Προς το περιεχόμενο

Dark Souls [PS3][Xbox 360]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογο της φυσης του παιχνιδιου, dark souls χωρις online ειναι καπως κουλο. Δεν ειναι απαραιτητο το online αλλα σιγουρα προσδιζει στο "danger" εφε.

συμφωνώ .. και μάλιστα ειμαι σε δίλημμα .. να το αγοράσω αυθεντικό (που τα αξίζει τα λεφτά του) και να πάρω και μια gold η να παίξω offline χωρίς να το αγοράσω ?....

στο δίλημμα με έβαλε η αγαπητή MS που άρχισε να ρίχνει τα ban βροχή ακόμα και σε αυτούς που γύρισαν τις κονσόλες σε stock firmware.

τώρα να αγοράσω καινούρια κονσόλα , το dark souls και μια gold συνδρομή δεν το σηκώνει δυστυχώς η τσέπη μου .. :blink: :blink:

απο την μία δεν μου φταίει η MS που διάλεξα να φλασάρω την κονσόλα μου αλλα απο την άλλη δεν δίνει την ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν να γυρίσουν στα αυθεντικά να το κάνουν...

Δημοσ.

Η MS τωρα μπαναρε οσους κατεβαζανε DLC + arcade με μια "τρυπα" με κλεμμενο account που υπηρχε.Εγω παντως το παραγγειλα αυθεντικο γιατι οντως δεν λεει να το παιξω offline στην μπαναρισμενη

Δημοσ.

Η MS τωρα μπαναρε οσους κατεβαζανε DLC + arcade με μια "τρυπα" με κλεμμενο account που υπηρχε.Εγω παντως το παραγγειλα αυθεντικο γιατι οντως δεν λεει να το παιξω offline στην μπαναρισμενη

και εγω αυθεντικό λεω να το πάρω αλλα σκέφτομαι πως αν φάω ban πάνε χαμένα 60 euro πόσο έχει + συνδρομή live.

dlc + arcade δεν ειχα κατεβάσει κλπ αλλα ειχα φλασάρει την κονσόλα .

ακόμα μπαίνω live ολα καλά αλλα άν τους την βαρέσει και μου δώσουν ban.. ακομα και αν γυρίσεις το firmware σε stock και ειναι σαν απείραχτη η κονσόλα μπορείς να φας ban , δηλαδή ακόμα και αν μετανοήσεις που λέμε και θες να το γυρίσεις σε αυθεντικά κλπ πάλι σε τιμωρούν :-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τυχεροι εμεις με PS3 δηλαδη :-D

αναλόγως , αν ξαναπάθετε τα ίδια όπως την άλλη φορα και σας αφήσουν κανα μηνα χωρις online δεν θα το έλεγα.

στο 360 πληρώνεις κερατιάτικα στο ps3 ειναι αμφιβόλου ....

να χαιρόμαστε τις εταιρίες που μας αρμέγουν κανονικά. -_-

-------

κοίταζα τιμές και us το βρήκα 42 euro (59.99 usd) και εδώ που βλέπω σε μαγαζιά απο 55 και πάνω. Μέχρι και 59 euro. (85 usd).

Καλα για μ....ς μας περνάνε ? #%#@^%%!@! :mad: :mad: :mad:

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

42.1631281 Euros. είναι σίγουρα pal ?

έχει και μεταφορικά ?

θέλει paypal ? γιατι δεν έχω ενεργή prepaid ..

αλήθεια πόσο κάνει να έρθει ? στις 7 βγαίνει δεν πιστευω να φτάσει στις 27 ....

ευχαριστώ

Δημοσ.

Dark Souls: Namco Reveals Full Extent of Multiplayer Features & A Look @ The Review Edition

Players now have the ability to cast spells across worlds to help or hinder other players. Be advised, sabotaging another persons world( though satisfying) is not always a good idea. One spell in-particular will allow you to make another persons world harder during their single player play through, if they want to reset the difficulty( and they will) they will need to find out who did it, and defeat them to break the spell.

OMFG δηλαδή :-D

σαδφσαδφσσαδφσδφασδφασδφασδφασδφδφσδφ

Δημοσ.

Οσοι το αγοράσουν απο Ελλάδα να προσέξουν γιατι οι τιμές είναι οτι νανε...

η limited στο multirama 59,99 € και στο worldgames.gr €52.90 + 2.5 € αντικαταβολή

4,5 € διαφορά! (7 αν μπορείς να πας να το πάρεις) .. <_<

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...