monoxromos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Φίλες και φίλοι,εχω ενα υπολογιστη HP D 530 p.4 Win.XP όλις εγκαθιστώ μια καρτα ήχου π.χ.Sound blaster Audigy απενεργοποιείται η καρτα ήχου της μητρικής. Δοκιμασα και μια αλλη πιο φθηνη καρτα το ίδιο είναι θεμα καποιας ρυθμισης ή δεν γίνεται τιποτα; Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοήθεια σας.
LouCi4er Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Φίλες και φίλοι,εχω ενα υπολογιστη HP D 530 p.4 Win.XP όλις εγκαθιστώ μια καρτα ήχου π.χ.Sound blaster Audigy απενεργοποιείται η καρτα ήχου της μητρικής. Δοκιμασα και μια αλλη πιο φθηνη καρτα το ίδιο είναι θεμα καποιας ρυθμισης ή δεν γίνεται τιποτα; Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοήθεια σας. Το προβλημα που ειναι δεν καταλαβα.Αυτο που γινεται,μολις δηλαδη βαλεις pci καρτα ηχου να απενεργοποιηται η onbord,ειναι αυτο που πρεπει να γινεται.Δεν γινεται να δουλεψουν και οι 2 ταυτοχρονα.Εσυ τι θελεις να κανεις?
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά όποιο πρόγραμμα μουσικής θα έχει κάπου ρύθμιση για το ποια κάρτα να χρησιμοποιεί, όπως και κάποια προγράμματα για βίντεο σου επιτρέπουν να διαλέξεις κάρτα γραφικών. Στα windows μπορείς να επιλέξεις κάρτα ήχου για το σύστημα από πίνακα ελέγχου->ήχος.
monoxromos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά συγνώμην που δεν ήμουν σαφής. η δουλεια μου απαιτει σε καθε υπολογιστη να έχω τρεις καρτες ηχου.Π.χ.τη soundmax ης μητρικης,μια sound blaster 128 και μια Audigy. καθε μια κανει διαφορετικη δουλεια πχ η μια βγαζει εξω ήχο,output line out,η αλλη για για ηχογραφηση σε Cool ine in αι μια για ηχογραφηση ενος άλλου ηχητικου προγραμματος σε καποιο άλλο πρόγραμμα.Στους άλλους υπολογιστές που έχουμε Dell αυτό λειτουργει πολυ καλά. Στον HP D530 ομως ενω έχω εγκατεστημενη αυτή της μητρικής sound max μόλις βαζω στο lot μια άλλη καρτα και παω να περάσω οδηγό τοτε απενεργοποιείται η sound max ,την ξαναπερναω και μου λεει οτι δεν βρίσκει το λογισμικο! Αυτο είναι το προβλημα μου και θέλω να το λυσω,αν λυνεται...
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ίσως κάποια ρύθμιση από το bios να φτιάξει την κατάσταση,μπορεί όμως και να είναι το φυσιολογικό του και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα. Πες μας την προβληματική μητρική μπας και βρούμε κάτι.Άκυρο το λες το μηχάνημα.
monoxromos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Για πες μου ποιά ρύθμιση στα BIOS;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.