Προς το περιεχόμενο

Έχετε ποτέ πέσει θύμα αγγελιας

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλες φορες μου εχει τυχει να στειλω σε καποιον ενδιαφερομενο αγοραστη (κατοπιν συννενοησης στο κινητο κτλπ) το προιον και να μενει στα ελτα για αρκετες μερες χωρις να παει να το παραλαβει κανεις μεχρι που τα ελτα μου το στελνουν πισω...

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ποιος ο λογος να το κανεις αυτο ? για να χασω τα 4 ευρω μεταφορικα που πληρωσα η για τα 15 λεπτα που περιμενω στην ουρα?

Δημοσ.

Μια φορα περιμέναμε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μια ψιλή γιαπωνέζα όπως γράφανε στις αγγελίες και ύστερα μας το υποσχέθηκε και η madam στο τηλέφωνο.Τελικά μας ήρθε μια ....Αλβανίδα.Αν θέλαμε έκανε την.... Γιαπωνέζα.

Της κλείσαμε κατάμουτρα την πόρτα. :-D

Υπάρχουν πολλές παρόμοιες ιστορίες.

Δημοσ.

Ζήτηση: Σταφυλια ένα κιλό καλής ποιότητας.ΔΊνω μέχρι 5 ευρώ.Στο κουτί τους με εγγύηση.Αποστολή να γίνει μόνο με κούριερ ACS για καλύτερη ασφάλεια.Τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα :):)

Δημοσ.

βρε το μανάβη τον κλέφτη... Εγώ δόξα το θεό δεν έχω πέσει θύμα αγγελίας αν και μια φορά έδωσα κάτι και ο τύπος μου έλεγε μετά ότι είναι χαλασμένο και κουραφέξαλα. Μα το θεό δεν είμαι άνθρωπος που εξαπατώ και τα έδωσα μια χαρά. Τώρα τι να πω;! Ίσως τα χάλασε και ήθελε να τα επιστρέψει, αλλά μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.eek.png

Δημοσ.

Πολλες φορες μου εχει τυχει να στειλω σε καποιον ενδιαφερομενο αγοραστη (κατοπιν συννενοησης στο κινητο κτλπ) το προιον και να μενει στα ελτα για αρκετες μερες χωρις να παει να το παραλαβει κανεις μεχρι που τα ελτα μου το στελνουν πισω...

Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι ποιος ο λογος να το κανεις αυτο ? για να χασω τα 4 ευρω μεταφορικα που πληρωσα η για τα 15 λεπτα που περιμενω στην ουρα?

Τα ΕΛΤΑ (και κυρίως οι Ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ) τον παίρνουν μερικές φορές. Μου είχαν στείλει από Κορέα έναν επεξεργαστή και οι δικοί μας δεν μου είχαν στείλει καθόλου ειδοποίηση (η διεύθυνση ήταν σωστή. Άλλες παραγγελίες με την ίδια διεύθυνση είχαν έρθει κανονικά πχ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...