Προς το περιεχόμενο

αγορά νέου υπολογιστή

korto51

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας

Επειδή ήρθε ο καιρός για καινούργιο υπολογιστή σκέφτηκα να προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω σαν μέτρο το windows experience index.Επειδή μάλλον δεν θα προσπαθήσω να φτιάξω ενα σύστημα διαλέγοντας ενα ενα κομμάτι αλλά κάτι ολοκληρωμένο που να λειτουργεί αλλά να μπορώ να κάνω επιμέρους επιλογές αναβάθμισης.Ομως δεν βλέπω αυτό το windows experience index να αναφέρεται συχνά. Ξέρετε κάτι? Τι γνώμη έχετε γιά αυτό?

Δημοσ.

Ο δείκτης εμπειρίας των windows τι σχέση έχει με το ποιο μηχάνημα θα πάρεις.

Πες μας για τη χρήση προορίζεται το pc ,ποσά χρήματα διαθέτης ,ποια οθόνη έχεις ,από ποια καταστήματα μπορείς να τα αγοράσεις

Δημοσ.

Γειά σας

Επειδή ήρθε ο καιρός για καινούργιο υπολογιστή σκέφτηκα να προσπαθήσω να χρησιμοποιήσω σαν μέτρο το windows experience index.Επειδή μάλλον δεν θα προσπαθήσω να φτιάξω ενα σύστημα διαλέγοντας ενα ενα κομμάτι αλλά κάτι ολοκληρωμένο που να λειτουργεί αλλά να μπορώ να κάνω επιμέρους επιλογές αναβάθμισης.Ομως δεν βλέπω αυτό το windows experience index να αναφέρεται συχνά. Ξέρετε κάτι? Τι γνώμη έχετε γιά αυτό?

Καλο θα ήτανε να κανεις την επομενη φορα ένα post με την forma που ίππαρχei στα sticky για να καταλάβουμε καλύτερα και na σε βοηθήσουμε και καλλhτερα.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εχω οθόνη EIZO και τον υπολογιστή θέλω να τον χρησιμοποιήσω για βίντεο, παιχνίδια,φωτογραφίες και αν γίνεται για να ακούω μουσική όσο καλλίτερα γίνεται. Μίλησα για τα windows experience index γιατί νομίζω ότι είναι μιά αξιόπιστη αξιολόγηση του συστήματος.

Δημοσ.

Εχω την HD2442W για το ποσό που σκέφτομαι είναι 1.200 εως 1500,όσο για τα καταστήματα...μένω βέβαια σε επαρχία αλλά φαντάζομαι ότι μπορώ και από Αθήνα ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...