Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 545
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ο server ήταν στην Ολλανδία..

THEGREEKZ.COM - Geo Information

IP Address 68.178.232.143

Host thegreekz.com

Location US US, United States

City Scottsdale, AZ 85260

Organization GoDaddy.com

ISP GoDaddy.com

AS Number AS26496 GoDaddy.com, Inc.

THEGREEKZ.COM - Domain Informationnew

Domain THEGREEKZ.COM [ Site Info Traceroute RBL/DNSBL lookup ]

Registrar GODADDY.COM, INC.

Registrar URL http://registrar.godaddy.com

Whois server whois.godaddy.com

Created 07-Mar-2006

Updated 14-Jan-2009

Expires 07-Mar-2011

Time Left 30 days 11 hours 53 minutes

Status clientDeleteProhibited clientRenewProhibited clientTransferProhibited clientUpdateProhibited

DNS servers NS41.DOMAINCONTROL.COM 64.202.165.10

NS42.DOMAINCONTROL.COM 208.109.255.21

Δημοσ.

όποιος μου δώσει μια τσίχλα ή τσιγάρο δωρεάν, θα του κάνω μήνυση

για διακίνηση παράνομου υλικού σε τρίτους.

και όποιος προσπαθήσει να μου ανάψει το τσιγάρο θα τον καταγγείλω ως εμπρηστή και ότι πήγε να με κάνει πυροτέχνημα.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ οι νόμοι είναι για τα ΛΑΣΠΏΔΗ ΝΕΡΆ.

δεν έχουν τη να κάνουν και κλείνουν sites.

Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να σου χαρίσει κάτι το οποίο έχει πληρώσει, π.χ. εαν αγοράσω ένα cd

μπορώ να στο χαρίσω ,δεν έχω δικαίωμα όμως να το κάνω 1000 κόπιες και να αρχίζω να το μοιράζω.

Μια ταινία για να βγει χρειάζονται μερικά δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμύρια ευρω. Αυτά τα λεφτά

τα "επενδύουν" διάφοροι χρηματοδώτες-επιχειρηματίες-επενδυτές. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι περιμένουν

όχι μόνο να πάρουν τα λεφτά τους πίσω ,αλλά και να έχουν και αρκετά κέρδη ώστε η επένδυση να

αξίζει το ρίσκο, γιατί μια ταινία ανεξάρτητα από την πειρατεία μπορεί να επενδυθούν πολλά λεφτά

και στο τέλος να πατώσει.

Χωρίς επενδυτές δηλαδή απλά δεν υπάρχουν ταινίες. Όταν οι επενδυτές δουν ότι τα κέρδη τους μειώνονται

πολύ απλά θα σταματήσουν να τα επενδύουν στον κινηματογράφο ή θα επενδύουν όλο και λιγότερα με αποτέλεσμα

να πέφτει και η ποιότητα των ταινιών. Αυτό ακριβώς γίνεται τώρα. Όποιοι ασχολούνται από πιο παλιά με τον

κινηματογράφο θα έχουν παρατηρήσει ότι ειδικά τα τέλευταία ΄δυο χρόνια δεν βγαίνουν πλεόν ακριβές παραγωγές

και η ποιότητα των νέων ταινιών είναι α΄πό μέτρια εως κακή. Ακόμα και πρώτα ονόματα ηθοποιών του κινηματογράφου

συμετέχουν σε φτηνιάρικες ταινίες, γιατί πλέον δεν υπάρχουν σοβαρές παραγωγές, έχουμε γεμίσει σαβούρα.

