captainrodos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 για σας. . . εχω εναν pc με win και ubuntu 10.10 και εχω προβλημα οταν ανοιγω τον mozzila ο υπολογιστης σερνετε. . . και οταν επισης προσπαθω να μετατρεψω μια μορφη βιντεο σε αλλη εκει πια χτυπαει κοκκινο και ετσι το βιντεο βγαινει παραμορφομενο και δοκιμασα με δυο διαφορετικα προγραμματα. . .ενω οι ιδιες εργασιες με τα win μου ειναι μια χαρα. . . και εβαλα και προσφατα τα ubuntu καμια βδομαδα εχει. . . τι μπορει να φταιει? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Τι cpu εχεις? Eχεις βαλει adblock στο firefox? Γενικα τα προγραμματα για μετατροπη βιντεο στο linux ειναι πιο αργα απο τα αντιστοιχα των windows, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν βγαζουν παραμορφωμενο το βιντεο... Τι εννοεις παραμορφωμενο? Με ποια προγραμματα προσπαθησες και συναντησεσ προβλημα? Επισης ολα αυτα, εχουν μια κλιμακα, που σου λεει για την προτεραιοτητα της μετατροπης, αν το βαλεις στο highest, δινει ολη τη δυναμη του επεξεργαστη εκει και δε σε αφηνει να κανεις τιποτα αλλο... αυτο ισχυει και στα προγραμματα των windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 εχω intel pentium 4 dual sta 3.00 ghz το adblock οχι δεν τ εχω. . . παραμωρφομενο εννοω οτι κανει πολλα κολληματα το βιντεο που εγινε η μετατροπη και κατα τι διαρκεια της μετατροπης οι cpu μου ειναι 100% και οι δυο. . . τωρα δοκιμαζω με το transmaggedon τ αλλο δεν το θυμαμαι . . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καταρχην, βαλε το adblock plus και το adblock plus pop-up addon στον firefox να μη κολλαει... Οσων αφορα το βιντεο, δες αυτο με το priority, οση ωρα εχεις το προγραμμα και δουλευει για να μην σου παιρνει ολο το cpu, ωστε να μπορεις να κανεις και κατι αλλο παραλληλα. Εγω με single core στα 2200mhz και δεν ειχα προβλημα με τα βιντεο, ναι μεν αργουσε, αλλα το βιντεο εβγαινε μια χαρα. Δες τα settings του προγραμματος που χρησιμοποιεις, μηπως χρειαζεται να αλλαξεις κατι για τις γρηγορες σκηνες, ωστε να μη κολλαει ή σπαει στιγμιαια η εικονα. Μηπως τρεχει και κατι αλλο παραλληλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 αν δεν το έχεις κάνει ήδη, καλό είναι να προσθέσεις στον πίνακα εφαρμογών σου το "παρακολούθηση συστήματος". (δεξί κλικ στο panel-->προσθήκη στον πίνακα εφαρμογών). 1. o mozilla σέρνεται γενικώς ή σε συγκεκριμένες σελίδες; 2. με ποιά εφαρμογή κάνεις μετατροπή και τι είδους (π.χ. από flv σε mp4 ?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 το mozzila εφτιαξε με το adblock τι εννοεις να το δω με το priority? με το παρακολουθησει συστηματος βλεπω οτι ειναι 100% την μετατροπη την κανω με το transmaggedon απο wmv σε avi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 τα ίδια και σε μένα το συγκεκριμένο. δοκίμασε με άλλο πρόγραμμα. Το handbrake ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 εχει προβλημα δεν καταιβενει μονο στα ubuntu στα αλλα δουλευει κανονικα το download. . . ξερεις κανενα αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 EDIT: πρόσθεσα τα παρακάτω στο wiki μιας πρόκειται για διαδικασία που γενικά έχει ζήτηση. Feel free για σχόλια + διορθώσεις. ---------------------------------------------------------------------------- υπάρχει ένα μαγικό προγραμματάκι που λέγεται ffmpeg. Τρέχει απ'το τερματικό. π.χ. έχεις ένα φάκελο που λέγεται τα βιντεάκια μου μέσα στον αρχικό σου φάκελο. ανοίγεις τερματικό και γράφεις: cd >space< "τ και tab για να συμπληρωθεί αυτόματα το όνομα του φακέλουώστε να γίνει τελικά cd "τα βιντεάκια μου". enter για να εκτελεστεί.(cd σημαίνει change directory) υποθέτουμε ότι μέσα στο φάκελο "τα βιντεάκια μου" έχεις το βίντεο Ένα τυχαίο βίντεο.wmv και θέλεις να το μετατρέψεις σε avi.Γράφεις λοιπόν: ffmpeg -i "Ένα τυχαίο βίντεο.wmv" (αυτόματη συμπλήρωση με tab) αφήνεις κενό και γράφεις -sameq (αν θέλεις να διατηρηθεί η ποιότητα του βίντεο: same quality) αφήνεις κενό και γράφεις το όνομα του νέου αρχείου: "Το τυχαίο βίντεο μετά τη μετατροπή.avi" όλο μαζί δηλαδή:>ffmpeg -i "Ένα τυχαίο βίντεο.wmv" -sameq "Το τυχαίο βίντεο μετά τη μετατροπή.avi" Πατάς έντερ για να το εκτελέσεις και σε λίγη ώρα έχεις το avi σου. επειδή εκτελείται απ'το τερματικό μας δίνονται πολλές ευκολίες π.χ. μπορούμε να τρέξουμε:>nice -n 19 ffmpeg -i "Ένα τυχαίο βίντεο.wmv" -sameq "Το τυχαίο βίντεο μετά την μετατροπή.avi" για να δώσουμε στη διεργασία του ffmpeg χαμηλή προτεραιότητα = δεν μας τρώει επεξεργαστή όταν τον χρειαζόμαστε για κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εγραψες παλι. . .πολυ καλο δουλευει μια χαρα. . . με αυτον τον τροπο μονο avi γινεται η και αλλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 υποστηρίζει πολλές μορφές αρχείων: >ffmpeg -formats και έχει πολλές ακόμη δυνατότητες: >man ffmpeg περισσότερα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 πολτ κλο φιλε .. . ευχαριστω . .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntellos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 πως το κάνω εγκατάσταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 πως το κάνω install. πως το κάνω εγκατάσταση; Σύστημα--->Διαχείριση Συστήματος-->Διαχείριση Πακέτων Synaptic και γρήγορη αναζήτηση για ffmpeg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntellos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Σύστημα--->Διαχείριση Συστήματος-->Διαχείριση Πακέτων Synaptic και γρήγορη αναζήτηση για ffmpeg Δεν κάνει εγκατάσταση. Πήγα να κάνω manual εγκατάσταση από το download section στο site του προγράμματος και μου πέταξε error, ίσως αυτό να φταίει. Ίσως βέβαια να μην κάνω και κάτι σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.