GIANNIS400 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 αντε καλη αγορα.το καλο σχετικα με το eshop ειναι οτι δεν δεχεται πισω ευκολα πραγματα αντιθετα με αλλα μαγαζια που το εχουν ανοιξει και το δεχονται ευκολα πισω .οποτε θεωρητικα στο eshop ειναι λιγο δυσκολο να πετυχεις κατι ανοιγμενο.απο την αλλη σε θεματα εγγυησης ειναι λιγο χαλια το eshop. πριν κανα 2 ωρες το πηρα, αλλα προεκυψε 1 προβλημα, δινω 192.168.1.1 και δεν μπαινει στο μενου του ρουτερ... μονο με το cd μπαινει, αλλα αν ειναι να κανω install καθε φορα που ειναι να μπω στο μενου χαιρετισματα.Παντος ειδα διαφορα, πολυ καλο απο θεμα θερμοκρασιας δε παίζεται σε σχεση με το νετφαστερ 2 που μετα απο 10 λεπτα δουλειάς και τωρα που κανει κρυο αυτο ψηνόταν , και απο θεμα ταχύτητας πολυ καλύτερο δεν το συζητώ καθόλου φιλε pouline και εσεις παιδια οσοι διαβάζεται. Αλλα με χαλασε που δεν μπαινω στο μενου και το μενου τωρα στην αρχη επειδη δεν ξερω και καλα αγγλικα μου φαίνεται δύσκολο, αλλα αυτο θα το ξεπερασω που θα παει... αρκει να το ρυθμισω και μετα οκ
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 καταρχην μια φορα το ρυθμιζεις και τερμα.β.δεν γινεται να μην μπαινει απο το 192.168.1.1 .πηγαινε command prompt γραψε Ipconfig και δες οτι σιγουρα ειναι σωστα εκει τα νουμερα.λογικα θα εχεις παρει Ip 192.168.1.33 subnet 255.255.255.0 kai default gateway 192.168.1.1 επισης δεν θα μπεις στο μενου αν καταλαθως εχεις ενεργοποιησει Proxy στο Pc σου.δοκιμασε και με αλλο browser.
GIANNIS400 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 καταρχην μια φορα το ρυθμιζεις και τερμα.β.δεν γινεται να μην μπαινει απο το 192.168.1.1 .πηγαινε command prompt γραψε Ipconfig και δες οτι σιγουρα ειναι σωστα εκει τα νουμερα.λογικα θα εχεις παρει Ip 192.168.1.33 subnet 255.255.255.0 kai default gateway 192.168.1.1 επισης δεν θα μπεις στο μενου αν καταλαθως εχεις ενεργοποιησει Proxy στο Pc σου.δοκιμασε και με αλλο browser. Εκανα ενα reset και ολα μια χαρα, επειδη ειχα βαλει σταθερη ip 192.168.1.4 έπρεπε να κανω reset διοτι ειχα πειράξει καποιες ρυθμισεις απο το μενου του ρουτερ στην αρχη που πρωτομπήκα.Θα ψαξω το μενου τωρα να δω πως δουλευει, θελω να δω αν εχει dmz, kai να μαθω το portforword για τα παιχνιδια. Παρατηρηση: πολυ ανωτερο απο το νετφαστερ φιλε, πολυ ποιο σταθερο, ευστοχα που με προετρεψες να το αγορασω
poulinos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 εχει πολυ ευκολο Port forward.δεν θυμαμαι για dmz να πω την αληθεια.συνηθως κανω Port forward παρα dmz οταν μπορω.
