tarantules Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Όλα τα είχα δει αλλά ροζ Porsche με το όνομα Julia πρώτη φορά βλέπω
yanc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Εκτος του οτι ειχε γινει "σουπερ μαρκετ" το συγκεκριμενο σαιτ το ηξεραν και οι πετρες, και πολυ κρατησε.
dimos_77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ξεφύγατε λιγάκι απο το θέμα ή είναι εντύπωση μου??? το θέμα είναι η Τζούλια πλέον
spud13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Απογοητευομαι γιατι βλεπω το φιλο μας giorgosgoudelis να ορυεται για τα δικαιωματα των εταιρειων και των εργαζομενων στα videoclub. Υποθετω αυθαιρετα (οντας λογικο ον) οτι και ο ιδιος ειναι ιδιοκτητης videoclub. θελω να μου απαντησει και ο ιδιος ποσο σωστος ηταν απεναντι στους εργαζομενους του. Αν κολλουσε ολα τα ενσημα. Αν ηταν νομιμη η εργασια. Αν δηλωνε ολα τα εσοδα του. Γιατι οι ερευνες λενε οτι το 80% των ελευθερων επαγγελματιων δηλωνε εισοδημα κατω απο τις 12.000€. Ανηκει στο 20% αραγε; Αρα: Εγω κλεβεις Εσυ κλεβεις Αυτος Κλεβει Εμεις κλεβουμε Εσεις Κλεβετε Και Αυτοι στη Βουλη τα παιρνουν ολα!!!! Το θεμα ειναι οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν παραδεχονται οτι το να εχεις μερικα τερα ταινιων συνιστα κλοπη.Το οτι κλεβουνε και αλλοι δεν σημαινει οτι η δικη σου πραξη σταματα να ειναι κλοπη.Πες οτι "ναι κλεβω αλλα εχω μερικους καλους λογους που το κανω" και σταματηστε να προσπαθειτε να το βαφτισετε "αγωνιστικο", η "ηθικο"
BucketheadGR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχεις αγοράσει την ταινία. Η ταινία κοστίζει πολλά εκ. δολάρια. Έχεις αγοράσει ένα αντίτυπο της ταινίας με ορισμένους κανόνες χρήσης που έχεις αποδεχθεί κατά την αγορά. Σου επιτρέπετε να δανείσεις τον δίσκο σου σε όποιον θέλεις και συ και μόνο εσύ μπορείς να έχεις υπό προϋποθέσεις νόμιμο αντίγραφο για προσωπική χρήση και για λόγους ασφαλείας - απώλειας - καταστροφής. Και δεν είναι δωρεάν κατέβασμα. Είναι εκμετάλλευση της δουλειάς του άλλου χωρίς να πληρώνεις το αντίτιμο που επιθυμεί. Εν ολίγης κλέψιμο. Έχεις απόλυτο δίκιο. Γι' αυτό και εσείς γράφατε DVD και CD έναντι χρηματικού ποσού. Για "λόγους ασφαλείας"... Να υποστηρίζεις τον ξεπερασμένο κλάδο σου, το δέχομαι. Να βγάζεις την ουρά σου απ' έξω, όχι. Γιατί λέω ξεπερασμένο; Γιατί αν προσφέρεις ταινίες και σειρές με πραγματικά ΑΘΛΙΕΣ και λανθασμένες μεταφράσεις, πολλές φορές αίσχος cropping, απαράδεκτα διατηρημένα δισκάκια/ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ, σε τέτοια τιμή, έχεις πρόβλημα μόνο και μόνο που δέχεσαι να το κάνεις. Αντί να βάλετε χέρι στις εταιρίες όλοι μαζί να κάνουν μία αξιοπρεπή δουλειά, λέτε "δε γ@μιέτ@ι, θα το δώσω. Ας φάει το αγγούρι ο πελάτης". Μου θυμίζεις την τωρινή απεργεία των οδηγών ΜΜΜ: τόσα χρόνια τα τσέπωναν καλά με απαράδεκτες υπηρεσίες, τώρα που άρχισε να καίγεται ο κ@λος τους, πάλι τα συμφέροντά τους κοιτάνε.
Doc1355 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 τόσες τσόντες υπαρχουν ρε παιδιά έλεος δηλαδή με την Τζούλια να ήταν και κανένα σοβαρό μωρό να έλεγα
dimos_77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 τόσες τσόντες υπαρχουν ρε παιδιά έλεος δηλαδή με την Τζούλια να ήταν και κανένα σοβαρό μωρό να έλεγα όσες τον παίρνουν, μόνο σοβαρές δεν είναι.
