kostas^^ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδια! Εδω και ενα χρονο χρησιμοποιω το Panda Cloud Antivirus (Free)..δεν εχω αντιμετωπισει σχετικα προβληματα με ιους και οτιδηποτε αλλο κακοβουλο λογισμικο..αν και 2-3 φορες μου βρηκε καποια trojan...ΑΡΑ η απορια μου ειναι η εξης: ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ αυτο το antivirus???ποια η αποψη σας???Ευχαριστω!!!!
isay Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 kosta υπαρχει μια πολύ καλή συζήτηση http://www.insomnia.gr/topic/377057-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-antivirus-27910-27111-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/
kostas^^ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω!! παντως ειμαι αναμεσα στο panda cloud(αν το κρατησω),το avira και το mse! ΥΓ το μονο κακο που βρισκω στο panda cloud ειναι το σκαναρισμα το οποιο ειναι υπερβολικα πολυ αργο..
N0tisOO7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Για δωρεάν κάνει πολύ καλή δουλειά και όντως το σκανάρισμα είναι πολύ αργό, όπως και του MSE. Αν θες αποτελεσματικότητα και γρήγορο σκανάρισμα είναι το Avira Antir πρώτο και μετά το Avast.
kostas^^ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 thanks notis! μαλλον για avira με βλεπω..μιας κ το εβαλα στο pc του αδερφου μου κ κυλαει γρηγορα!!! -τωρα για firewall ειμαι σε διλημμα να βαλω το comodo ή το online armor ή να αφησω αυτο των vista..??? ΥΓ δεν μπορω να πιστεψω οτι το pc του αδερφου με το Nod32 κολλησε ιους κ δεν τους εβγαζε με τπτ...και το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ειναι οτι βγηκαν με την εγκατασταση του malwarebytes!!!!!!!!
N0tisOO7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Το καλύτερο Firewall με τις περισσότερες επιλογές και δυνατότητες είναι το Comodo. To χρησιμοποιώ και με ειδοποιεί για τα πάντα ακόμα και για ιούς. Και το Online Firewall είναι πάρα πολύ καλό όπως και το ZoneAlarm. Malwarebytes και SuperAntispyware να έχεις μαζί με ένα δωρεάν antivirus (από τα 4 που ανέφερα) και θα έχεις ολοκληρωμένη και αποτελεσματική σουίτα ασφαλείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.