GIANNIS400 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 εχει πολυ ευκολο Port forward.δεν θυμαμαι για dmz να πω την αληθεια.συνηθως κανω Port forward παρα dmz οταν μπορω. το βρήκα το portforword, εκανα portforword για το pes 2011 δεν επιασε αλλα δεν με απασχολεί, αυτο θα το δω αλλη φορα. Αυτο που με απασχολει τωρα ειναι οι συνεχης αποσυνδεσεις. Γι αυτο τωρα μπορει να μην φταίει το ρουτερ αλλά το προφιλ που μου αλαξαν 1 μερα πριν παρω το ρουτερ, τους ειχα παρει 2 μερες πριν τηλεφωνο και τους ειχα παραπονεθει για ασταθεια του δικτύου στα παιχνιδια. Τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν θα το ρυθμίσουν, μπήκα τωρα και βλεπω την τρελη ταχύτητα των 6,5mbbs για το zyxel και το ποιο τρελο ειναι οτι ο θορυβος μηδενιστηκε, atenuation dawn stream=0 Mε πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα περασει τεχνικος. οι αποσυνδεσεις συνεχιζονται ακόμη οχι τοσο συχνα ομως, ανα 20λεπτο περιπου, αν και μου εκανε μια μακρόσυρτη αποσυνδεση 15λεπτων, τοτε εκανα επανεκκίνηση το zyxel αλλα τιποτα, μετα ξεκολησε το ιντερνετ με το που επανεκινησα το υπολογιστη, γιατι να κολησε το zyxel τοσο και χρειαστηκε επανεκινηση του υπ/στη για να ξεκολλήσει το ιντερνετ?. Mετα ειδα οτι το down stream επανηλθε στα 63db στο zyxel... εφυγε το εξωπραγματικο 0db. Μετα εβγάλα το zyxel kai εβαλα το netfaster, εκει ειδα οτι κλειδωνει ποιο κατω στα 4,6mbbs το νετφαστερ και απο θορυβο 53db(περιπου οσο ειχε πριν το βγαλω) και οχι 63db που λεει το zyxel. Kατι μου λεει οτι θα καταληξω πάλι στο γερικο netfaster iad 2 που ειχα,πρωτα θα περιμενω να μου ρίξουν την ταχυτητα στα 4mbbs, και αν δω πάλι αποσυνδεσεις.. θα βάλω το netfaster που σε αυτη την ταχητυτα δεν εκανε αποσυνδεσεις καθολου, και το zyxel θα μου μεινει να το καμαρωνω, ή να το δωσω σε κανενα.Γιατι για να το παρουν πισω στο e-shop δε νομιζω.
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 attenuation downstream 0 δεν υπαρχει.63 η 53/?μα ποσο μακρια απο τον οτε εισαι?με τετοιο attenuation απορω αν και το thomson θα κραταει τοσο σταθερη την γραμμη.το Thomson ειναι για τεραστια attenuation και αποσυνδεσεις.δεν ειναι καλυτερο απο το zyxel σε μενου κτλ απλα εχει την σταθεροτητα.πρεπει να εισαι πανω απο 3,5 Km απο τον οτε.ρε γαμοτο πολυ κριμα.δοκιμασε να βαλεισ στο ρουτερ g.dmt πρωτοκολλο αντι για adsl2+.πολλες φορες παιζει καλυτερα.αυτο το κανεις απο κονσολα telnet Ομως οχι απο web interface.
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 attenuation downstream 0 δεν υπαρχει.63 η 53/?μα ποσο μακρια απο τον οτε εισαι?με τετοιο attenuation απορω αν και το thomson θα κραταει τοσο σταθερη την γραμμη.το Thomson ειναι για τεραστια attenuation και αποσυνδεσεις.δεν ειναι καλυτερο απο το zyxel σε μενου κτλ απλα εχει την σταθεροτητα.πρεπει να εισαι πανω απο 3,5 Km απο τον οτε.ρε γαμοτο πολυ κριμα.δοκιμασε να βαλεισ στο ρουτερ g.dmt πρωτοκολλο αντι για adsl2+.πολλες φορες παιζει καλυτερα.αυτο το κανεις απο κονσολα telnet Ομως οχι απο web interface. εβαλα το netfaster2 εχθες απο τις 10 έως τις 2 το βράδυ που εσβησα το υπ/στη δεν ειχα αποσυνδεση, σήμερα πάλι απο το πρωι που το αναψε η γυναικα μου μεχρι της της 8 το βραδυ καμια αποσυνδεση το netfaster, tvra poy ebala to ζυχελ ειχα είδη 2 αποσυνδέσης μεσα σε 20 λεπτα. Την ΔΕυτερα θα περασει τεχνικος Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το netfaster2 γραφει 52db θορυβο και το zyxel 63db, οσο γι αυτο που λες στo wan στο μενου internet acces setup σto LINE to modulation γραφει: ADSL G.dmt απο την μανα του δλδ ειναι ρυθμισμένο ετσι.Εχεις το ιδιο ρουτερ και εσυ φίλε ή αλλο zyxel εχεις? oσο για το firmware λεει 6/4/2010, κανει μόνο του upload ξερεις? θα αλαξει τιποτα με το firmware
