Προς το περιεχόμενο

στα καρφ... hp notebook 349-tv 37αρα lg full hd 399...

jabar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H 32άρα LD450 παίζει μέχρι και flv. Αυτό που είπες για τις Samsung, έχω 2 Β620 (100Hz) και ήθελαν κι αυτές hack για αναπαραγωγή ταινιών μέσω USB. Μάλιστα στα .mkv πρέπει να κάνω και μετατροπή τον ήχο, ενώ στην LG δεν χρειάζεται. Απλά οι Samsung έχουν σαφώς πιο στιβαρή κατασκευή, σε σχέση με την LG που φαίνεται εντελώς ψεύτική. Και μην ξεχνάμε ότι η LG είναι η μόνη εταιρεία που σου αντικαθιστά την τηλεόραση ή την οθόνη αν έχει καμένο pixel. Όλες τις άλλες τις παντρεύεσαι.

Eπιβεβαιωμένο δηλαδη οτι η συγκεκριμενη παιζει mkv με dts? Αν ναι πολυ καλη φαση...

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

H lg είναι μιά χαρά.. Για μια νορμάλ τηλεόραση είναι τσάμπα.. Έχω το μικρότερο σε ίντσες μοντέλο και είναι τέλεια.. Το hack είναι πανεύκολο να γίνει, είτε με symbian με irda, είτε με rs232, είτε με πολυτηλεχειριστήριο.. Παίζει τα πάντα, εκτός από ήχο DTS και αρχαία avi που είχαν κωδικοποιηθεί με εκδόσεις divx 10ετίας σχεδόν.. Το ωραίο είναι ότι παίζει πάντα όλους τους ελληνικούς υπότιτλους ότι και να τους κάνεις (αγκύλες, χρώματα, κτλ)...

Όποιος θέλει 37άρα να την πάρει και ας δει τις άλλες 37άρες που λέτε αν όντως αξίζουν τα 150-200€ παραπάνω :)

Φίλε μου μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πως γίνεται το hack, γιατί πρώτη φορά το ακούω κ ενθουσιάστηκα!

Έχω την LG 37LD450 και την SAMSUNG LE32B553.

Αν μπορείς να μου δώσεις κ λεπτομέρειες σχετικά με το τι αρχεία διαβάζουν!

Σε ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Εδώ έχει έναν οδηγό

http://harosgr.blogspot.com/2010/01/lg-tv-usb-hack.html

εγώ χρησιμοποίησα έναν άλλο:

http://lgusb.wikispaces.com/

ο οποίος όμως δεν παίζει τώρα!....

Ανάλογα την έκδοση που έχει κάνεις downgrade εφαρμόζεις το hack και μετά την κάνεις upgrade...

...δε θυμάμαι εκδόσεις από έξω να σε βοηθήσω!

Εγώ έχω την 42" 42LF2510 και πλεον δουλεύει εκπληκτικά σαν player... με ελληνικούς υπότιτλους (θέλει μόνο μια μικρή διόρθωση το αρχείο που τραβάς στην τελευταία σειρά που θέλει σβήσιμο ο α/α 9999 που βάζουν πολλοί και μπερδεύει την τιβι)... επίσης δοκίμασα και με μικρό εξωτερικό σκληρό (fat32) αλλά δεν παίζει

Απλά κατά την μετατροπή πήρα μια βαρβάτη κρυάδα γιατί στο downgrade αντί να παίζει καλά άρχισε να παίζει με negative χρώμα και μέσα μου λέω είπα "πάει την κατέστρεψα"!!!!... ευτυχώς με το upgrade λύθηκαν όλα... απλά δεν τολμω να την κάνω upgrade στην τελευταία έκδοση των firmware γιατί κάπου διάβασα ότι έχει πρόβλημα.

Βάζω και το In conclusion από το άρθρο!

Έτσι μπορείτε να ξεκλειδώσετε το usb της LG σας. Να τονίσω ότι η tv μετά μπορεί να παίξει mp3 και divx ταινίες. Μάλιστα και mkv ταινίες (χωρίς dts ήχο όμως - μην τα θέλουμε και όλα δικά μας). Το καλύτερο; υποστηρίζει και εξωτερικούς υπότιτλους με Ελληνικούς χαρακτήρες άψογα (έχει μέχρι και time correction να κάνουμε!).

Απλά θυμηθείτε ότι πρέπει το usb stick σας που θα τα γράψετε όλα αυτά να είναι φορμαρισμένο σε fat32.

EDIT: Εδώ υπάρχει και φόρουμ

http://lg-hack.info/

Δημοσ.

ασχετο λιγο αλλα ηθελα να ρωτησω και τον dearen και οποιον αλλο ξερει........την samsung 630 την εχει δει κανεις?συγκριτικα με lg και την 650 εχει μεγαλες διαφορες??

Δημοσ.

ασχετο λιγο αλλα ηθελα να ρωτησω και τον dearen και οποιον αλλο ξερει........την samsung 630 την εχει δει κανεις?συγκριτικα με lg και την 650 εχει μεγαλες διαφορες??

