Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 545
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θεμα μας νομιζω δεν ειναι κατα ποσο "νομιμη" μπορει να ειναι η πειρατεια αλλα το ποσο αξιζουν χρηματικα αυτα που μας πασαρουν.

Γιατι σε μια ακριβη παραγωγη ο πρωταγωνιστης μονος του να αμοιβεται 30.000.000$? τι κανει και πρεπει να παρει τοσα?

απο την αλλη αν μου εδιναν το περιθωριο να αγορασω μια ταινια ή ενα cd με 7-8 € σιγουρα θα ειχα περισσοτερα γνησια (γιατι ακομα και τωρα τα γνησια που εχω ειναι αρκετα).

Και απο την αλλη ολοι γινανε ηθοποιοι, ποσω μαλλον στην Ελλαδιτσα μας που ολοι ειναι τραγουδιστες και δημοσια προσωπα. Τι να τους πληρωσω;

Να προσθεσω και την εννοια των μπουζουκιων για τους Ελληνες καλλιτεχνες που απο εκει τα παιρνουν κανονικα. Και οχι να ερχεται η Βισση και να μου παιρνει 200€ το μπουκαλι για να τραγουδησει για μια ωρα, τη στιγμη που ο περιφημος Jean Michelle Jarre με την παγκοσμια αναγνωριση μου πηρε 40 ευρουλακια,

Μηπως υπερεκτιμουμε καποια πραγματα;

Δημοσ.

ορισμένες ταινίες καλός ή κακός δεν κυκλοφορούν επίσημα στην Ελλάδα.

γιατί δηλαδή εμείς να μην μπορούμε να τις δούμε, συνεπώς η πειρατεία είναι μονόδρομος.

όχι απαραίτητα γιατί αν για παράδειγμα αυτά τα μεγάλα μυαλά (και καλά) που λένε πως είναι κυβέρνηση (η εκάστοτε) θα μπορούσαν να σου βγάλουν ένα πολύ όμορφο νόμο

που να λέει πως θα δίνεις μία συνδρομή και θα μπορείς να κατεβάζεις στο pc σου ότι θές χωρίς να είναι παράνομο αλλά μόνο το να βάλουν μέσα τα χ ατομα ξέρουν λές

και όλα τα άλλα προβλήματα τα έχουν λύσει.

Κατα τα άλλα τα τόσα εκατομμύρια που έφαγαν δέν ήταν παράνομα......

Το Βατοπέδι όμως παραγράφηκε στην απ'έξω απ'έξω χώρις πολλά πολλά

Αξιοι οι 300 #@$$%#@% και αυτοί που τους εκλέγουν

Δημοσ.

όχι απαρέτητα γιατί αν για παράδειγμα αυτά τα μεγάλα μυαλά (και καλά) που λένε πως είναι κυβέρνηση (η εκάστοτε) θα μπορούσαν να σου βγάλουν ένα πολύ όμορφο νόμο

που να λέει πως θα δίνεις μία συνδρομή και θα μπορείς να κατεβάζεις στο pc σου ότι θές χωρίς να είναι παράνομο αλλά μόνο το να βάλουν μέσα τα χ ατομα ξέρουν λές

και όλα τα άλλα προβλήματα τα έχουν λύσει.

Κατα τα άλλα τα τόσα εκατομμύρια που έφαγαν δέν ήταν παράνομα......

Το Βατοπέδι όμως παραγράφηκε στην απ'έξω απ'έξω χώρις πολλά πολλά

Αξιοι οι 300 #@$$%#@% και αυτοί που τους εκλέγουν

αυτό δε γίνεται.Σφάζονται οι εταιρίες :-D

Δημοσ.

dimos_77 αρα φανταζομαι οτι αυτοι θα ειναι υπερ τις πειρατειας και θα εχουν ενα upload ratio 30GB χαλαρα για το μεροκαματο :P

Δημοσ.

spud ασε τα copy paste και απαντησε μου οτι πχ βλαπτεσαι εσυ και οχι για τα οικονομικα των studio και τα κλεψας του κλεψαντος, θα ηταν πιο τιμιο εαν το ελεγες ετσι

Eγω δοξα τω Θεω δεν βλαπτομαι οικονομικα γιατι δεν εχω καμια σχεση με το χωρο.Και αν θελεις τοσο πολυ να το ακουσεις, δεν εχω αγορασει ολες τις ταινιες που εχω.Αυτο δε σημαινει ομως οτι θα το βαφτισω σωστο και αγιο.

Και πες μου σε παρακαλω αν ξερεις ποσο εχουν πεσει οι μισθοι τεχνικων, οπερατερ, και λοιπων assistant στη βιομηχανια του σινεμα ως αποτελεσμα και της πειρατειας τη τελευταια δεκαετια.

Κατεβαζε οσο θες, κανενας δε θα σε εμποδισει.Σταματα ομως να λες οτι το δικαιουσαι κιολας

Δημοσ.

dimos_77 αρα φανταζομαι οτι αυτοι θα ειναι υπερ τις πειρατειας και θα εχουν ενα upload ratio 30GB χαλαρα για το μεροκαματο :P

θίγεται η τσέπη τους βλέπεις.Όχι πως και αυτοί είναι αθώες περιστέρες :lol:

Δημοσ.