Η κινηματογραφική βιομηχανία αργοπεθένει, άκριβως όπως συνέβει και με την μουσική βιομηχανία. Θυμάστε τι

μουσικές παραγωγές είχαμε τις δεκαετίες του 1960,1970,1980 ακόμα και την δεκαετία του 1990 και τι μουσικές

παραγωγές έχουμε τώρα? Καμία κινηματογραφική εταιρεία δεν θα δώσει έναν σκασμό λεφτά για να γυρίσει μια

ταινία την οποία εμείς θα την δούμε δωρεάν. Απλά δεν γίνεται. Σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε κάτι που να αξίζει

για να κατεβάσουμε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον τομέα του λογισμικού. Πολοί νομίζουν ότι κάποιος πατάει ένα

κουμπί και βγαίνει ένα πρόγραμμα ,και αγνοούν τις χιλιάδες ώρες δουλειάς που απαιτεί η δημιουργεία ενός

προγράμματος. Αυτός λοιπόν που έχει φάει κάποιες χιλιάδες ώρες από την ζωή του στο να γράψει ένα πρόγραμμα

έχει το δικαίωμα να θέλει να πληρωθεί για την δουλειά του.

Εγώ βασικά παρ όλα αυτά είμαι υπερ της πειρατείας άλλα να υπάρχει και ένα fair play Π.Χ. δεν μπορεί να βγαίνουν

σε τόρεντ ταινίες πριν καν κυκλοφορήσουν στο σινέμα ή κατά την διάρκεια που παίζονται στους κινηματογράφους

, δεν μπορείς να τους γ@μ@ς έτσι. Αυτό είναι κατά την γνώμη μου χτύπημα κάτω από την μέση.

Εγώ κατεβάζω τόρεντ ,αλλά βλέπω και τουλάχιστόν 25 ταινίες το χρόνο στο σινέμα ,αγοράζω τα cd που πραγματικά

γουστάρω όπως επίσης και τα pc games που γουστάρω. Μην είμαστε μόνο του τζάμπα. Δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Δημοσ.

THEGREEKZ.COM - Geo Information

IP Address 68.178.232.143

Host thegreekz.com

Location US US, United States

City Scottsdale, AZ 85260

Organization GoDaddy.com

ISP GoDaddy.com

AS Number AS26496 GoDaddy.com, Inc.

THEGREEKZ.COM - Domain Informationnew

Domain THEGREEKZ.COM [ Site Info Traceroute RBL/DNSBL lookup ]

Registrar GODADDY.COM, INC.

Registrar URL http://registrar.godaddy.com

Whois server whois.godaddy.com

Created 07-Mar-2006

Updated 14-Jan-2009

Expires 07-Mar-2011

Time Left 30 days 11 hours 53 minutes

Status clientDeleteProhibited clientRenewProhibited clientTransferProhibited clientUpdateProhibited

DNS servers NS41.DOMAINCONTROL.COM 64.202.165.10

NS42.DOMAINCONTROL.COM 208.109.255.21

dimos_77 και εσύ της Ε.Π.Ο.Ε είσαι?? :-D

Δημοσ.

ρε παιδια ολοι εσεις που μιλατε για τις ταινιες εχετε δει τα film gross που κανουν???? δλδ το avatar μπηκε μεσα???(δειτε παρα την πειρατεια ποσο ειναι το grossarisma του???)

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_highest-grossing_films

βρειτε μου μια ταινια που να αξιζε και να μπηκε μεσα????

δεν πρεπει να μπερδευουμε την μουσικη με τις ταινιες

(αληθεια ποσα βγαλανε οι U2 με το 360tour)

Δημοσ.

ρε παιδια ολοι εσεις που μιλατε για τις ταινιες εχετε δει τα film gross που κανουν???? δλδ το avatar μπηκε μεσα???(δειτε παρα την πειρατεια ποσο ειναι το grossarisma του???)

Τίποτα ρε κάτι ψιλά ίσα ίσα για τα έξοδα

μόνο που στα έξοδα ήταν και αυτοί ^_^

όπως λέει και ο Τζιμάρας

Δημοσ.

εγω ημουνα απο το 2004 γμτ

και εγώ το ίδιο από το 2004 μέλος, κατάρα σε όλους αυτούς που τα κλείσανε, βάλανε τα παιδιά με χειροπέδες και ο άλλος ο βοσκοπουλος ούτε που πήγε στην δίκη και του έριξαν 5 χρόνια εξαγοράσιμα και χρωστάει 5 εκατομμύρια ευρώ.

Δημοσ.

