jabar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 μολις εδειξε διαφημιση στην τι-βι χωρις αλλες λεπτομεριες... επισης ειπε και για φορητο hp τιμη 349...
Genatos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καρφουρ αν καταλαβα καλα απο τον τιτλο...
DeareN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Πηρα τηλεφωνο ειναι η Lg LD450 αλλα δεν ειναι και καμια υπερπροσφορα, σαν ποιοτητα χρωματων χάλι μαυρο αλλα παλι για 37'' ιντσες ειναι καλή για 400 ευρω. Ειναι 45 ευρω φθηνοτερα απο το skroutz http://www.skroutz.gr/s/264626/LG-37LD450-37.html?keyphrase=LG+37LD450+37
xristoforos89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καρφουρ αν καταλαβα καλα απο τον τιτλο... Εχεις δικιο. Το ειδα το πρωι και δεν μου.. εκοψε!
MakisCE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 http://www.carrefour.gr/dayoffer.aspx?a_id=184 το HP πραμένει αγνώστων λοιπών στοιχείων.. όποιος μάθει ας ενημερώσει να το ζυγιάσουμε σαν προσφορά!
jabar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Πηρα τηλεφωνο ειναι η Lg LD450 αλλα δεν ειναι και καμια υπερπροσφορα, σαν ποιοτητα χρωματων χάλι μαυρο αλλα παλι για 37'' ιντσες ειναι καλή για 400 ευρω. Ειναι 45 ευρω φθηνοτερα απο το skroutz http://www.skroutz.gr/s/264626/LG-37LD450-37.html?keyphrase=LG+37LD450+37 η lg στα ψηφιακα ειναι αστερι,αν κρινω απ το προηγουμενο μοντ.που εχω 37 lh 3000...ουτε 100 hz θελει ουτε τπτ...με hack to usb γινετε κι 1ς πολυ καλος movie player με γραμματοσειρα σωστη, (καμμια σχεση με τα dvd player που παιζουν Ελληνικα srt)...μην αποθαρρυνετε τα παιδια τζαμπα...
geioannou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 σχετικα με το φορητο ΗΡ, εαν δεν ειναι celeron οπως και να εχει αξιζει. εαν μπορεσω θα παω νωρις το απογευμα και θα ποσταρω πληροφοριες....
DeareN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 η lg στα ψηφιακα ειναι αστερι,αν κρινω απ το προηγουμενο μοντ.που εχω 37 lh 3000...ουτε 100 hz θελει ουτε τπτ...με hack to usb γινετε κι 1ς πολυ καλος movie player με γραμματοσειρα σωστη, (καμμια σχεση με τα dvd player που παιζουν Ελληνικα srt)...μην αποθαρρυνετε τα παιδια τζαμπα... Δεν αποθαρρυνω κανεναν jabar ισα ισα μη με παρεξηγεις μια χαρα τιμη ειναι. Απλα εχει μαπα πανελ και σε αυτη την κατηγορια για μπατζετ τηλεοραση lcd και οχι led(πεταμενα λεφτα) η σειρα παει Lg ld450<samsung450<ld550<ld650<samsung550(και δεν ειναι και 100Hz)<ld750<samsung650 αυτο ειναι ολο. Τωρα οπως ειπα και πριν ειναι μια καλη τιμη για 37 ιντσες και σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκεις κατι αντιστοιχο. Επισης οι samsung απο 550 και πανω δεν θελουν hack για να παιξουν ταινιες και μαλιστα η 650 παιζει Mkv με Dts . Για τη συγκεκριμενη δεν ξερω τι αρχεια παιζει εκτος τα avi με το hack αν θελει καποιος μου λεει. Αλλα και παλι ενω ειναι σαφως ανωτερες οι samsung εγω θα αγοραζα στα 399 την συγκεκριμενη αν μου χρειαζοταν.
kostastnt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 H lg είναι μιά χαρά.. Για μια νορμάλ τηλεόραση είναι τσάμπα.. Έχω το μικρότερο σε ίντσες μοντέλο και είναι τέλεια.. Το hack είναι πανεύκολο να γίνει, είτε με symbian με irda, είτε με rs232, είτε με πολυτηλεχειριστήριο.. Παίζει τα πάντα, εκτός από ήχο DTS και αρχαία avi που είχαν κωδικοποιηθεί με εκδόσεις divx 10ετίας σχεδόν.. Το ωραίο είναι ότι παίζει πάντα όλους τους ελληνικούς υπότιτλους ότι και να τους κάνεις (αγκύλες, χρώματα, κτλ)... Όποιος θέλει 37άρα να την πάρει και ας δει τις άλλες 37άρες που λέτε αν όντως αξίζουν τα 150-200€ παραπάνω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεν αποθαρρυνω κανεναν jabar ισα ισα μη με παρεξηγεις μια χαρα τιμη ειναι. Απλα εχει μαπα πανελ Δηλαδη τι πανελ εχει; Εγω πηρα πριν 1 χρονο και 3 μηνες μια LG 32" full hd με mpeg4 δεκτη στα 390 ευρω (οταν ολες ειχαν 460+), και δεν εχει ΤΝ. Οταν σκυβεις και κοιτας απο κατω, φαινονται οπως και οταν κοιτας απο ευθεια τα χρωματα, δε χαλανε καθολου. Σε ολες μα ολες τις ΤΝ χαλανε. Οταν λοιπον 1 χρονο μετα, παιρνεις 37ρα αντι για 32ρα, ιδίων χαρακτηριστικων στην ιδια τιμη, εμενα προσωπικα δε με χαλαει καθολου.