Το θεμα μας νομιζω δεν ειναι κατα ποσο "νομιμη" μπορει να ειναι η πειρατεια αλλα το ποσο αξιζουν χρηματικα αυτα που μας πασαρουν.

Γιατι σε μια ακριβη παραγωγη ο πρωταγωνιστης μονος του να αμοιβεται 30.000.000$? τι κανει και πρεπει να παρει τοσα?

απο την αλλη αν μου εδιναν το περιθωριο να αγορασω μια ταινια ή ενα cd με 7-8 € σιγουρα θα ειχα περισσοτερα γνησια (γιατι ακομα και τωρα τα γνησια που εχω ειναι αρκετα).

Και απο την αλλη ολοι γινανε ηθοποιοι, ποσω μαλλον στην Ελλαδιτσα μας που ολοι ειναι τραγουδιστες και δημοσια προσωπα. Τι να τους πληρωσω;

Να προσθεσω και την εννοια των μπουζουκιων για τους Ελληνες καλλιτεχνες που απο εκει τα παιρνουν κανονικα. Και οχι να ερχεται η Βισση και να μου παιρνει 200€ το μπουκαλι για να τραγουδησει για μια ωρα, τη στιγμη που ο περιφημος Jean Michelle Jarre με την παγκοσμια αναγνωριση μου πηρε 40 ευρουλακια,

Μηπως υπερεκτιμουμε καποια πραγματα;

Τις αμοιβες τους εσυ κι εγω τις καθορισαμε, οταν εδω και χρονια τους κανουμε θεους με το να βλεπουμε τις ταινιες τους, ειναι νομιμα ειτε παρανομα. Γιατι κι αυτο μετραει σε αυτους, ακομη και το ποσες φορες κατεβηκε μια ταινια υπερ τους ειναι και ανεβαζουν το κασε τους. Τα ιδια δε γινονται και στο ποδοσφαιρο;

Παντως το παραδειγμα με τα μπουζουκια ειναι ψιλοακυρο, γιατι στο Jarre κανενας δε σε σερβιρε, τιποτε δεν ηπιες με τα 40 ευρω, και δε εριξες και μια ζεμπεκια ^_^

Δημοσ.

Eγω δοξα τω Θεω δεν βλαπτομαι οικονομικα γιατι δεν εχω καμια σχεση με το χωρο.Και αν θελεις τοσο πολυ να το ακουσεις, δεν εχω αγορασει ολες τις ταινιες που εχω.Αυτο δε σημαινει ομως οτι θα το βαφτισω σωστο και αγιο.

Και πες μου σε παρακαλω αν ξερεις ποσο εχουν πεσει οι μισθοι τεχνικων, οπερατερ, και λοιπων assistant στη βιομηχανια του σινεμα ως αποτελεσμα και της πειρατειας τη τελευταια δεκαετια.

Κατεβαζε οσο θες, κανενας δε θα σε εμποδισει.Σταματα ομως να λες οτι το δικαιουσαι κιολας

ρε συ πού είδες να λέει οτι είναι νόμιμο αυτό??

πάτε καλά μωρέ έλεος δηλαδή.

και αυτό για τους μισθούς πές το στις οικογένειες που έχουν 3-4 ανέργους και μήν μας λές για τεχνικούς και τέτοια

Δημοσ.

Δεν λέει κανένας ότι έχουμε δίκιο... αλλά δεν έχουμε και άδικο (όλοι εμείς που κατεβάζουμε)... Ας μην θέλουν όμως και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.. όταν κάτι αξίζει και το αγοράζουμε και στο cinema το βλέπουμε.. όταν όμως όχι..

Δημοσ.

Το κλειδι βρισκεται στον τιτλο του βιντεο.Mikis Theodorakis WANTS

Αυτο που λεω ειναι οτι αν οι ταινιες αντι για 15 ευρω κοστιζαν 8 ευρω θα συνεχιζαμε να κατεβαζουμε κανονικοτατα.Το γεγονος οτι τα παντα ειναι πιο ακριβα απο οτι ισως θα επρεπε ειναι ενα βολικο προσχημα.

Δημοσ.

Παντως δεν ξερατε σημερα κυκλοφορησε η νεα Τζουλια, και το γαματο την πρωτη φορα απο την Τζουλια ειχε κλεισει, αχ ρε Σερινακη μας παιδευεις... Αρα απο εδω και περα θα ξερουμε οταω βγαζει η Τζουλια DVD θα κλεινουν και 5-6 σαητ-τρακερς...

Δημοσ.

Τώρα τι θα πω στην κόρη μου που δεν ξέρω από που να κατεβάσω παιδικές ταινίες και κινούμενα σχέδια ΟΕΟ??? :shock: :shock: :shock:

έλα ντε??? και ο δικός μου περιμένει τα υπόλοιπα επεισόδια του mickey club house....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...