poulinos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 εβαλα το netfaster2 εχθες απο τις 10 έως τις 2 το βράδυ που εσβησα το υπ/στη δεν ειχα αποσυνδεση, σήμερα πάλι απο το πρωι που το αναψε η γυναικα μου μεχρι της της 8 το βραδυ καμια αποσυνδεση το netfaster, tvra poy ebala to ζυχελ ειχα είδη 2 αποσυνδέσης μεσα σε 20 λεπτα. Την ΔΕυτερα θα περασει τεχνικος Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το netfaster2 γραφει 52db θορυβο και το zyxel 63db, οσο γι αυτο που λες στo wan στο μενου internet acces setup σto LINE to modulation γραφει: ADSL G.dmt απο την μανα του δλδ ειναι ρυθμισμένο ετσι.Εχεις το ιδιο ρουτερ και εσυ φίλε ή αλλο zyxel εχεις? oσο για το firmware λεει 6/4/2010, κανει μόνο του upload ξερεις? θα αλαξει τιποτα με το firmware πολλα ρουτερ ενω ειναι πολυ καλα εχουν μεγαλο θεμα οταν υπαρχει μεγαλο attenuation>το καθε ρουτερ το βλεπει διαφορετικα για αυτο βλεπεις το ενα εχει 53 το αλλο 63.ειναι ηδη g.dmt.γαμησε τα.δες για firmware στο site tis zyxel.δεν νομιζω οτι το κανει αυτοματα.το 660hw ειχα αλλα ειχα/εχω 30 attenuation οχι 53.δεν βλεπω ο τεχνικος να κανει κατι.
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 πολλα ρουτερ ενω ειναι πολυ καλα εχουν μεγαλο θεμα οταν υπαρχει μεγαλο attenuation>το καθε ρουτερ το βλεπει διαφορετικα για αυτο βλεπεις το ενα εχει 53 το αλλο 63.ειναι ηδη g.dmt.γαμησε τα.δες για firmware στο site tis zyxel.δεν νομιζω οτι το κανει αυτοματα.το 660hw ειχα αλλα ειχα/εχω 30 attenuation οχι 53.δεν βλεπω ο τεχνικος να κανει κατι. θα πω του τεχνικου να συνεννοηθεί να ριξουν την ταχύτητα, ίσως αν με κατεβασουν στα 4mbbs ή στα 3,5mbbs απο τα 5,2mbbs που ειμαι τωρα να μην κανει αποσυνδέσεις να ειναι σταθερο το zyxel . Αν δε γινει κατι και ετσι δε θα ξερω τι να κανω το zyxel Λες να το έπαιρναν πισω στο e-shop να μου εδιναν ενα καλητερ απο το netfaster π.χ (τύπου thomson) που να μην εχει προβληματα με αποσυνδεσεις? κριμα παντως διοτι το zyxel για οσο χρονο ειναι στο δικτυο εχει πολυ καλητερη χρονικη αποκριση απο το netfaster και δε ζεσταίνετε, τι να το κανω ομως αφου εχω αποσυνδέσεις
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 το eshop να παρει κατι πισω δυσκολο.το zyxel υπερεχει στα παντα απο το thomson αλλα οπως εχω πει και σε αλλα post το thomson εχει την σταθεροτητα που δεν εχει κανενα αλλο σε μεγαλα attenuation η σε αρκετα χαλια γραμμες..καποιος που εχει μια stable γραμμη δεν εχει λογο να παρει Thomson.ενα zyxel,linksys θα παιξουν καλυτερα απο ενα Thomson.αλλα ειναι το θεμα της σταθεροτητας μετα. μπορεις και με το dmt να δοκιμασεις μονος σου να ανεβασεις το snr Να δεις που θα παιξει καλυτερα
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 το eshop να παρει κατι πισω δυσκολο.το zyxel υπερεχει στα παντα απο το thomson αλλα οπως εχω πει και σε αλλα post το thomson εχει την σταθεροτητα που δεν εχει κανενα αλλο σε μεγαλα attenuation η σε αρκετα χαλια γραμμες..καποιος που εχει μια stable γραμμη δεν εχει λογο να παρει Thomson.ενα zyxel,linksys θα παιξουν καλυτερα απο ενα Thomson.αλλα ειναι το θεμα της σταθεροτητας μετα. μπορεις και με το dmt να δοκιμασεις μονος σου να ανεβασεις το snr Να δεις που θα παιξει καλυτερα πως το κανω αυτο, πως ανεβαζω δλδ το snr?
