nicoc89 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2011 Ρε,θα τους τη χαλάσουμε με τις μλκιες που λέμε. ...κι όπου νάναι θα θεωρούσαν φυσιολογικό να πηδιούνται τα σερνικά αναμεταξύ τους,αφού έτσι γίνεται και στη φύση,τί είμαστε εμείς που θα πάμε κόντρα της; χαχαχαχαχα
yannis27gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Είχε η θεία μου 2 σκυλιά, ένα ντόπερμαν -που σε έτρωγε ζωντανό άμα το λύνανε- κι ένα απροσδιόριστου ράτσας. Καθότι η θεία τα είχε κλειδωμένα και δεν μπορούσανε να έρθουν σε επαφή με άλλα σκυλιά, κάποια στιγμή ψυλλιάστηκαν τη μοναδική επιλογή που απέμενε και το απροσδιόριστο καθόταν κανονικά στο ντόπερμαν. Ήμουν και 17 χρονών, έμαθα νωρίς το μάθημα για την ομοφυλοφιλία στα ζώα Άσχετο-σχετικό: Στους ανθρώπους λένε ότι επειδή οι άντρες έχουν τον προστάτη σε εκείνη την περιοχή και η επαφή κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ευχάριστη, ενώ οι γυναίκες δεν έχουν και δε νιώθουν -σωματικά- κάποια ευχαρίστηση στο πρωκτικό σεξ. Παίζει να υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στα σκυλιά; Γιατί άντε το ντόπερμαν που είναι προφανής ο λόγος της ομοφυλοφυλικής επιλογής, το απροσδιόριστο γιατί του έκατσε; Και το φοβερό είναι ότι το ντόπερμαν ήταν 24/7 δεμένο ενώ το άλλο ελεύθερο να αλωνίζει τα -περιφραγμένα- 5 στρέματα ελιές. Γκει από φυσικού του;
Aztec Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Είχε η θεία μου 2 σκυλιά, ένα ντόπερμαν -που σε έτρωγε ζωντανό άμα το λύνανε- κι ένα απροσδιόριστου ράτσας. Καθότι η θεία τα είχε κλειδωμένα και δεν μπορούσανε να έρθουν σε επαφή με άλλα σκυλιά, κάποια στιγμή ψυλλιάστηκαν τη μοναδική επιλογή που απέμενε και το απροσδιόριστο καθόταν κανονικά στο ντόπερμαν. Ήμουν και 17 χρονών, έμαθα νωρίς το μάθημα για την ομοφυλοφιλία στα ζώα Άσχετο-σχετικό: Στους ανθρώπους λένε ότι επειδή οι άντρες έχουν τον προστάτη σε εκείνη την περιοχή και η επαφή κατά τη διάρκεια του σεξ είναι ευχάριστη, ενώ οι γυναίκες δεν έχουν και δε νιώθουν -σωματικά- κάποια ευχαρίστηση στο πρωκτικό σεξ. Παίζει να υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στα σκυλιά; Γιατί άντε το ντόπερμαν που είναι προφανής ο λόγος της ομοφυλοφυλικής επιλογής, το απροσδιόριστο γιατί του έκατσε; Και το φοβερό είναι ότι το ντόπερμαν ήταν 24/7 δεμένο ενώ το άλλο ελεύθερο να αλωνίζει τα -περιφραγμένα- 5 στρέματα ελιές. Γκει από φυσικού του; Φυσικά και υπάρχουν γυναίκες που το απολαμβάνουν και το γουστάρουν. Υπάρχουν απολήξεις νέυρων που φτάνουν μέχρι πίσω. Όχι φυσικά τόσο έντονα σαν τον άντρα λόγω προστάτη.
Tenshi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 protip: Τα σκυλιά δέν το κάνουν απαραίτητα γιατι "άνθρωποι-σκυλιά-δελφίνια απαφτόνονται επειδή αντλούν ευχαρίστηση απο το σέχ (με χ)",είναι και ένας τρόπος επιβολής της κυριαρχίας τους έναντι των άλλων αρσενικών. Μπορεί να έχει αναφερθεί σε 9 σελίδες νήμα,δέν το πολυέψαξα γιατι σιχαίνομαι...
status Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 protip: Τα σκυλιά δέν το κάνουν απαραίτητα γιατι "άνθρωποι-σκυλιά-δελφίνια απαφτόνονται επειδή αντλούν ευχαρίστηση απο το σέχ (με χ)",είναι και ένας τρόπος επιβολής της κυριαρχίας τους έναντι των άλλων αρσενικών. Μπορεί να έχει αναφερθεί σε 9 σελίδες νήμα,δέν το πολυέψαξα γιατι σιχαίνομαι... "..And remember, you are my bitch!.." σγδργδφδφγγδδγφ
pournaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Είχε η θεία μου 2 μεταναστατες, ένα μαυρο -που σε έτρωγε ζωντανό άμα το λύνανε- κι ένα απροσδιόριστου φυλης. Καθότι η θεία τους είχε κλειδωμένους και δεν μπορούσανε να έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρωπους, κάποια στιγμή ψυλλιάστηκαν τη μοναδική επιλογή που απέμενε και το απροσδιόριστο καθόταν κανονικά στον μαυρο. Ήμουν και 17 χρονών, έμαθα νωρίς το μάθημα για την ομοφυλοφιλία στους ανθρωπους Fixed, για τη δικη μου περιπτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.