τα μεγαλα studio ειναι πολυ μπροστα και την εχουν υπολογισει την χασουρα απο τα pirates + δεν ειναι και αγιοι

οπως και το ανεξαρτητο σινεμα παει μπροστα χαριν τις πειρατειας

μην ξεχναμε τη εκανε και ειμαι ο Godard :D

Δημοσ.

Δεν εχει λογικη αυτο που λες.Πηρες τη πιο πετυχημενη ταινια των τελευταιων χρονων για να πεις οτι δεν χανουν λεφτα απο την πειρατεια.

Δεν υπαρχει δηλαδη παραδειγμα ταινιων που χωρις την πειρατεια θα ηταν break even και με την πειρατεια εχουν μπει μεσα μερικα εκατομμυρια?

Ακομα και αν θεωρεις οτι οντως βγαζουν πολλα, ισως και περισσοτερα απο οτι αξιζουν, αυτο δε σε νομιμοποιει να πηγαινεις και να τους κλεβεις.Οπως δεν νομιμοποιει και εμενα να παω να κλεψω τον γειτονα μου που παιρνει ενα καρο λεφτα χωρις να κανει τπτ.Εγω θεωρω οτι δεν τα αξιζει αλλα αμα του τα παρω θα με πανε μεσα

Δημοσ.

Ο κάθε ένας έχει δικαίωμα να σου χαρίσει κάτι το οποίο έχει πληρώσει, π.χ. εαν αγοράσω ένα cd

μπορώ να στο χαρίσω ,δεν έχω δικαίωμα όμως να το κάνω 1000 κόπιες και να αρχίζω να το μοιράζω.

Μια ταινία για να βγει χρειάζονται μερικά δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμύρια ευρω. Αυτά τα λεφτά

τα "επενδύουν" διάφοροι χρηματοδώτες-επιχειρηματίες-επενδυτές. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι περιμένουν

όχι μόνο να πάρουν τα λεφτά τους πίσω ,αλλά και να έχουν και αρκετά κέρδη ώστε η επένδυση να

αξίζει το ρίσκο, γιατί μια ταινία ανεξάρτητα από την πειρατεία μπορεί να επενδυθούν πολλά λεφτά

και στο τέλος να πατώσει.

Χωρίς επενδυτές δηλαδή απλά δεν υπάρχουν ταινίες. Όταν οι επενδυτές δουν ότι τα κέρδη τους μειώνονται

πολύ απλά θα σταματήσουν να τα επενδύουν στον κινηματογράφο ή θα επενδύουν όλο και λιγότερα με αποτέλεσμα

να πέφτει και η ποιότητα των ταινιών. Αυτό ακριβώς γίνεται τώρα. Όποιοι ασχολούνται από πιο παλιά με τον

κινηματογράφο θα έχουν παρατηρήσει ότι ειδικά τα τέλευταία ΄δυο χρόνια δεν βγαίνουν πλεόν ακριβές παραγωγές

και η ποιότητα των νέων ταινιών είναι α΄πό μέτρια εως κακή. Ακόμα και πρώτα ονόματα ηθοποιών του κινηματογράφου

συμετέχουν σε φτηνιάρικες ταινίες, γιατί πλέον δεν υπάρχουν σοβαρές παραγωγές, έχουμε γεμίσει σαβούρα.

Η κινηματογραφική βιομηχανία αργοπεθένει, άκριβως όπως συνέβει και με την μουσική βιομηχανία. Θυμάστε τι

μουσικές παραγωγές είχαμε τις δεκαετίες του 1960,1970,1980 ακόμα και την δεκαετία του 1990 και τι μουσικές

παραγωγές έχουμε τώρα? Καμία κινηματογραφική εταιρεία δεν θα δώσει έναν σκασμό λεφτά για να γυρίσει μια

ταινία την οποία εμείς θα την δούμε δωρεάν. Απλά δεν γίνεται. Σε λίγα χρόνια δεν θα έχουμε κάτι που να αξίζει

για να κατεβάσουμε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον τομέα του λογισμικού. Πολοί νομίζουν ότι κάποιος πατάει ένα

κουμπί και βγαίνει ένα πρόγραμμα ,και αγνοούν τις χιλιάδες ώρες δουλειάς που απαιτεί η δημιουργεία ενός

προγράμματος. Αυτός λοιπόν που έχει φάει κάποιες χιλιάδες ώρες από την ζωή του στο να γράψει ένα πρόγραμμα

έχει το δικαίωμα να θέλει να πληρωθεί για την δουλειά του.

