tsatsalos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ηθελα να ρωτήσω.γιατί ενώ οι πάροχοι προσφέρουν 24Μ ,η πραγματική ταχύτητα είναι πολύ χαμηλότερη???
maparios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 είτε γιατί δεν υπάρχουν οπτικές ίνες στην περιοχή που βρίσκεσαι, είτε γιατί λένε ''24 mbps '' και απο κάτω έχουν κάτι γράμματα που για να τα δεις χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό που λένε ''μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές'' ελπίζω να σαι κάλυψα!
tsatsalos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 βρε σωστό είναι αυτό που μου λες αλλά χρειάζομαι μία πιο θεωρητική και αναλύτικη εξήγηση καθώς είναι για μια εργασία.ψάχνω τόση ώρα σε διάφορα και δεν μπορώ να βρω τίποτα
jim_p Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Η αποσταση σου απο το dslam εχει σαν αποτελεσμα την εξασθενηση του adsl σηματος κατα τη διαδρομη του απο το dslam ως το ρουτερ σου. Αυτο συμβαινει παντα, ακομα και στις 2αρες συνδεσεις, αλλα στις 24αρες ειναι πιο εμφανες γιατι συνεπαγεται πτωση της ταχυτητας συγχρονισμου.
sphinxgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό που είπε ο απο πάνω μου. Για να το καταλάβεις καλύτερα δες το επόμενο γράφημα. Είναι συνάρτηση καλωδιακής απόστασης απο το DSLAM έως το συνδρομητή και εκτιμώμενης ταχύτητας, εφόσον δεν συντρέχουν άλλα προβλήματα στο ενδιάμεσο. Οπότε καταλαβαίνεις το τι ταχύτητα θα πάρει ο κάθε χρήστης έχει σχέση με την απόσταση του. Αν μένει δίπλα στο κέντρο θα πάρει 24, αν μένει στα 2 χμ θα πάρει 16. Βέβαια απότι το βλέπω το γραφημα είναι λίγο αισιόδοξο ps επιπλέον παίζει και το Load του dslam ανα χρονικές στιγμές, (για το αν μπορεί να δώσει τις παραπάνω θεωρητικές ταχύτητες σε όλους τους συνδρομητές)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 είτε γιατί δεν υπάρχουν οπτικές ίνες στην περιοχή που βρίσκεσαι, είτε γιατί λένε ''24 mbps '' και απο κάτω έχουν κάτι γράμματα που για να τα δεις χρειάζεσαι μεγεθυντικό φακό που λένε ''μόνο σε συγκεκριμένες περιοχές'' ελπίζω να σαι κάλυψα! καμία σχέση, η σωστή απάντηση είναι αυτό που λένε τα 2 από πάνω μου posts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.