DeareN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δηλαδη τι πανελ εχει; Εγω πηρα πριν 1 χρονο και 3 μηνες μια LG 32" full hd με mpeg4 δεκτη στα 390 ευρω (οταν ολες ειχαν 460+), και δεν εχει ΤΝ. Οταν σκυβεις και κοιτας απο κατω, φαινονται οπως και οταν κοιτας απο ευθεια τα χρωματα, δε χαλανε καθολου. Σε ολες μα ολες τις ΤΝ χαλανε. Οταν λοιπον 1 χρονο μετα, παιρνεις 37ρα αντι για 32ρα, ιδίων χαρακτηριστικων στην ιδια τιμη, εμενα προσωπικα δε με χαλαει καθολου. Καλα για το 1 χρονο μετα δεν το συζηταω καν γιατι αν σου πω τι τιμες εχω πιασει στις τηλεορασεις θα παθεις πλακα. 1 χρονο πριν Samsung 40αρα 100hz με s-pva ultra clear στα 499 Saturn Σταυρουπολης. Πριν 5 μηνες πηρα την ιδια των καρφουρ Lg450 32αρα στα 269 τελευταιο κομματι και στη συνεχεια εδιναν στην ιδια τιμη την samsung32c530 στα 269!! (και οι 2 απο Saturn πυλαιας) και φυσικα πηρα και μια samsung. Να πω απο προσωπικη εμπερια οτι η samsungc530 και η Lg450 επειδη την εβαλα διπλα διπλα ειναι η μερα με τη νυχτα, κλασεις ανωτερη η samsung . Απο μενα που ειμαι ερασιτεχνης αυτα, για οποιον θελει να την ψαξει εχει και με το παραπανω να διαβασει εδω http://www.avclub.gr...isplay.php?f=10 ειδικα στην αγορα νεας τηλεορασης. Αν σημερα 3/2/11 παντως χρειαζομουν 37αρα τηλεοραση με λιγα χρηματα θα την αγοραζα με κλειστα ματια γιατι απλουστατα δεν παιζουν τετοιες τιμες σημερα στην Ελλαδα λογω αλλων πραγματων... P.S : απορω πως επιβιωνουν 2 Saturn στη Θεσσαλονικη με τετοιες αθλιες τιμες που εφαρμοσαν μετα τα εγκαινια τους...
bakass Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 φιλε dearen συμφωνω απολυτως με αυτα που λες...τις εχω δει ολες τις τηλεορασεις σχεδον απο κοντα και λιγακι ρυθμισμενες και οι ανιστοιχες samsung ειναι παντα καλυτερες απ τις αντιστοιχες lg...με κορυφωση την 650 που θελω να την αγορασω κιολας!!αλλα εχει δικιο και ο jabar...μην αποθαρρυνουμε τα αλλα παιδια!!μπορει συγκριτικα να ειναι καλυτερες οι samsung αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι και πιο ακριβες!οποτε η συγκριση δεν ειναι απολυτα σωστη!!σε μια συγκριση πρεπει να λαβεις υποψη και τον παραγοντα αποδοση/κοστος...που πιστευω οτι εδω υπερτερουν οι lg..ειδικα για την lg550 μπορει να μην εχει και το καλυτερο πανελ αλλα για εναν μεσο χρηστη ο οποιος δεν ειναι σιγουρος για το τι προσφερουν τα 100hz ,πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη λυση.... anyway sorry για το off topic ... πιστευω οτι η τιμη για την 37αρα την lg ειναι αρκετα καλη!!
DeareN Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 φιλε dearen συμφωνω απολυτως με αυτα που λες...τις εχω δει ολες τις τηλεορασεις σχεδον απο κοντα και λιγακι ρυθμισμενες και οι ανιστοιχες samsung ειναι παντα καλυτερες απ τις αντιστοιχες lg...με κορυφωση την 650 που θελω να την αγορασω κιολας!!αλλα εχει δικιο και ο jabar...μην αποθαρρυνουμε τα αλλα παιδια!!μπορει συγκριτικα να ειναι καλυτερες οι samsung αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι και πιο ακριβες!οποτε η συγκριση δεν ειναι απολυτα σωστη!!σε μια συγκριση πρεπει να λαβεις υποψη και τον παραγοντα αποδοση/κοστος...που πιστευω οτι εδω υπερτερουν οι lg..ειδικα για την lg550 μπορει να μην εχει και το καλυτερο πανελ αλλα για εναν μεσο χρηστη ο οποιος δεν ειναι σιγουρος για το τι προσφερουν τα 100hz ,πιστευω οτι ειναι μια πολυ καλη λυση.... anyway sorry για το off topic ... πιστευω οτι η τιμη για την 37αρα την lg ειναι αρκετα καλη!! Αυτο φιλε μου με τις τοσο μεγαλες διαφορες τιμων αναμεσα σε Lg και samsung στην Ελλαδα με παραξενευει ξερεις γιατι στη Γερμανια που βλεπω απο εδω www.idealo.de δεν εχουν τετοιες διαφορες. Οσο για την σειρα 650, μολις τη βρεις σε προσφορα χτυπησε την, ειναι εκπληκτικη τηλεοραση για τα λεφτα της. Και τελος ναι οντως η lg550 ειναι πολυ καλη λυση αλλα εδω μιλαμε για την 450 που και παλι τις εχω δει διπλα διπλα. Παντως αν καποιος ειναι επαρχια γλιτωνει και τα μεταφορικα και γινεται ακομη μεγαλυτερη ευκαιρια για 399 ευρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.