alexb_10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Φιλτατοι καλησπέρα, Είμαι στην Αμερική, Συγκεκριμένα Νεα Υορκη και έχω ψηθεί να πάρω ενα IPAD Κάνοντας την ερευνα μου, ειδα οτι το φτηνότερο στην ελλάδα έχει 499e ενώ εδω το ίδιο ακριβώς έχει 499 $ δηλαδή 361 Ε. επειδή σίγουρα πολλοί το εχετε ψάξει, εχω τις εξής απορίες. αν παρω το 3g, 620 $, θα δουλεψει στην Ελλάδα? Με τα ελληνικά γράμματα σε εμαιλ, τραγούδια, υπότιτλους, θα εχω πρόβλημα? λέει κάτι για unlocked. Αυτό πάλι τι είναι? Και βέβαια, για το τέλος, ξέρει κανεις μήπως μπορώ να το βρω πουθενα πιο τηνά? δηλαδή να το παραγγείλω online απο κάποιο μαγαζί εδω και να το κάνουν del;iver στο σπίτι που με φιλοξενούν??? Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας!!!!
Crizzt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ψαξε για Authorized Resellers. Ειναι κατα κανονα πιο φτηνα απο τα Apple Stores. Θα γλιτωσεις ενα 10% ευκολα με λιγο ψαξιμο. -EDIT: Απ'οτι βλεπω οι τιμες για iPad ειναι σταθερες παντου αλλα και παλι μπορεις να παρεις το 10% με Educational Discount στο Apple Store.
vangelis_k Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα. Μετά την αναβάθμιση στην έκδοση 4 του ios υποστηρίζονται κανονικά Ελληνικά τόσο στα μενού όσο και στην εισαγωγή κειμένου. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν ο φορτιστής είναι συμβατός με τα Ελληνικά δεδομένα κάτι όμως που ξεπερνιέται εύκολα είτε με τη χρήση της usb θύρας για φόρτιση είτε με την αγορά ειδικού αντάπτορα με πολύ μικρό κόστος.
alexb_10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ψαξε για Authorized Resellers. Ειναι κατα κανονα πιο φτηνα απο τα Apple Stores. Θα γλιτωσεις ενα 10% ευκολα με λιγο ψαξιμο. -EDIT: Απ'οτι βλεπω οι τιμες για iPad ειναι σταθερες παντου αλλα και παλι μπορεις να παρεις το 10% με Educational Discount στο Apple Store. Educstional discount??? πως το εκμεταλεύομαι αυτο? θέλει κάποιο πάσο? Και ξέρει κανείς με την εγγύηση αν θα είμαι καλυμένος?
mchrisober Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 φιλε πρεπει να εισαι φοιτητης σε πανεπηστημειο της Αμερικης για να εχεις την εκπτωση. ΑΛΛΑ στο ipad δεν δινουν καμια εκπτωση οποτε δεν εχεις να κερδισεις τπτ. Γνωμη μου ειναι να ψαξεις για μερικα μαγαζια που βγαζουν προσφορες. Και επεισης υπολογισε και το φορο που θα εχεις, στην NY δεν ξερω ποσο ακριβως ειναι. Τελος 2 ακομη πραγματα,να ξερεις οτι περιμενουμε το καινουργιο και οτι εαν εισαι 100% πως το θελεις και δεν μπορεις να περιμενεις παρτο απο εκει, δεν θα εχεις κανενα προβλημα(το μονο που αλλαζει ειναι ο ανταπτορας της πριζας, αγοραζεις εναν μετατροπεα και εισαι οκ).
Crizzt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Educstional discount??? πως το εκμεταλεύομαι αυτο? θέλει κάποιο πάσο? Και ξέρει κανείς με την εγγύηση αν θα είμαι καλυμένος? Οντως, δεν δινεται εκπτωση για μεμονωμένους φοιτητες, λαθος μου. Η εγγύηση ειναι παγκοσμια, 1 χρονο. Παραπανω αν αγοράσεις Apple Care. Επισης οπως ειπαν και αλλοι, θα βγει καινούργιο κατα πασα πιθανότητα την ανοιξη.
mdr21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 To πρωτο μου ipad 3G ηταν αγορασμενο απο ΗΠΑ. Ολα λειτουργουν κανονικα , ολα ειναι συμβατα. Για τον φορτιστη απλα θα αγορασεις εναν ανταπτορα πριζας των 2Ε αμερικανικη->ευρωπαϊκη και λειτουργει κανονικα στην Ελλαδα. Στις τιμες πρεπει να υπολογιζεις και ΦΠΑ πολιτειας. Στο αεροδρομιο να το εχεις ανοιχτο-χρησιμοποιημενο σαν να ηταν δικο σου απο παλια , μην τυχον σε σταματησουν στο τελωνειο της Ελλαδας και σου βαλουν φορο. (σπανιο)
_Anonymous_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το unlock λογιζεται για το iphone μονο επειδη αυτα του εξωτερικου ειναι κλειδωμενα και δε παιζουν στην Ελλαδα (θελει καρτα). Τροποι ξεκλειδωματος υπαρχουν κανα-δυο παντως.
AMWN_RA Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αν το παραγγέλλεις από άλλη πολιτεία από online store να στο στείλουν σπίτι που είσαι γλυτώνεις το φόρο της πολιτείας αρκεί να μην έχει υποκατάστημα το κατάστημα στην πολιτεία που είσαι.
alexb_10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια να ρωτίσω κάτι ακόμα. Λέει κάτι για refurbished. τι ειναι αυτο? το έχει 50 $ φθην΄τερα!!
zaccki Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Refurbished είναι μηχανήματα (στην προκειμένη iPad) τα οποία έχουν γυρίσει στην Apple ως ελλατωματικά και τα επιδιορθώνει. Η πολιτική της Apple στον τομέα της εγγύησης δεν είναι η επιδιόρθωση του ίδιου του προιόντος,αλλά η αντικατάσταση του.
alexb_10 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Refurbished είναι μηχανήματα (στην προκειμένη iPad) τα οποία έχουν γυρίσει στην Apple ως ελλατωματικά και τα επιδιορθώνει. Η πολιτική της Apple στον τομέα της εγγύησης δεν είναι η επιδιόρθωση του ίδιου του προιόντος,αλλά η αντικατάσταση του. Aυτό ισχύει και στην Ελλάδα?
Crizzt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Refurbished είναι μηχανήματα (στην προκειμένη iPad) τα οποία έχουν γυρίσει στην Apple ως ελλατωματικά και τα επιδιορθώνει. Οχι απαραιτητα. Refurbished ειναι γενικα προιοντα απο επιστροφες. Στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι υπαναχωριση αγορας που σημαινει οτι για καποιο λογο δε του/της αρεσε το προιον και επιστραφηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.