poscaman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρες έχω έναν φάκελο στο outlook 2007, στον οποίο υπάρχουν μπόλικα (περ 200) emails, από διαφορετικούς αποστολείς. Θέλω να στείλω σε όλους τους αποστολείς το ίδιο, ακριβώς ίδιο, email, σαν απάντηση. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό; Ευχαριστώ
sphinxgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 να δημιουργήσεις έναν κανόνα ο οποίος ελέγχει τον παραλήπτη (εσένα) και απαντά αυτόματα βάση προτύπου που θα έχεις δημιουργήσει. Μόλις τον φτιάξεις κάνεις και άμεση ενεργοποίηση για τα μαιλ που έχεις ήδη. Υποθέτω με το παραπάνω θα είσαι ΟΚ
poscaman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 να δημιουργήσεις έναν κανόνα ο οποίος ελέγχει τον παραλήπτη (εσένα) και απαντά αυτόματα βάση προτύπου που θα έχεις δημιουργήσει. Μόλις τον φτιάξεις κάνεις και άμεση ενεργοποίηση για τα μαιλ που έχεις ήδη. Υποθέτω με το παραπάνω θα είσαι ΟΚ Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Λίγο πιο αναλυτικά γιατί δεν εχω ιδέα από Outlook 2007?
sphinxgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Menu Εργαλεία -> κανόνες και ειδοποιήσεις -> δημιουργία κανόνα -> εναρξη απο κενό κανόνα-έλεγχος μηνυμάτων κατά την άφιξη τους ->οπου το όνομα μου βρίσκεται στο προς -> απάντηση με χρήση καθορισμένο πρότυπο -> επόμενο -> επόμενο -> άμεση εφαρμογή του κανόνα σε μηνύματα του φακέλου εισερχόμενα (ελπίζοντας ότι τα έχεις εκεί) Αν δουλέψει και γίνει, μετά τον απενεργοποιείς να μην στέλνει σε κάθε εισερχόμενο μήνυμα την ίδια απάντηση
poscaman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δουλεψε? Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, μέσα στο σαββατοκύριακο λογικά. Ευχαριστώ και πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.