Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 545
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτησω εγω κατι ασχετο στο greek-tracker γιατι δεν μπαινει?

Ωχ όντως δεν μπαίνει ούτε εμένα.

ΛΕΣ;

:cry: :cry: :cry:

Θέλουν να μας φτάσουν στο αμήν μου φαίνεται.

Από την μία με τους φόρους και από την άλλη με την τσάμπα διασκέδαση.

Πάλι καλά που υπάρχουν άπειρα ξένα sites.

Δημοσ.

Ωχ όντως δεν μπαίνει ούτε εμένα.

ΛΕΣ;

:cry: :cry: :cry:

Θέλουν να μας φτάσουν στο αμήν μου φαίνεται.

Από την μία με τους φόρους και από την άλλη με την τσάμπα διασκέδαση.

Πάλι καλά που υπάρχουν άπειρα ξένα sites.

Δεν είναι τζάμπα διασκέδαση. Παρασιτισμός είναι. Πειρατεία είναι. Εκμετάλλευση της δουλειάς άλλων είναι.

Δημοσ.

Κλείσανε ΚΑΙ το greek-tracker χθες

Λενε οτι το gtnet το κλεισανε οι ιδιοι για ευνοητουσ λογους προσορινα δεν το κλεισαν οι "ραμπο" δλδ νομιζω ειχαν κανει το ιδιο οταν ειχε γινει η ιστορια με το gamato.

Δημοσ.

Δεν είναι τζάμπα διασκέδαση. Παρασιτισμός είναι. Πειρατεία είναι. Εκμετάλλευση της δουλειάς άλλων είναι.

Εκμετάλλευση είναι να μου παίρνεις 2€ την ημέρα στο DVD και 8-12€ στον κινηματογράφο για μια προβολή.

Δημοσ.

Ντάξει μωρέ...να βάλουμε και στοίχημα ότι σε μια-δυο βδομαδούλες το πολύ θα ξεφυτρώσουν νέα sites τέτοιου είδους μην μου αγχώνεστε!!!

Δημοσ.

Ντάξει μωρέ...να βάλουμε και στοίχημα ότι σε μια-δυο βδομαδούλες το πολύ θα ξεφυτρώσουν νέα sites τέτοιου είδους μην μου αγχώνεστε!!!

Συμφωνω αλλα σαν το thegreekz τουλαχιστον δυσκολο να ξαναβγουν.

Δημοσ.

Πάει και το gtnet, πάει και το teamofgreekz....Ένα μεγάλο μπράβο στην αστυνομία που με τόσα που τραβάμε αυτές τις μέρες σημαντικότερο πρόβλημα θεώρησαν το κλείσιμο αυτών των site και την σύληψη των διαχειριστών...Ελλάς το μεγαλείο σου!!

Δημοσ.

πως γινετε να κανεις μηνυση για τα λεφτα που σου εφαγαν για τα vip;

προκειται για μια μεγαλη επιχειρηση με βιτρινα πολλα πραγματα.. να το ξερετε..

Γεια σας . Είμαστε από την ΓΑΔΑ περάστε να εισπράξετε τα χρήματα σας. Κερνάμε και καφεδάκι. :-D

Δοκιμάστε την φιλοξενία μας θα μείνετε ενθουσιασμένος :X

:rolleyes:

Δημοσ.

Nαι οκ. Το ραπιντσερ που ειναι το ιδιο πραγμα απλως χωρίς εικονες του τι "πουλάει" δεν ειναι...

Οι εταιρίες αυτές που ζητούν νταβατζιλικι απο καθε ειδους καφε που υπαρχει ραδιοφωνο δεν ειναι εκμεταλλευτές.

Το κρατος που με βαζει να πληρωνει 10ε ερτ χωρις να εχω τηλεοραση στο σπιτι μου, δεν ειναι εκμεταλλευτής.

Ας σοβαρευτούμε σε παρακαλώ, μηπως έχεις κανένα βιντεο κλεφτ,συγνώμμη,κλαμπ ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...