Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για να καταλαβω το οτι το κλεισαν αυτοι σημαινει οτι αμα ξανανοιξει θα εχει το ιδιο ονομα και τα ιδια αρχεια με παλια ? και το φορουμ θα ειναι επισης το ιδιο ?

Τι να σου πω κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Και να ξανανοίξει εγώ νομίζω πως δεν θα γίνει σύντομα! Κάνα χρόνο και βάλε.... θα δείξει!

Το thegreekz πάλι απλά ξέχνα το... τουλάχιστον σαν warez!

EDIT... όποιος έχει λογαριασμό filesonic.com ας μου πει να του στείλω κάτι σχετικό με Τζούλια!

• Απαντ. 545
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μπορεί παρά να συμφωνήσω με την λίστα που παραθέτεις περί παρασιτισμού. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός οτι και αυτοί οι τύποι είναι παράσιτα.

Όταν όμως γεμίσει η αγορά από κινέζους υπαλλήλους και εργάτες και να τους πληρώνω 5 ευρώ την μέρα, πως θα σου φαίνονταν να σου πω οτι ξεπεράστηκες από τα γεγονότα και από την τεχνολογία;

Δημοσ.

ρε τρελλε μη καρφωνεσαι ετσι....αμεσως γραφτηκες μη χασεις :P

xaxaxa ειπα εχω λιστες ολοκληρες, προστεθηκε και αυτο το σιτε αν και δεν με ενθουσιασε....παρατηριτικος ομως ρε μπαγασα με επιασες χα0χα0χ0αχ0α0χ0α0

Δημοσ.

Μεγάλο πλήγμα στον ιντερνετικο κόσμο το κλείσιμο αυτού του θεσπέσιου σαιτ.

Άντε να δούμε ποιο θα το αντικαταστήσει αξιοπρεπώς.

Δημοσ.

Στη Γερμανία καταδίωξη του admin του Thegreekz !

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε χθες το απόγευμα η γερμανική αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει 34χρονο έλληνα υπήκοο που ζει στο Ντίσελντορφ,έναν εκ των διαχειριστών ιστοσελίδας διακίνησης παράνομου υλικού.

Μόλις ο δράστης αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας εγκατέλειψε το διαμέρισμα και ξεφεύγοντας από την έξοδο κινδύνου διέφυγε με το αυτοκίνητό του.

Λίγη ώρα αργότερα, το αναζητούμενο όχημα εντοπίστηκε,αλλά παρά το σήμα των αστυνομικών ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε με το αυτοκίνητο εναντίον τους τραυματίζοντας ελαφρά έναν από αυτούς. Το όχημα διέφυγε, αλλά εντοπίστηκε εκ νέου στην περιοχή του Jorgenstrauss, όπου ακινητοποιήθηκε, αφού προηγουμένως προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ο οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η σύλληψή του ήταν στο πλαίσιο επιχείρησης που εξαπέλυσε η ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με τις γερμανικές αρχές προκειμένου να συλληφθούν οι διαχειριστές ελληνικού ιστότοπου έπειτα από σχετική καταγγελία και μήνυση της Ε.Π.Ο.Ε. :cry:

Δημοσ.

και εγώ εσένα :rolleyes:

Εσύ εμένα,απλά δεν θες να με ξέρεις :rolleyes:

Βαθιά μέσα λοιπόν ο κύριος. Πηγή;

.inews.gr......και σε πολλά blogs....

Δημοσ.

Στη Γερμανία καταδίωξη του admin του Thegreekz !

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε χθες το απόγευμα η γερμανική αστυνομία, προκειμένου να εντοπίσει 34χρονο έλληνα υπήκοο που ζει στο Ντίσελντορφ,έναν εκ των διαχειριστών ιστοσελίδας διακίνησης παράνομου υλικού.

Μόλις ο δράστης αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας εγκατέλειψε το διαμέρισμα και ξεφεύγοντας από την έξοδο κινδύνου διέφυγε με το αυτοκίνητό του.

Λίγη ώρα αργότερα, το αναζητούμενο όχημα εντοπίστηκε,αλλά παρά το σήμα των αστυνομικών ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε με το αυτοκίνητο εναντίον τους τραυματίζοντας ελαφρά έναν από αυτούς. Το όχημα διέφυγε, αλλά εντοπίστηκε εκ νέου στην περιοχή του Jorgenstrauss, όπου ακινητοποιήθηκε, αφού προηγουμένως προσέκρουσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Ο οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Η σύλληψή του ήταν στο πλαίσιο επιχείρησης που εξαπέλυσε η ελληνική αστυνομία σε συνεργασία με τις γερμανικές αρχές προκειμένου να συλληφθούν οι διαχειριστές ελληνικού ιστότοπου έπειτα από σχετική καταγγελία και μήνυση της Ε.Π.Ο.Ε. :cry:

Ενώ αν ο βλάκας έμενε Ελλάδα και πήγαινε στο αεροδρόμιο σαν το Χρηστοφοράκο δεν θα τον πείραζε κανείς...

Amatures :lol:

Δημοσ.

Ενώ αν ο βλάκας έμενε Ελλάδα και πήγαινε στο αεροδρόμιο σαν το Χρηστοφοράκο δεν θα τον πείραζε κανείς...

Amatures :lol:

χαχαχαχα ναι ρε φίλε εδώ είμαστε άλλη φάση μόνο τα σάιτ μας ενοχλούν όλα τα άλλα είναι νόμιμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...