Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπλως μοδα ηταν τα βιντεοκλαμπαδικα και ξεπεραστηκαν... αν και με την κριση.. αναρωτιεμαι πως υπαρχουν ακομα.

• Απαντ. 545
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από εκεί που κλάδος είχε τζίρο πάνω από 500,000,000 ετησίως, είναι κάπως.

Χωρίς την πειρατεία, εύκολα θα έφτανε ο τζίρος πάλι στα 300,000,000. Μιλάμε στερούνται πάνω από 15,000 θέσεις εργασίας. 50,000,000 έσοδα το κράτος.

Video club και video on demand εύκολα θα πιάσουν ένα τζίρο κοντά στα 700,000,000 - 800,000,000 αν σταματήσει η πειρατεία. 0,5 % του ΑΕΠ μόνο από το Home entertainment. Χώρια η μουσική και ο κινηματογράφος.

Ψιλά γράμματα για εσάς βεβαίως.

Δημοσ.

μάθαμε και τον λόγο που κλείσαν τα εγχώρια αντίστοιχα site..

μη χαθεί ευρώ απο την νέα υπερπαραγωγή.

Δημοσ.

Ψιλά γράμματα δεν είναι, κάθε άλλο. Μπορεί να είμαι υπέρ της ελεύθερης διακίνησης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγοράζω / ενοικιάζω (ίσα ίσα έχω μεγάλη συλλογή μουσικών CD, παιχνιδιών και ταινιών). Αλλά όπως και να το κάνεις, όταν το χρόνο βγαίνουν 200+ νέες ταινίες, σου είναι λίγο αδύνατον να πας να τις ενοικιάζεις όλες.

Να εξαλειφθεί η πειρατεία είναι σαν να ζητάς φάρμακο για τον καρκίνο. Θα έπρεπε να το ξέρανε όσοι ανοίγανε Video / DVD clubs...

Δημοσ.

Προσωπική μου άποψη, το δίκτυο είναι τόσο αχανές που λίγο να ψάξεις, βρίσκεις ότι θέλεις! Μπορεί να μήν το έχεις σε 10 λεπτά άλλα και πάλι, και 2 ώρες να κάνει, πάλι θα το έχεις!

Κάποτε κοροιδεύαμε τους Γερμανούς και γενικά τους Ευρωπαίους που βγαίνανε 1 φορά την εβδομάδα - τώρα καταντήσαμε εμείς να βγαίνουμε 1 φορά τον χρόνο, γι αυτό και εγώ προσωπικά θεωρώ όλο αυτό το "παράνομο" σαν απαραίτητο κομμάτι, για να έχουμε εμείς οι εγκλωβισμένοι νεοέλληνες κάτι να κάνουμε στο σπίτι που είμαστε κλεισμένοι, όχι ότι φταίει και κανας άλλος, εμείς οι ίδιοι φταίμε και όχι γιατί "τα φάγαμε μαζί" άλλα γιατί ανεχόμαστε όλους αυτούς που τα "φάγανε" και δεν τους στέλνουμε στο απόσπασμα!

Όσον αφορά τα σχόλια περί των site που κλείσανε και τί λεφτά βγάζανε όλοι αυτοί, ε καλά, υπήρχε περίπτωση κάποιος να διακινδυνέψει να πάει μέσα, όπως και τελικά έγινε, μόνο και μόνο για "την ψυχή της μάνας του" όπως λέει και το ρητό? Στην τελική όλα αυτά τα site μικρές παράνομες επιχειρήσεις είναι που εκμεταλεύονται κάτα ένα τρόπο την δική μας ανάγκη να εκμεταλευτούμε και μείς με την σειρά μας όλο αυτό το σύστημα και αυτό όχι γιατί είμαστε κακοί άλλα επειδή το ίδιο το σύστημα χωλαίνει!

Δημοσ.

πάντως εμένα την κοπέλα μου την απολύσαν απο βίντεο κλάμπ καθώς και 2 φίλες της.. πριν 2 μήνες... τώρα την ζούν οι γονείς...

τι να πείς... όλες οι πλευρές δίκιο έχουν.

Δημοσ.

πάντως εμένα την κοπέλα μου την απολύσαν απο βίντεο κλάμπ καθώς και 2 φίλες της.. πριν 2 μήνες... τώρα την ζούν οι γονείς...

τι να πείς... όλες οι πλευρές δίκιο έχουν.

Φίλε και από που δεν απολύουν κόσμο σήμερα; Νομίζεις ότι το video club δε βγάζει λεφτά γιατί υπάρχει η πειρατεία; Τα μαγαζιά με ρούχα και παπούτσια γιατί δε πουλάνε και απολύουν κόσμο και κλείνουν; Μήπως τα κατεβάζουμε κι αυτά από το thegreekz; Είναι δύσκολοι οι καιροί οπότε ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Τώρα, όταν ο άλλος είναι σε δινή οικονομική κατάσταση, κλείνεται στο σπίτι του γιατί δεν έχει την άνεση να βγει έξω για ένα ρημαδοκαφέ και το μόνο που του μένει να κάνει είναι να αράξει στο καναπέ του και να δει μια ταινία δε θα κάτσει να σκεφτεί εάν και κατά πόσο παρανομεί που τη βλέπει. Κι αν δεν είχε τη δυνατότητα να τη δει παράνομα, δε θα πήγαινε να τα σκάσει στο video club για να τη δει αλλά θα καθόταν και θα έκανε ζάπινγκ. Ή θα διάβαζε κανένα βιβλίο. Φυσικά κι αυτό δανεικό ή κοπιαρισμένο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...