Erwdios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το 2 DVD-VIDEO με τίτλο «ΤΖΟΥΛΙΑ 2 ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ -TZOULIA 2 MAVROI sirina-tsonta! Το σενάριο: Η Tζούλια Αλεξανδράτου κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους της Βούλας και κάποια στιγμή μπαίνει στην Porche της με σκοπό να συναντήσει τον... έρωτα. Και τον συναντά στα πρόσωπα δύο μαύρων. Μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι ο Big Willy. Ο πορνοστάρ με το μεγαλύτερο... (θα το πάθουμε το ψυχολογικό παρά τα όποια προσόντα όλων μας) και ο έτερος μαυρούκος ξεκινάει τώρα την καριέρα του. Και σας το γράφω για να είμαι σαφής καθώς το μοναδικό σημείο της ταινίας που έχει σενάριο είναι αυτό που η Τζούλια κυκλοφορεί γυμνή και οδηγώντας αναζητά τον έρωτα. Όλη η υπόλοιπη ταινία έχει ανάσες βρυχηθμούς αχ βαχ αλλά και ατάκες όπως «τι μου κάνεις μαύρε μου... αράπη μου» και πολλά ακόμη σχόλια χρωματικού χαρακτήρα. Τιμή, κάτω από 15 Ευρώ. http://apokalipsi-gr.blogspot.com/2011/02/2-dvd-link-video.html Είναι και ερασιτέχνες ψαράδες οι τύποι: Η Τζούλια Αλεξανδράτου στο Ναυτικό... Αυτός είναι ο τίτλος του δεύτερου καυτού ροζ dvd με την πρωταγωνίστρια να μπαίνει σε πολλές ερωτικές περιπέτειες με… γυμνασμένους ναύτες. http://www.gossip-tv.gr/story/79771/deite-exophullo-tou-neou-dvd-tes-tzoulias
tarantules Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν έχεις αγοράσει την ταινία. Η ταινία κοστίζει πολλά εκ. δολάρια. Έχεις αγοράσει ένα αντίτυπο της ταινίας με ορισμένους κανόνες χρήσης που έχεις αποδεχθεί κατά την αγορά. Σου επιτρέπετε να δανείσεις τον δίσκο σου σε όποιον θέλεις και συ και μόνο εσύ μπορείς να έχεις υπό προϋποθέσεις νόμιμο αντίγραφο για προσωπική χρήση και για λόγους ασφαλείας - απώλειας - καταστροφής. Και δεν είναι δωρεάν κατέβασμα. Είναι εκμετάλλευση της δουλειάς του άλλου χωρίς να πληρώνεις το αντίτιμο που επιθυμεί. Εν ολίγης κλέψιμο. Και τους Ελληνικούς δρόμους δεν τους έχουμε αγορασμένους αλλά στην Αθηνών-Πατρών πληρώνουμε κάθε μέρα το αντίτιμο για υποτίθεται εθνική οδό με διαχωριστικό στηθαίο και σκοτωνόμαστε αλλά εκεί δεν υπάρχει κλέψιμο από το κράτος και τις εταιρίες...
stelios99 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Έκλεισαν και τον greeκ-tracker ή απλά τον κατέβασαν προληπτικά;
giorgosgudelias Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τι σχέση έχει το μπουρδ... το κράτος μας με την εκμετάλλευση της δουλειάς του άλλου που γίνεται μέσω του παράνομου κατεβάσματος υλικού που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PH5xNtc8RMM
Doc1355 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τι σχέση έχει το μπουρδ... το κράτος μας με την εκμετάλλευση της δουλειάς του άλλου που γίνεται μέσω του παράνομου κατεβάσματος υλικού που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Σώπα ρε μάστορα δηλαδή πρώτα θα κοιτάμε τα χάλια του κάθε ένα και μετά τα χάλια του κράτους?? Ωραία λογική έχεις ρε συ
<~Billoukos~> Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 http://www.gr-ix.gr/...atistics/total/ Το πρώτο διάγραμμα δείχνει την κίνηση στο ελληνικό Internet [gr-ix]. Ίδια ώρα χθες ήταν περίπου στα 11Gbps, και σήμερα ~6Gbps!!! Muhaxa0xa0xa0xhaxhxhaxxaxa
Marria Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τι σχέση έχει το μπουρδ... το κράτος μας με την εκμετάλλευση της δουλειάς του άλλου που γίνεται μέσω του παράνομου κατεβάσματος υλικού που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Εισαι τραγουδιστης? ηθοποιος ? σκηνοθετης? Αν οχι τοτε για ποια εκμεταλλευση μλας? Και για να ξερεις πριν λιγο καιρο ο Μικης Θεοδωρακης διεθεσε δωρεαν ολη την δουλεια του online να την κατεβασει οποιος ηθελε. Οπως και αλλοι πρωτοκλασσατοι τραγουδιστες εχουν κανει το ιδιο. Μαλλον αυτος δεν εχει τοσο παλαιολιθικα μυαλα σαν αυτα της ομοσπονδιας σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις