poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 με τοσο μεγαλο attenuation το zyxel οπως και Linksys κτλ δυσκολο να κρατησουν την γραμμη σταθερη.σε αυτες τις περιπτωσεις το Thomson βγαινει το πιο stable.
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 και μια αλλη απορια γιατι δεν τα ξερω και εγω τελεια η κατι χανω εγω.εφοσον δεν εχεις ουτε τηλ πανω στην γραμμη αλλα ουτε ιντερνετ οταν μετρας την καλωδιωση του σπιτιου λογικα θα πρεπε να παιρνες >mohm.κοινως απειρο αφου δεν κλεινει το κυκλωμα πουθενα.εκτος αν ειχες τηλ πανω.Διορθωστε με αν κανω λαθος.
GIANNIS400 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 και μια αλλη απορια γιατι δεν τα ξερω και εγω τελεια η κατι χανω εγω.εφοσον δεν εχεις ουτε τηλ πανω στην γραμμη αλλα ουτε ιντερνετ οταν μετρας την καλωδιωση του σπιτιου λογικα θα πρεπε να παιρνες >mohm.κοινως απειρο αφου δεν κλεινει το κυκλωμα πουθενα.εκτος αν ειχες τηλ πανω.Διορθωστε με αν κανω λαθος. βραχυκυκλωνεις τα δυο ακρα του καλωδιου αφου το κοψεις απ το ρουτερ και το γδύσεις και παιρνεις γυρω στα 7μω αντισταση για 40 μετρα καλωδιο χαλκου 1mm-1,25mm. Tελικα ηρθε ο ΠΟΤΕ και εφτιαξαν τα πραγματα, μου καθαρισαν την γραμμη απο το καφαο, όντως παλια σηκωνα το σταθερο και βουιζε κατι μεσα, σαν θορυβος... τωρα ο ηχος αναμονης ακουγετε πεντακάθαρος. οι αποσυνδεσεις σταματησαν και ολα καλα μεχρι τωρα.Περιμένω να μεγαλωσουν και την ταχητυτα στα 5mbbs aπο 2mbbs που ειναι τωρα (την ειχαν κατεβασει λογο αποδσυνδέσεων) για να τσεκαρω αν δουλευω καλα και σε αυτη την καπως αξιοπρεπει ταχητυτα των 5+mbbs. Τωρα θελω να βρω για να ανοιξω το dmz sto zyxel660 γιατι portforwort δε μπορω να κανω στο pes2011.ξερεις κατι για αυτο?
poulinos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 γιατι δεν μπορεις να κανεις port forward στο zyxel/?δεν θυμαμαι αν κανει dmz το zyxel μεσα απο το μενου η θελει απο cli. α οκ εσυ λες να ενωσεις τα δυο ακρα.εγω λεω χωρις να τα ενωσεις και να χρησιμοποιησεις γη για να βγαλεις t-g r-g.απλα ξεχασα οτι εσυ μετρας με πολυμετρο που εχει και αντισταση πανω.
GIANNIS400 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 γιατι δεν μπορεις να κανεις port forward στο zyxel/?δεν θυμαμαι αν κανει dmz το zyxel μεσα απο το μενου η θελει απο cli. α οκ εσυ λες να ενωσεις τα δυο ακρα.εγω λεω χωρις να τα ενωσεις και να χρησιμοποιησεις γη για να βγαλεις t-g r-g.απλα ξεχασα οτι εσυ μετρας με πολυμετρο που εχει και αντισταση πανω. exeis zyxel royter τωρα ή ειχες παλια?
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 εχω σεταρει πολλακαι ειχα πιο παλια.για ενα διαστημα λογω της δουλειας ειχα βαρεθει να βλεπω zyxel αλλα για το dmz den μπορω να θυμηθω.port forward εχει πανευκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.