Προς το περιεχόμενο

Έχετε ποτέ πέσει θύμα αγγελιας

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε ποτέ πέσει θύμα αγγελιας;όχι μόνο από αυτό το site αλλά γενικά!εγώ προσωπικά πριν 4 χρόνια πάνω στην επιθυμία μου να πάρω xbox 360 συμφώνησα με έναν από την Κέρκυρα για ανταλλαγή με ντι ες σαν μικρός και εγώ τον πίστεψα όμως το μόνο που πήρα ήταν ένα κουτί με χαρτιά

Δημοσ.

Προφανως ο ποιητης ηθελε να πει

το μόνο που πήρα ήταν ένα κουτί με χαρτιά

Τουτεστιν ο ανθρωπος εστειλε το ds και πηρε αντι για το xbox360 τα αρ- μια κουτα με χαρτια.

Ξαφνικα ολο το thread αποκτα νοημα.

Δημοσ.

καλα ρε αρσεναλ, δεν φτανει που τον εκλεψες τον ανθρωπο και του εστειλες μια κουτα σκετη με χαρτια, περφανευσαι και ανοιγεις και thread κιολας;

ντροπη!

Δημοσ.

ναι βεβαια τον έκλεψα :rolleyes: :rolleyes: !ακόμα έχω τα e-mail που μου έστλενε πριν πάει το ds...η πλάκα είναι οτι μαζι με το ds ξέχασα να του στείλω τον φορτιστή και μου λεει δεν πειράζει σιγά δεν με έκλεψες κιολας...και την άλλη μερα ήρθε μια κούτα του psp με τα χαρτιά του xbox μέσα!με αυτά εμεινα..οχι οτι δεν θα βρήκε μετα φοριστή αλλα λέμε τώρα!πφφφ ακομα το κλαίω

Δημοσ.

Εγώ παιδες εχω τρελή ιστορία.Δεν ειναι απο αγγελία βεβαια γιατι τοτε δεν υπήρχαν...

Παλιοτερα αν θυμαστε οι γκει-μερς (sic) υτηρχαν καταστηματα με παιχνιδομηχανες και παιχνιδια τα οποια πουλουσαν μτχ,αγοραζαν, καναν ανταλλαγες κτλ.

Ετσι λοιπον πακεταρα την συλλογή μου των 21 κασετων του γκειμ μποι μαζι με δαυτο και τα εστειλα σε ενα καταστημα (που πηρε το ματι μου πως ακομη υπαρχει) ωστε να τα ανταλλαξω ή να παρω χρήματα,δε θυμαμαι ακριβως.

Και το κορυφαίο ολων...

Το κατάστημα ειπε πως εστειλα το γκειμ μποι με 3 κασέτες.Πρεπει να ημουν 12-13 χρονων? με πιασανε γκραντε μλκ. :cry:

Δημοσ.

Αυτοι οι κερκυραιοι δεν παλευονται. Παλιοτερα ειχα παρει ενα eepc απο κερκυραιο αλλα ηρθε ελλατωματικο, συγκεκριμενα το πληκτρολογιο.....Τελικα το εφτιαξα αλλαζοντας το με νεο πληκτρολογιο αλλα ενδιαμεσα βρεθηκα για ενα μηνα σε αλλη χωρα με λαπτοπ που δεν δουλευε το πληκτρολογιο...

Δημοσ.

Εγώ μια φορά είχα εξαπατήσει έναν, από κοντά όμως. Δηλαδή κρατούσα τα λεφτά, πήρα το πράμα, ξανάβαλα τα λεφτά στην τσέπη και του είπα "έλα κάντηνα τώρα". Ντρέπομαι που το λέω βέβαια, ήμουν μικρός κι ανόητος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...