Dragonheart Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα σε ολους! Ας μπω κατευθειαν στο ψητο, λοιπον αυτο που θελω να κανω ειναι να συνδεσω 3 laptop ασυρματα ετσι ωστε να μπορουμε να παιζουμε παιχνιδια σε lan. Δυστυχως δεν υπαρχει router/modem ουτε και switch/hub οποτε σκεφτηκα μηπως γινεται αυρματα. Μπορει να γινει αυτο το πραγμα; Να δημιουργηθει ενα ασυρματο lan που να αναγνωριζεται κανονικα απο τα παιχνιδια και να μπορω να παιξω σε 3 φορητους υπολογιστες; Επειδη εδω που ειμαι δεν υπαρχει η επιλογη router (μενω σε εστια) σκεφτηκα αν μπορω να γλυτωσω το κοστος ενος switch, αν δηλαδη γινεται δουλεια ετσι. Ναι το ξερω οτι ξεκινανε απο 10 ευρω απλα αν μπορω να το κανω ασυρματα χωρις να εχω προβληματα θα το προτιμησω! Ευχαριστω εκ των προτερων!
Tompgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Με τις ασυρματες καρτες των φορητων οχι δεν γινεται, η ποιο φθηνη λυση ειναι ενα swich και 3 utp καλωδια.
charis_k Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ή Access Point απο περιπου 25+ευρο για να μην μπλεξεις με καλωδια
evo481 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 υπαρχει καποιος οδηγος? πχ 3 φιλοι σε 3 διαφορετικα σπιτια θελουν να παιξουν κανα παμπαλαιο παιχνιδι με αεροπλανα (αλλα multiplayer)...συνδεσεις υπαρχουν, τι αλλο χρειαζεται?
Tompgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Εχω ακουσει οτι με το hamachi μπορεις να δημιουργησεις lan αναμεσα σε pc που ειναι στο net, οποτε κατεβαστε το hamachi και δοκιμαστε.
Dragonheart Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Γεια σας και παλι! Επανερχομαι μετα απο λιγο διαστημα, απλα θελω να αναφερω πως υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ. Μιλαγα πριν μερικες μερες με ενα φιλο μου και μου ειπε οτι το ειχε κανει και δεν πιστευω να μου ειπε ψεματα. Αν συνδεθει το ενα λαπτοπ στο ιντερνετ και διαμοιρασει τη συνδεση δεν μπορουν οι αλλοι να συνδεθουν στο δικτυου και να παιξουμε ολοι μαζι;
Dragonheart Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τελικα τα καταφερα χωρις router η access point! Μετα απο πολυ googlαρισμα και πολλους οδηγους που δεν δουλευαν καταφερα να βγαλω ακρη! Το μονο που επρεπε να κανω ηταν να δημιουργησω ενα adhoc δικτυο και να βαλω καρφωτες ip! Απλα αντιμετωπιζω προβλημα οταν παιζω παιχνιδια με lag, ενω ειναι διπλα τα λαπτοπ βγαζει αρκετο lag. Αυτο που θελω να δοκιμασω ακομα ειναι να δημιουργηω ενα hotspot με ενα λαπτοπ, να διαμοιρασω τη συνδεση στα υπολοιπα και μετα να συνδεθουν ολα με hamachi και ετσι ελπιζω δεν θα εχω προβλημα με lag. Εσεις τι λετε; Καμια αλλη ιδεα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.