Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απάντηση σε μενα..

Παρε τον 965 ή τον 960Τ ............θρυλικος.............. αποδοση; ο 965 οσο ο Ι5 750 και ο 6100...

Απάντηση στον Maik42

Φιλε εντυπωσεις απο την sabertoooth? Ποιοτικη; Τη θεωρω καρα value για τα λεφτα της...

Προσωπικα στον 6100 θα πηγαινα ειναι και πιο παιχνιδιαρης απο τον phenom... αλλιως 960Τ...

Αν και πήρα ήδη επεξεργαστή, τον 4170, συμβουλευόμενος πάντα τις απόψεις σας, εδώ φίλε μου Αστροβασίλη, λίγο με μπέρδεψες...

Gaming CPU Hierarchy

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

na ρωτισο κατι εγω εχω επεξεργαστη αmd athlon ii x3 450 kai φοραω επανω τν μαμα τν ψυκτρα θα εχω καποιο θεματακι η καλυτερα θα ηταν να παρω μια αλλη ?

Δημοσ.

Αν και πήρα ήδη επεξεργαστή, τον 4170, συμβουλευόμενος πάντα τις απόψεις σας, εδώ φίλε μου Αστροβασίλη, λίγο με μπέρδεψες...

:confused:

Ποιός σε συμβούλεψε από δω να πάρεις αυτόν τον επεξεργαστή? Jesus!

Δημοσ.

εμενα με συμβουλεψε ο πολιτης του μουλτιραμα βασικα γτ ηθελα να παω σε amd επεξεργαστη γτ πριν με τν intel e6300 dn eιμουνα και τοσο ευχαριστιμενος αλλα οκ ...!!

Δημοσ.

πήρα και εγώ έναν 960τ και ξεκλείδωσε σε εξαπυρινο

πάρα πολλή καλός και άριστος στης θερμοκρασίες του πάντως όση έχουν σκοπό να πάρουν έναν να

τρέξουν γιατί έχει αρχίσει να εξαφανίζεται από την αγορά .

τέλος υπάρχει πάντα η περίπτωση και να μην ξεκλειδώσει

του έβαλα και μια Prolimatech Super Mega με μια μικρή μοντα και σφαιρα στα 4ghz μετους 6

πυρινες στο on απλός αλλάζοντας έναν πολλαπλασιαστεί .

Δημοσ.

εγω που ειμαι ασχετος φιλε εσυ διλαδη τν εκανες πιρες 4 πιρινο τν εκανες 6 πυρινο και μετα τν ξαναπιραξες ?

επειδη δν γνοριζω απο pc και ειμαι ασχετος αν βαλω αυτον τν επεξεργαστη με τν μαμα τν ψυκτρα θα ειμαι καλημενος σε θεμα ποιοτητας?η θα αναγκαστω να παρω αλλον ανεμιστηρα ?

Δημοσ.

εγω που ειμαι ασχετος φιλε εσυ διλαδη τν εκανες πιρες 4 πιρινο τν εκανες 6 πυρινο και μετα τν ξαναπιραξες ?

επειδη δν γνοριζω απο pc και ειμαι ασχετος αν βαλω αυτον τν επεξεργαστη με τν μαμα τν ψυκτρα θα ειμαι καλημενος σε θεμα ποιοτητας?η θα αναγκαστω να παρω αλλον ανεμιστηρα ?

να σου εξηγήσω .

όλη η 6 πύρινη χαρακτηρίζονται από το Τ στο τέλος του αριθμού

δηλ. 1100Τ,1090Τ και πάει λέγοντας .

ο 960Τ είναι ένας πραγματικός 6 πύρινος απλός η amd κλειδώνει

τους 2 πυρήνες και τον πασάρει σαν 4 πύρινο .

η περισσότερες μητρικές σήμερα σου δίνουν την δυνατότητα μέσα από το BIOS να ενεργοποιήσεις αυτούς τους 2 πυρήνες που η μαμά amd για διάφορους λόγους έχει κλειδώσει .

η λόγοι μπορεί να είναι πχ ότι έχει κάποιους ελαττωματικούς

δηλαδή από την κατασκευή του τσιπ να μην δουλεύει ο ένας η 2 πυρήνες . το βαφτίζει 960τ και τον πασάρει σαν 4 πύρινο .

σε κάποιους όμως από αυτούς δουλεύουν κανονικά όλη η πυρήνες τους είναι δηλαδή ένας υγιέστατος 6πυρινος .

ένας λόγος ακόμα είναι ότι δεν μπορεί η amd να έχει τον μπουλντόζα όσο και τους Phenom II σύγχρονος σε παραγωγή .

και αφού σταμάτησε την παραγωγή τον Phenom II χ4-χ6 ότι στοκ

είχε τους έκανε 960τ και τους πάσαρε για αυτό βλέπουμε

άλλους να ξεκλειδώνουν και άλλους όχι .

επίσης άλλους το CPU-Z τους βλέπει thuban και άλλους zosma.

αλλά σταματάω εδώ γιατί κοιμάμαι όρθιος

Δημοσ.

Εγω προτεινω να μεινεις μακρια απο CPU AMD...

εμενα με συμβουλεψε ο πολιτης του μουλτιραμα βασικα γτ ηθελα να παω σε amd επεξεργαστη γτ πριν με τν intel e6300 dn eιμουνα και τοσο ευχαριστιμενος αλλα οκ ...!!

Τον εχω κ εγω τον E6300 και οντως δεν λεει κ πολλα αλλα μην κρινεις ολη την Intel απο εναν επεξεργαστη.Ενα μοντελο παραπανω αν επαιρνες θα ησουν μια χαρα

Δημοσ.

Εγω προτεινω να μεινεις μακρια απο CPU AMD...

Ναι οκ.Γενικευσεις,χωρις κανενα στοιχειο..

Δεν υπάρχει μια μαρκα επεξεργαστων..Αναλογα τι θελει ο καθενας να κανει τον βολευει και το αναλογο μοντελο..

Προσωπικά μιας και φτιαχνω υπολογιστες και για φιλους κλπ εχω φτιαξει το τελευταιο διμηνο 3 υπολογιστες.

Εναν με Α8-3850,εναν με Celeron G530 και εναν με 960Τ(για μενα σαν αντικατασταση του Q6600)..

Και οι 3 ειναι αψογοι στις περισσοτερες εργασιες..Μονο στα παιχνιδακια καταλαβαινεις διαφορές και στις μετατροπες video..

-Οι AMD με Onboard vga γενικά προτεινονται σε αυτους που παιζουν και κανα παιχνιδακι που και που (ενσωματωμενη Vga).

Δεν εχουν καμια σχεση με τους αντιστοιχους ΙΝΤΕL.Σαφως υπερτερουν οι AMD.

-Για καποιον που δε θα παιζει καθολου ή θα βαλει αλλη καρτα γραφικών προτείνονται οι Intel..εκτός αν ειναι τεράστια η διαφορά τιμής..O celeron g530 αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη επιλογη για υπολογιστη γραφειου,ιντερνετ Κλπ..

Αν θελουμε παιχνιδομηχανη επισης οι intel υπερτερουν οταν εχουμ και μια καλη Vga ..

Προσωπικά πηρα τον 960Τ 90ευρω (10 ημερων σφραγισμενος απο αγγελια εδω) και ξεκλειδωσε σε 6πυρηνο στα 4 ghz..Αν βρειτε Ιntel επεξεργαστη σε αυτα τα λεφτα με τετοια αποδοση πειτε μου και μενα..

Οπως και να εχει μη γενικευουμε.Ο καθενας απο εμας μπορει να χρειαζεται και αλλο επεξεργαστη..

Η Intel ειναι πολυ μπροστά σε επεξεργαστική ισχύ ,που ομως δε χρειάζεται σχεδον απο κανένα πρόγραμμα,αλλα οταν χρειαζεται εχει διαφορα..

Η AMD ειναι μπροστά στα γραφικά οπότε οταν δε θελουμε να βαλουμε εξωτερικη Vga ,και παιζουμε και κανα παιχνιδακι ειναι μονοδρομος..

Και τελος υπάρχει και η σχεση κοστος/αποδοση που αλλάζει συνεχως ..Αυτη τη στιγμή πάντως ο 960Τ αν ξεκλειδωσει σε εξαπυρηνο ειναι απαικτος σε αποδοση/τιμη..

Δημοσ.

Γιατί; Ανεβάσουν θερμοκρασίες και καίγονται; :rolleyes:

το αντίθετο είναι πολλή ψυχρή επεξεργαστές

και απόλυτα τίμιοι για τα λεφτά τους .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...