαιωματων και πλεον θα θεωρουνται παγκοσμια κληρονομια εχοντας πληρωσει οι ενδιαφερομενοι πολιτες το κοστος πραγωγης και καθιστοντας τα πλεον απολυτος νομιμα ωσον αφορα τον διαμοιρασμο τους, τετοιοι επαγγελματιες που βγαζουν καλα λεφτα θα παψουν να υπαρχουν. Διαβαστε δυο περιεκτικα κειμενα ενος ανθρωπου σαν και εμας (δεν ειναι με αρτηριοσκληρυνση με ξυλινο λογο, διαβαζονται ευκολα). να πληρώνουμε για την δημιουργία και όχι την χρήση υπέρ των “πνευματικών δικαιωμάτων” (για μία μέρα)
PCharon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 πωλείται μόνο για οικιακή χρήση, απαγορεύονται τα μονταρίσματα σε υλικολογισμικό.Μόνο σε εξουσιοδοτημένο service μπορούν να επέμβουν Ποιός το λέει αυτό, ο νόμος; Θα σε πάνε αυτόφωρο δηλαδή αν κατέχεις τροποποιημένο xbox ή iphone; Σοβαρευτείτεεε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις