skiaxtro7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα παιδια!!εχω το iphone 4.εκανα συνδεση απεριοριστα 45 στην cosmote και υποτιθεται οτι σου δινει 300mb internet.Ωστοσο ενω πηγαινω στις πληροφοριες τηλεφωνου και βλεπω δεδομενα 4mb (δεν εχω μπει και πουθενα) σε μηνυμα για το υπολοιπο μου μου ελεγε πως εχω υπολοιπο 160 mb! Απλα να ενημερωσω οτι στις ρυθμισεις το 3g το εχω κλειστο και το ανοιγω μονο οταν θελω να μπω στο ιντερνετ μεσω cosmote και οτι η μονη επιλογη που ειναι on ειναι τα δεδομενα!τα οποια για καποιο παραξενο λογο στην αρχικη οθονη διπλα στο σημα μια εχει ενα Ε και μια στην θεση του ενα 0 . Μηπως εχω κανει κατι λαθος?140 mb ειναι αυτα που εξαφανιστηκαν και δεν θελω να βρεθω σε τιποτα τρελες χρεωσεις! Ευχαριστω για τον χρονο σας!
mdr21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Το Ε ειναι το ειδος του δικτυου που εχεις συνδεθει με την κινητη. Ειναι πιο αργο απο 3G και πιο γρηγορο απο GPRS (το 0 που αναφερεις) . Δεν ειναι κατι να σε ανησυχει , το προτιμουν οι ελληνικες εταιριες λογω χαμηλωτερου κοστους υποδομων σε σχεση με το 3G. Εισαι σιγουρος οτι δεν εχεις κατεβασει apps , updates , google maps ή δεν εχεις ανοιχτα πολλα notifications? 140ΜΒ ειναι πολλα , πρεπει να εισαι καθε μερα utube ή να κατεβαζεις πολλα apps. Εισαι σιγουρος οταν συνδεεσαι σε wifi οτι οντως εισαι συνεδεμενος? Στα settings->usage το iphone εχει δικο του data counter για να το συγκρινεις με της cosmote. Αρκει να τον μηδενιζεις καθε πρωτη του μηνα.
skiaxtro7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 αυτο ακριβως εννουσα πριν.οτι στο usage γραφει 5 mb ληφθεντα και απεσταλμενα 529 kb!το θεμα ειναι οτι δεν εχω μπει και πουθενα!χθες το πηρα το κινητο !
georgeadams Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Όταν κλείνεις το 3G στις ρυθμίσεις του iPhone δεν κλείνει η σύνδεση internet μέσω κινητής τηλεφωνίας. Απλώς δεν συνδέεται μέσω 3G αλλά μέσω Edge (οπότε δείχνει το σύμβολο Ε) ή GPRS (οπότε δείχνει το σύμβολο Ο). Για να κλείσεις εντελώς τη σύνδεση Internet πρέπει να απενεργοποιήσεις την αμέσως επόμενη ρύθμιση, κάτω από την "Ενεργοποίηση 3G", με τίτλο "Δεδομένα". Όσο για τα MB που σου λέει η Cosmote πως κατανάλωσες, ρώτησε τους.
skiaxtro7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 οποτε σε καθημερινη βαση να εχω κλειστες ολες τις επιλογες ετσι? απλα χθες οταν εβγαλα off τα δεδομενα μου βγαζε ενα προβλημα στα sms αλλα διαβασα οτι πρεπει να απενεργοποιησω τα mms και τοτε θα ειμαι οκ!
mdr21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 300ΜΒ το μηνα σε υπερκαλυπτουν , γιατι τετοιο αγχος και θες να τα εχεις ολα κλειστα? Συνηθως με νορμαλ χρηση γυρω στα 100ΜΒ/μηνα καταναλωνουν οι περισσοτεροι. Επισης συμφωνα με ΕΕ οταν πλησιαζει να καλυφθουν τα δωρεαν σου ΜΒ , πρεπει να σου στελνει sms η cosmote , ρωτα τους αν το τηρουν. Βεβαια και εγω που εχω ρωτησει στη βοδαφονε ο καθε υπαλληλος μου δινει και διαφορετικη απαντηση. Anyway για να μην εχεις αγχος να εχεις στο μυαλο σου οτι πολλα ΜΒ καταναλωνουν το utube και τα apps αν δεν τα κατεβαζεις μεσω wifi. Με σερφαρισμα σε σελιδες , fb , twitter , ¬ifications ειναι απιθανο να περασεις ακομα και τα 100ΜΒ. Το iphone ειναι συσκευη ιντερνετ , αν εσυ το εχεις συνεχως κλειστο , τοτε μαλλον πηρες λαθος τηλεφωνο.
skiaxtro7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ξερω οτι τα mb αρκουν απλα ειχε την υποψια οτι τα 140 mb που ειναι αφαντα στην συνδεση μου ισως ειχαν γινει απο μια λαθος επιλογη που ειχα αφησει ανοιχτει για καποιες ωρες και χωρις να το ξερω ετρωγε τα mb! δεν ξερω ισως να ηταν λανθασμενο και το μηνυμα που μου εστειλαν! edit.Τελικα με ενα τηλ στην cosmote λυθηκε το προβλημα!ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας παιδια!
TEOKOS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τελικα με ενα τηλ στην cosmote λυθηκε το προβλημα!ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας παιδια! Τελικά τι ήταν? (για να μαθαίνουμε και εμεις αν ήταν κάποια ρύθμιση λάθος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.