sam sam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 (δεν εβρισκα καλυτερο τιτλο ) εχω στο υπολογιστη μου δυο συνδεσεις internet και θελω το καθε προγραμμα μου να συνδεεται στο internet με συγκεκριμενη συνδεση. ας πουμε πως στη μια θυρα εχω το "internet 1" και στη δευτερη το "internet 2". θελω ολα τα προγραμματα να συνδεονται απο με το "internet 1" και ενα συκεκριμενο (μtorrent/bittorent) να συνδεεται με το "internet 2" . υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα; (εχω windows xp /windows 7) tnx parsifal
parsifal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ταυτόχρονη σύνδεση στο ιντερνετ με 2 καρτες δικτυου.
parsifal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Βρε συ, τον τίτλο του θέματος γιατι τον άλλαξες σε ίδιο με αυτόν του θέματος στο οποίο σε παρέπεμψα; Για ομοιομορφία;
sam sam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ε κατι με χαλαγε στο τιτλο, και ειπα να το αλλαξω (το αρχικο το εβαλα στη περιγραφη ) βεβαια ολο αυτο το εκανα πριν διαβασω 100% και τα παλια θεματα στο insomnia. παντως ειναι αρκετα μπερδεμα, στο μυαλο μου το ειχα πολυ πιο απλοϊκό . (ακομα το ψαχνω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.