Εγώ βασικά παρ όλα αυτά είμαι υπερ της πειρατείας άλλα να υπάρχει και ένα fair play Π.Χ. δεν μπορεί να βγαίνουν

σε τόρεντ ταινίες πριν καν κυκλοφορήσουν στο σινέμα ή κατά την διάρκεια που παίζονται στους κινηματογράφους

, δεν μπορείς να τους γ@μ@ς έτσι. Αυτό είναι κατά την γνώμη μου χτύπημα κάτω από την μέση.

Εγώ κατεβάζω τόρεντ ,αλλά βλέπω και τουλάχιστόν 25 ταινίες το χρόνο στο σινέμα ,αγοράζω τα cd που πραγματικά

γουστάρω όπως επίσης και τα pc games που γουστάρω. Μην είμαστε μόνο του τζάμπα. Δεν γίνεται δουλειά έτσι.

Μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι στη μουσική οι παραγωγές είναι καλύτερες και ακριβότερες από ποτέ...

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα :)

Δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα.. αλλά έχω διαβάσει αρκετά..

Μιλάτε για πνευματικά δικαιώματα.. για σκηνοθέτες, τραγουδιστές, ηθοποιούς..

Για την τσέπη μου/μας ποιος θα μιλήσει?

Μπορώ να δίνω εν μέσω κρίσης όταν δεν έχω δουλειά 15ε για ένα cd?

Μπορώ να δίνω 9€ για να δω μία ταινία στο cinema? (5€ τα ποπ κόρν 3€ η coca cola)(και αν είσαι και λάτρης του cinema άστα να πάνε)

Γιατί να αγοράσω το cd του Μαρτάκη (στην τύχη το όνομα) από την στιγμή που από τα 10 κομμάτια αξίζει το ένα? (το οποίο ένα μου αρέσει)

Γιατί να δώσω 15€ για ένα CD όταν πλέον ΔΕΝ διαθέτω καν cd player? εγώ Θέλω να το ακούω στο Mp3 Player μου ακόμα και εκεί η αντιγραφή όμως δεν θεωρείτε παράνομη?

Γιατί ο κύριος Μαρτάκης (Ρουβάς, Ρέμος, Βανδή, Βίσση, Ζήνα κλπ)δεν κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα (εκτός από μερικές που κάνουν το καλοκαίρι) να μας δείξουν τι αξίζουν να τους ακούσουν και τα παιδάκια και να πούμε "Θα πάω να πάρω το CD του γιατί το αξίζει"

(Προσωπικό σχόλιο: αν όντος άξιζαν μερικοί και γέμιζαν τους συναυλιακούς χώρους η πειρατεία δεν θα τους ενδιέφερε καν.. γιατί στην ουσία τους διαφημίζει. Δεν θα δώσω ποτέ 15€ για ένα cd απλά επειδή μου αρέσει το εξώφυλλο αλλά θα το κατεβάσω.. και αν μου αρέσει θα το προτείνω και θα το αγοράσω ίσως.. και θα πάω και σε συναυλία αν κάνει..)

Για της ταινίες τώρα.. οκ οι κύριοι στα video club έπαθαν μεγάλη ζημιά.. σίγουρα..

ΑΛΛΑ..

Την χ ταινία που παίχτηκε πριν 10 χρόνια και στην τηλεόραση δεν ξέρω καν αν παιχτεί πότε πώς θα την δω? Υπάρχουν χιλιάδες ταινίες που αξίζουν άλλα δεν υπήρχαν χρήματα για να της προωθήσουν.. γιατί μου στερούν το δικαίωμα να δω κάτι καλό???

Και στο κάτω κάτω όλοι αυτοί λίγα περνούν από της διαφημίσεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...