Φιλε μου εχω ακουσει αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι η 650 εχει τη λειτουργια Ultra clear Panel που κανει τα χρωματα ακομη πιο ζωντανα απο την 630, αντιθετα η 550 με την 530 δεν εχουν καμια διαφορα. Για να εισαι απολυτα σιγουρος τσεκαρε τα χαρακτηριστικα του καθε μοντελου στο google ή στο prad.de .Τωρα και για την 630 να πω οτι ειναι απιθανη T.V παντως.

Δημοσ.

Κατ'αρχήν ευχαριστώ τον jabar [ακόμα μια φορά] για την έναρξη του topic και DeareN για τη συμπλήρωση των πληροφοριών.

εγώ χρησιμοποίησα έναν άλλο:

http://lgusb.wikispaces.com/

ο οποίος όμως δεν παίζει τώρα!....

Επειχή πράγματι το url δε λειτουργεί πλέον, ψάχνοντας βρέθηκε ότι έχει αντικατασταθεί από το http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/LG_USB_Port_Hack

Δημοσ.

ΟΚ θα το ξαναπροσπαθήσω.

Ευχαριστώ

ΟΚ και τα κανάλια της ΕΡΤ, τα πρόσθεσα - έφταιγε ότι το σήμα δεν ήταν αρκετά δυνατό τελικά.

Δοκίμασα και την απόκριση στα παιχνίδια (σύνδεσα PC) και είναι άψογη. Πολύ καλή TV τελικά. Σαν value-for-money ήταν πολύ καλή προσφορά.

Δημοσ.

Ιδεα μου ή το Καρφουρ ειναι το πλεον αξιοπιστο σε κατι τετοιες προσφορες...

Δηλαδη μια τηλεορασεις την αλλη laptop και netbook και μην ξεχναμε τις κονσολες...Αν επετρεπε και μεχρι 2 κομματια στον καθενα θα ηταν ζουπερ...

Δημοσ.

Ιδεα μου ή το Καρφουρ ειναι το πλεον αξιοπιστο σε κατι τετοιες προσφορες...

Δηλαδη μια τηλεορασεις την αλλη laptop και netbook και μην ξεχναμε τις κονσολες...Αν επετρεπε και μεχρι 2 κομματια στον καθενα θα ηταν ζουπερ...

+1000

Συμφωνω απολυτα για τις εκπτωσεις.

Αυτο δεν το γνωριζα οτι δεν μπορεις να παρεις 2-3 κομματια,απο την μια μερια καλο ,για να περνουν περισσοτεροι την προσφορα και οχι οι ιδιοι,απο την αλλη κακο αν καποιος συγγενης που δεν μπορει να παει λογο δουλειας η ασθενειας,θα τους εβγαζε απο τον κοπο ,αλλα anyway .

Δημοσ.

Σιγά το πράμα για τα 2 άτομα.. Εγώ πέρυσι σε κάτι netbook που είχε βγάλει βρήκα ένα ζευγάρι παππούδια, τους είπα τι παίζει και με βοήθησαν μια χαρά :) Να ναι καλά οι άνθρωποι!

Για το hack στην LG εγώ το έκανα με rs232 και putty στέλνωντας χύμα bytes για να ξεκλειδώσει :)

Δημοσ.

+1000

Συμφωνω απολυτα για τις εκπτωσεις.

Αυτο δεν το γνωριζα οτι δεν μπορεις να παρεις 2-3 κομματια,απο την μια μερια καλο ,για να περνουν περισσοτεροι την προσφορα και οχι οι ιδιοι,απο την αλλη κακο αν καποιος συγγενης που δεν μπορει να παει λογο δουλειας η ασθενειας,θα τους εβγαζε απο τον κοπο ,αλλα anyway .

Αυτο εννοω...μπορεις να παρεις οσα θελεις και ετσι τελειωνουν πολυ γρηγορα κατι καλα κομματια.

Πχ προχθες ειχα παει και ενας ειχε παρει 5 τηλεορασεις...Τωρα αυτος τι ηθελε να κανει?Σιγουρα να τις πουλησει και να βγαλει κερδος...Αλλα ακομα και ετσι ειναι το πλεον αξιοπιστο...

Δημοσ.

μιας και την 630 σε σχεση με την 650 δεν εχει

α)ιντερνετ@tv δηλαδη καποιες εφαρμογες

B) clear panel που ανεβάζει την αντιθεση και κανει γυαλιστερή την επιφάνεια της οθόνης.

το μεν α μου ειναι αδιαφορο μιας και εχει lan κανονικά για dlna και παιζει αρχεια μεσω δικτύου ενω για το β προσωπικά προτιμω ματ οθόνη σε σχέση με γυαλιστερη απο πλευράς αντανακλάσεων.

η lg αν δεν κάνω λάθος δεν εχει dlna δεν ειναι 100hz που και πρεπει να εχει λιγοτερες hdmi και usb. και το κυριοτερο δεν παιζει dts απο mkv με τον ενσωματωμένο PLayer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...