firewalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Είναι που βγαίνει και το dvd της Julia σήμερα...
Giorikas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το ΓΑΜΑΤΟ "εκλεισε" 2-3 μερες αφου ειχε βγει το τορρεντ τις Τζουλιας και ειχε μεγαλες ζιμιες για την εταιρεια παραγωγης. Τα αλλα τορρεντ σαιτ "εκλεισαν" την μερα κυκλοφοριας του 2ου DVD της Τζουλιας.....και λεω εγω τωρα..... ΤΥΧΑΙΟ?????????
lust21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 καλα και περυσι οταν βγηκε αυτο το καιρο περιπου εκλησε το γαματο...
Doc1355 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 www.rojadirecta.org www.atdhe.net αυτα τα 2 δεν εχουν καμια σχεση και εκτός αυτού δέν έκλεισαν απο τους mods τα έκλεισαν τα αμερικανάκια.... άλλη ιστορία
<~Billoukos~> Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Και το greektracker ο ίδιος το έχει. Μάλλον το κατέβασαν αυτοί, αλλά μικρή σημασία έχει αφού δεν παίζει να ξανανοίξει σύντομα!
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Είναι που βγαίνει και το dvd της Julia σήμερα... eeee εμεινα λιγο πισω ??? κανουριο απο τον σιρινακη ??? εχεις λινκ απο την κεντρικη σελιδα να δω πληροφοριες ???
<~Billoukos~> Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 και εκτός αυτού δέν έκλεισαν απο τους mods τα έκλεισαν τα αμερικανάκια.... άλλη ιστορία Ναι ρε παιδιά χαλαρώστε... απλά ανέφερα ποια έκλεισαν εχτές!!!
Doc1355 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 να μήν ξανα γίνει όμως τέτοιο λάθος χαχα πλάκα κάνω εννοείτε
lust21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Και το greektracker ο ίδιος το έχει. Μάλλον το κατέβασαν αυτοί, αλλά μικρή σημασία έχει αφού δεν παίζει να ξανανοίξει σύντομα! για να καταλαβω το οτι το κλεισαν αυτοι σημαινει οτι αμα ξανανοιξει θα εχει το ιδιο ονομα και τα ιδια αρχεια με παλια ? και το φορουμ θα ειναι επισης το ιδιο ?
p3nny58 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 κριμα κ αδικο..!!!ανοιχτε αμεσως το καλυτερο ελληνικο site re..!!! να πατε να πιασετε τα μεγαλα κεφαλια που χρωσταν εκατομμυρια στο τοπο...τα μεγαλα λαμογια..!!!! συμφωνωω............δεν πανε ομως να πιασουν τους μεγαλους γιατι δεν μπορουν
Doc1355 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 για να καταλαβω το οτι το κλεισαν αυτοι σημαινει οτι αμα ξανανοιξει θα εχει το ιδιο ονομα και τα ιδια αρχεια με παλια ? και το φορουμ θα ειναι επισης το ιδιο ? ούτε αυτό μπορεί να το ξέρει καποιος απο εμάς. μπορεί ναι μπορεί οχι
p3nny58 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 κρίμα , και ήμουν από τους πρώτους που είχαν γίνει μέλη. Κάτι είχα υποψιαστεί από εχθές που προσπαθούσα να μπω αλλά σήμερα επιβεβαιωθηκαν τα χειρότερα εγω ημουνα απο το 2004 γμτ
