Προς το περιεχόμενο

δυναμικη ιστοσελίδα;;

antkath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

μια φίλη μου ζήτησε εάν μπορώ να του φτιάξω ενα site για το μαγαζί της.φτιάχνει κοσμήματα και θέλει μια ιστοσελιδα που θα παρουσιαζει το μαγαζι και καποια απο τα κοσμηματα που κατα καιρους φτιαχνει.

Εγω εχω ασχοληθει με στατικα σαιτ. Ξερω να χρησιμοποιω html, css, dreamweaver, flash. Πως θα φτιαξω το κομματι στο οποιο θα μπορει να προσθετει απο μονη της πληροφοριες και φωτογραφιες απο νεα της κοσμηματα; php θα πρεπει να χρησιμοποιησω; και εκτος από αυτο, πες οτι το φτιαχνω.... τι θα της παραδωσω;; δεν πρεπει να εχει ενα πινακα ελεγχου της ιστοσελιδας της ωστε να τη διαχειριζεται; πως γινεται αυτο!!!!

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις ένα wordpress με ένα θεματάκι για e-shop όπου να μπορεί να μπαίνει στο dashboard και να κάνει ότι αλλαγές θέλει?

Δημοσ.

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! να σε ρωτησω στο wordpress υπαρχουν ετοιμα templates και απλα εγω τα διαμορφωνω οπως θελω; ρωταω γιατι εγω θελω να κανω κατι τελειως δικο μου.απο θεμα εμφανισης και διαταξης ιστοσελιδας.

Δημοσ.

Υπάρχουν έτοιμα themes, οπότε μπορείς να διαλέξεις. Φυσικά και υπάρχει η δυνατότητα παραμετροποίησης τους, ακόμα και να πειράξεις κώδικα (είτε html, css ή php). Νομίζω πως αξίζει να ασχοληθείς με αυτό.

Δημοσ.

Google is your friend. Ψάξε για free CMS και θα βρεις ένα σωρό. Τα πιο γνωστά είναι joomla, drupal, Cushy CMS, κτλ. Ακόμα και στο insomnia να ψάξεις θα βρεις αρκετές σχετικές συζητήσεις.

Το wordpress πάντως είναι αρκετά απλό και ίσως και το πιο διαδεδομένο.

Δημοσ.

Φίλε antkath,

Εγώ θα σου πρότεινα να ασχοληθείς καλύτερα με το Joomla. Είναι πολύ καλό για περιπτώσεις σαν και αυτή που αναφέρεις και υπάρχει μάλιστα και Ελληνική κοινότητα με επαγγελματίες, που σίγουρα θα σε βοηθήσουν στο κάθε σου πρόβλημα.

Αν επισκευτείς την κοινότητα του Joomla.gr, θα μάθεις και θα καταφέρεις σίγουρα πάρα πολλά πράγματα!

Αυτή την στιγμή κυκλοφορεί το νέο Joomla 1.6. Κατέβασέ το, δούλεψέ το και θα δείς!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...