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 ειναι ενα προγραμμα το dmt οποως και το orbmt στο οποιο μπορεις να ανεβασεις λιγο παραπανω το snr χωρις να παρεις τηλεφωνο τον Isp.δεν το εχω ψαξει πολυ.ο thresh θα μπορουσενα σε βοηθησει καλυτερα.
GIANNIS400 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 ειναι ενα προγραμμα το dmt οποως και το orbmt στο οποιο μπορεις να ανεβασεις λιγο παραπανω το snr χωρις να παρεις τηλεφωνο τον Isp.δεν το εχω ψαξει πολυ.ο thresh θα μπορουσενα σε βοηθησει καλυτερα. TO DMZ ΞΕΡΕΙς που το βρισκω sto menu toy ZYXEL?
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 δεν θυμαμαι.αλλα γιατι θες dmz?το port forward που εχει ειναι πανευκολο για δες αν πετυχαινει αυτο που λενε εδω. http://forums.whirlpool.net.au/archive/548597
GIANNIS400 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 δεν θυμαμαι.αλλα γιατι θες dmz?το port forward που εχει ειναι πανευκολο για δες αν πετυχαινει αυτο που λενε εδω. http://forums.whirlpool.net.au/archive/548597 τελικα ηρθε τεχνικος και ακουσον ακουσον, καλα μιλαμε ποσο απατεωνες ειναι μερικοι... αφου μου μετρησε στο κουτι της πολυκατοικιας την γραμμη μου, μετρησε ταχητητα θορυβο και οτι αλλο υπάρχη . Στο τελος μου μετρησε την αντισταση απο το κουτι στο 2τερο οροφο οπου διαμενω. Τον ρωτησα λοιπον ποιο ειναι το προβλημα και μου ειπε, φιλε εχεις μεγαλη ωμικη αντισταση 50ΩΜ.Για 35 μετρα που ειναι το καλωδιο με την καμια δεν ειναι 50ΩΜ, μου ειπε ακομη οτι καπου εχω βραχυκυκλωμα η διαροη και προκαλει αυτην την αντισταση, του ειπα οτι ειμαι ηλ/γος και καπου κοπηκε εκεινη την ωρα... ε μου λεει κανε πειραματα και θα το βρεις το προβλημα βγαζοντας κατι φωτιστικα που εχω συνδεσει και περναν τα καλωδια κοντα στην γραμμη του dsl.Toυ λέω να μετρησουμες απο το κουτι της πολυκατοικιας στην εισαγωγη του διαμερισματος και βρηκε 6ΩΜ,μεσα στο διαμερισμα ειναι το προβλημα μου λεει, ελα να το μετρησουμε του λεω, βεβαια δε δεχτηκε γιατι ηξερε οτι θα αποκαλυπτόταν η μαλ..κια του.Για καλη του τυχη δεν ειχα το πολυμετρο διοτι το ειχα δανεισει, το απογευμα που το πηρα μετρησα και ειχα 7ΩΜ μεσα στο σπιτι και 6ΩΜ μεχρι το κουτι της πολυκατοικιας.Δλδ 13ΩΜ συνολο, 39ΩΜ λιγοτερο απ οτι ειπε το παλικαρι, και αν βαλω 1,5mm καλωδιο μεσα στο σπιτι οπου εχω μεταφερει την μπριζα αντι για 1mm θα εχω 9ΩΜ αντισταση. Του λεω να αλαξει κατι ο ΟΤΕ και μου λεει οτι δε χρειαζετε. Τεσπα οι αποσυνδέσεις με το zyxel συνεχίζονται και ας κατέβασα σήμερα το τελευταίο firmware απο την zyxel.com http://www.zyxel.co.uk/web/support_download_result.php . Mε το netfaster δεν εχω πρόβλημα απο αποσυνδέσεις. Μήπως το software του zyxel θελει κάποιο πείραγμα για να κοψουν οι αποσυνδεσεις... Αυτο που θα κανω τωρα ειναι να τα ψαλω στην wind για τον τεχνικο, και μετα θα τους ζητησω ρηξιμο της ταχητυτας. sory για τα πολλά που εγραψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.