Black Demis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο και πάλι μπράβο. Είσαι ο μόνος έλληνας στον κόσμο που δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ πειρατικό cd/dvd ούτε ταινία κατεβασμένη "πειρατικά" στον Η/Υ του, ούτε ένα τραγούδι ΜΡ3 κατεβασμένο χωρίς να το πληρώσεις, έτσι? Congrats Φίλε μου Ζηλεύω, θα ήθελα πολύ να είμαι κι εγώ αυτό το υπόδειγμα πολίτη ενός κράτους που εφόσον οι πολιτικοί και οι επιχειρηματίες δεν κλεβουν ούτε cent από τα ταμεία του κράτους, δεν απαιτούν τίποτα παραπάνω από τους ίδιους τους πολίτες :lol: Παρασισιτισμός είναι να σου επιβάλλουν να πληρώνεις γ@μστκα κάθε δίμηνο ΕΡΤ ενώ δεν βλέπεις καν τηλεόραση. Παρασιτισμός είναι να φοροδιαφεύγεις με 5.5 εκατομμύρια ευρώ, να εκδικάζεσαι να πληρώσεις ~5.000 και να την βγάλεις καθαρή, χωρίς να επιστρέψεις φράγκο από όσα φοροδιέφυγες, μόνο κ μόνο επειδή π#δάς την Γκερέκου. Παραισιτισμός είναι να είσαι πολιτικός και πρώην υπουργός, να βγαίνεις με αποδείξεις ένοχος για μίζες και κομπίνες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρω και να μην πηγαίνεις δικαστήριο και απλά να ξεχνιέται η υπόθεσή σου. Παρασιτισμός είναι να είσαι υπουργός, να βγαίνεις στην τηλεόραση να παραδέχεσαι ότι έφαγαν δισεκατομμύρια και ο μλκας έλληνας να τον ξαναψηφίζει! Παρασιτισμός είναι να είσαι επιχειρηματίας, να κρύβεις εκατομμύρια από την εφορία και να απολύεις κόσμο χωρίς καν να έχεις ζημία μόνο και μόνο για να αυξήσεις παραπάνω τα έσοδα της επιχείρησης στις πλάτες των ανέργων! Παρασιτισμός είναι να σε πληρώνουν οι πολίτες φόρους για να φτιάξεις δρόμους, κι όταν φτιάξεις ένα δείγμα να τους βάζεις 5 διόδια σε 200 χλμ και να λες "πληρώνετε κι άλλα βλάκες, τα φάγαμε στα μπουζούκια αυτά που δώσατε" Παρασιτισμός είναι να είσαι Ελληνας ψηφοφόρος και να ψηφίζεις ξανά αυτούς που σε κλέβουν και βγαίνουν και στο λένε! Παρασιστισμός είναι να είσαι Έλληνας, να θέλεις να λέγεσαι Ευρωπαίος πολίτης και να βλέπεις απαθής στις Ευρωπαικές χώρες να βάζουν φυλακή πολιτικούς που έκλεψαν 5.000€ μόνο και να τους κατασχέτουν και περιουσίες! Πειρατεία είναι να έχεις dvdάδικο σε πόλη της επαρχίας, που το 80% του υλικού σου είναι δισκάκια μωβ από κάτω και κανείς να μην σε αγγίζει ούτε μετά από καταγγελίες! Όταν ανεβάζει ο Α και ο Β μια ταινία, σε υποχρεώνει να την κατεβάσεις? Δεν λέω, πειρατής είναι που την δημοσίευσε χωρίς άδεια, αλλά από την στιγμή που την κατεβάζεις είσαι κι εσύ αποδέκτης πειρατείας. Οταν ο Πακιστανός πουλάει κλεμμένες τσάντες και η γκόμενά σου αγοράζει μία, πιθανόν γίνεται κλεπταποδόχος, δεν της την πούλησε με το ζόρι. Έχω γείτονα μπάτσο που έχει γεμίσει το σπίτι του cd/dvd που έχουν κατασχέσει από μαύρους (και ανεβάζει σε τορεντάδικο γνωστό), αυτό δεν είναι πειρατεία....έτσι? Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, είναι τουλάχιστον υποκριτικό να κράζεις και να χαίρεσαι που συλλαμβάνουν ιδιοκτήτες φόρουμ, μόνο και μόνο επειδή δεν κατάφερες να κάνεις αυτό που έκαναν αυτοί. Είναι υποκριτικό να χαίρεσαι να συλλαμβάνουν ιδιοκτήτες φόρουμ από τα οποία leechaρες μέρα-νύχτα κάθε ταινία, σειρά και Game που είχαν ανεβάσει χρήστες. Είναι υποκριτικό να νομίζεις ότι χέστηκε η φοράδα στο αλώνι που έκλεισαν 10 ελληνικά φόρουμ, το εξωτερικό γεμάτο είναι από Warezάδικα και releasάδικα και συνεχίζει το warez-downloading κράζοντας παράλληλα την πειρατεία στα φόρα για να δείξει κανείς πόσο υπόδειγμα νόμιμου πολίτη είναι στην αγγελικά πλασμένη χώρα που λέγεται Ελλάδα. Σου αυξάνουν τα εισιτήρια, την βενζίνη, σε απολύουν, σου αυξάνουν τους φόρους, σου αυξάνουν τις τιμές στα προιόντα Α ανάγκης, οπότε αναγκαστικά μένεις μέσα για να βγάλεις τον μήνα. Δεν θα κατεβάσεις μια ταινιούλα ή κανα επεισόδιο να δεις να δεις μιας και κάθεσαι μέσα? Ε όχι! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ! Το Warez δεν πρόκειται ποτέ να πεθάνει. Ένα μόνο ήταν παλιά, το napster. Το έκλεισαν, άνοιξαν 10. Έκλεισαν άλλα 1-2, άνοιξαν 50. Το p2p έγινε torrent και downloading από file hosts. Όσο εξελίσσεται το ιντερνετ, νέοι μέθοδοι διαμοιρασμού αρχείων θα δημιουργούνται. Το θέμα είναι πώς αντιμετωπίζεις την πειρατεία εσύ, αν απλά κατεβάζεις για να κατεβάζεις ή αν κατεβάζεις και στηρίζεις μετά τις εταιρείες που έβγαλαν το παιχνίδι που μόλις έπαιξες και σου άρεσε ή το γκρουπάκι που έβγαλε το cd που μόλις άκουσες Αν νομίζει κανείς ότι η πληγή αυτού του τόπου είναι το μοίρασμα των αρχείων στο ίντερνετ, τότε ή σε άλλη διασταση είναι (fringe κι έτσι) ή να μας πει τι τριπάκια παίρνει να δοκιμάσουμε κι εμείς απόλυτα σωστός ο φίλος μας ο nukem από δω κανείς δεν αναγκάζει κανέναν να κατεβάζουνε πειρατικά και οι δισκογραφικές ποιο πολύ ζημιά κάνανε στον εαυτό τους παρά κάτι κάλο πχ κάποιος μαρτακις έβγαλε ένα cd η και ο κάθε Μαρτακις σιγά μιν το αγοράσει κάποιος το cd όμως αν το κατεβάσουνε μερικοί (έτσι από περιέργειά να δούνε τι είναι τούτο) μπορεί κάποιο τραγούδι η και τραγούδια να είναι καλά και να αρέσουνε στον κόσμο ετσι το τραγουδι θα προωθηθεί θα γίνει διάσιμο θα έχει και πωλήσεις αρκετές κλπ... αλλιώς θα μείνει στον πάγκο... δεν νομίζω κανείς έχει από περιέργεια την όρεξη να πετάει λεφτά για να δει τι νε τούτο... εγώ για παράδειγμα πριν πάω cinema να δω κάποια ταινία πάντα κατευαζω ενα cam rip να τις ρίξω μια ματιά να δω αν αξίζει και μετ πάω (δεν έχω πολυτέλεια να πετάω 10 ευρώ και να είναι μουφα)
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Είναι που βγαίνει και το dvd της Julia σήμερα... επιτελους καποιος το ειπε
35apontos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Σταματάτε ρε τις μλκιες να δίνετε linx αβέρτα εδώ μέσα. Τρία nix μου στοίχισε ως τώρα.lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις