leonidas_fs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Γεια χαρα παιδια, εχω εναν Dell Precision 380 P4 3.2Ghz/160GB. Το πρόβλημα μου είναι πως όταν τον ανοίγω ( και καθε φορά που κάνω restart) μου βγάζει το εξης μηνυμα. Drive 1 not found: Serial ATA, SATA-1 Drive 2 not found: Serial ATA, SATA-2 Drive 3 not found: Serial ATA, SATA-3 Drive 4 not found: Serial ATA, SATA-4 Drive 5 not found: Parallel ATA,PATA-1 (PRI IDE Slave) Strike F1 key to continue,F2 to run the setup utility. Και μολις πατήσω το F1 μου βγάζει κανονικά τα windows και ολα δουλεύουν οκ.. Tι παίζει??? Πως μπορω να βγάλω αυτο το μηνυμα ακι να ανοιγει αυτόματα ?
karmen1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Πρώτον αν είσαι σε εγγύηση πάρε τους τηλέφωνο και θα σε καθοδηγήσουν ακριβώς. Δεύτερον αν όχι, ψάξε στο bios για μία επιλογή που λέει F1 κάτι και κάνε την disable. edit: Εχεις εγκαταστήσει νέο hardware στο Pc;
leonidas_fs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Το pc το πήρα μεταχειρισμένο απο stock house της Γερμανίας οπότε δεν εχει εγγύση και ούτε πέρασα κατι καινούργιο μεσα..Για τέτοια επιλογή εψαξα αλλα δεν βρήκα κατι..μπορει ομως και να μου διέφυγε...
karmen1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 δες το edit που έκανα απάντησε και πες αν στο Bios έχεις επιλογή halt on. Επίσης δες αυτό http://en.community.dell.com/support-forums/servers/f/906/t/19322091.aspx
leonidas_fs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καμια αλλαγή Hardware..οπως μου το δωσαν ετσι το άφησα..το είδα το λινκ.. αρα να "κλείσω" ολες τις unknown devices...για να δουμε..
karmen1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καμια αλλαγή Hardware..οπως μου το δωσαν ετσι το άφησα..το είδα το λινκ.. αρα να "κλείσω" ολες τις unknown devices...για να δουμε.. Δες αν έχεις επιλογή halt on. Αν έχεις πάτα και επέλεξε No errors
leonidas_fs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχει Halt on εχει μια αλλη επιλογή που λέγεται smart reporting και είναι off.. Μάλλον πρέπει να απενεργοποιήσω κάποιους Sata..(απο on να τους κάνω off) edit : Αυτο είναι με τους σκληρούς..Αφησα μονο τον Πρώτο ενεργοποιημένο και όλους τους άλλους off και άνοιξε κανονικα..! Ευχαριστω για την βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.