Προς το περιεχόμενο

net faster2 προβλημα με ports

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

wireless wi fi το ιδιο.ναι να εχεις πχ ενα λαπτοπ και να μην εισαι με καλωδιο πανω στο router αλλα με wifi.ναι το zyxel εχει.το vigor δεν ειχε το απλο.και το λαπτοπ θα παιξει wifi.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

wireless wi fi το ιδιο.ναι να εχεις πχ ενα λαπτοπ και να μην εισαι με καλωδιο πανω στο router αλλα με wifi.ναι το zyxel εχει.το vigor δεν ειχε το απλο.και το λαπτοπ θα παιξει wifi.

+1 thanks, παω για το zyxel με τα 55 ευρώ όταν πληρωθώ

Δημοσ.

αντε καλη αγορα.ειχα το 660hw και δεν ειχα κανενα παραπονο.μετα πουληθηκε γιατι ηθελα ρουτερ με voip.

αυτο εδω εχει ενα 40αρακι http://www.bestdeals.gr/index.php?target=products&product_id=33994,σε σχεση με αυτο που εχει 15ευρω παραπανω http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=210000239

τι διαφορα εχει, ξαναεπαναφερω το θεμα γιατι ετυχε και το πετυτχα στο σκρουτζ, αν ειναι τα ιδια πράγματα γιατι να μην κερδισω 15ευρω.

και αυτο το 660hw με τα 55 ευρω που παραθετω ειναι το απλο 660hw series με τα 660wh D1 KAI 660WH-D3 KAI to 660WH-HN τι διαφορα εχει, βασικα αυτα παιζουν απο 10 -30ευρω παραπανω απο το 660wh series, θελω να πω να μη πρωτιμησω τα αλλα αν ειναι να μη κερδισω κατι απουδαιο απο τα αλλα μοντελα και χασω κανα 20αρικο τσαμπα.

Και κατι τελευταιο που μου ηρθε στο μυαλο, απο θεμα ψυξης τι λενε τα συγκεκριμενα, διοτι το καλοκαιρι το δωματιο ειναι λιγο ζεστο, εχουν μηπως και κανα ανεμιστηρακι μεσα, ασε που μπορει να του βάλω και εγω κανενα.

ειχα δεν ειχα παλι ανοιξα διαλογο :-D

Δημοσ.

ενα ενα ερωτημα

α.πολλες φορες η zyxel βγαζει σχεδον ιδια μοντελα απλα αλλαζει καποια γραμματα σαν revision

να το πω αναλυτικοτερα.πχ μπορει να υπαρχει 660Hw d1 και 660hw t1 .εικονικα το λεω τωρα.δεν εχω δει καποια

εμφανη διαφορα απλα σαν πιο νεο revision.

τωρα η διαφορα σε ενα μοντελο που τελειωνει σε 1 πχ 660hw t1 Με αυτο που ειναι 660hw t3 ειναι οτι το 1 ειναι παντα

adsl over pstn (annex a/pots)το 3 adsl over isdn (annex B).to hn συνηθως σημαινει οτι παιζει και σε πρωτοκολλο n sto wireless

πχ το 663 Hn h to 660n.εδω εχει ολα τα μοντελα

http://www.zyxel.com/products_services/product_overview.shtml#

γενικος δεν εχουν θεμα ψυξης .δεν ζεστενονται τοσο.τωρα αν καποιος θελει να βαλει φαν απο πανω ενταξει μπορει.απλα αν κανει

τοση ζεστη για να μην αντεξει το zyxel μαλλον δεν θα εχεις αντεξει εσυ πρωτος μεσα στο δωματιο

Δημοσ.

γενικος δεν εχουν θεμα ψυξης .δεν ζεστενονται τοσο.τωρα αν καποιος θελει να βαλει φαν απο πανω ενταξει μπορει.απλα αν κανει

τοση ζεστη για να μην αντεξει το zyxel μαλλον δεν θα εχεις αντεξει εσυ πρωτος μεσα στο δωματιο

:-D ευστοχο, καλα για 30-32 βαθμους μιλαω και αυτο 7-8 μερες το χρονο και οχι ολη μερα.Οταν ειμαι εγω βάζω κλιματιστικο... απλα τυνχάνει καμια φορά και κατεβάζω τιποτα και δουλεύει μόνο του.thanks

Και όσο για το router φίλε τελικά πάω γiα αυτο http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=210000239 660hw νομιζω γι αυτο που θέλω θα με καλυψει, και οσο για τα -1, n3,d3,d1 επειδη βαριέμαι να τα ψάξω δε τα ψαχνω καθόλου και πιστευω ότι με αυτο θα ειμαι ενταξη με το 660hw...και πιστεύω οτι δε θα εχω προβλημα με τα ports me to zyxel, αυτο ειναι το βασικότερο για μενα

Δημοσ.

το zyzel εχει πανευκολο Port forward.β.απλα οτι τελειωνει με 3 ειναι over isdn οποτε μην τα κοιτας πχ h63 d3 κτλ.καλη αγορα.δεν θα εχει θεμα το zyxel ακομα και με 30-32

Δημοσ.

το zyzel εχει πανευκολο Port forward.β.απλα οτι τελειωνει με 3 ειναι over isdn οποτε μην τα κοιτας πχ h63 d3 κτλ.καλη αγορα.δεν θα εχει θεμα το zyxel ακομα και με 30-32

Και μια τελευταια ερωτηση και κλεινω, το zyxel 660H-T1 που το βρήκα στο ε-σοπ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613664 με το zyxel 660HW SERIES http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=210000239 εχουν 5 ευρω διαφορα, ειναι τα ιδια πραγματα ή μηπως το 660H-T1 ειναι ποιο καινουριο μοντελο και γλυτωσω 5 ευρω.Με την σελιδα της zyxel που μου ειχες δωσει δεν μπορω να βρω ακρη με τις διαφορες τους, αν ειναι το ιδιο θα παρω αυτο απο το ε-σοπ γιατι το pc1 δε το ξερω τοσο σαν μαγαζι

Δημοσ.

to hw δηλαδη το δευτερο που μου εγραψες εχει και wifi.

το πρωτο 660h -t1 δεν εχει wifi.

660 μοντελο

h= hub(4 ethernet+firewall )

t φαντασου το σαν revision πως να το πω

1 για pstn

το δευτερο 660 ειναι απο τα ιδια

συν w = wireless

τωρα διαφορα πχ 660 -t1 660-e1 και οτι αλλο βγαζει η zyxel ειναι σαν revision οσο ξερω.καταργει το προηγουμενο και βγαζει ενα πιο νεο.

αλλα παρε το 660hw που εχει και wireless

Δημοσ.

to hw δηλαδη το δευτερο που μου εγραψες εχει και wifi.

το πρωτο 660h -t1 δεν εχει wifi.

660 μοντελο

h= hub(4 ethernet+firewall )

t φαντασου το σαν revision πως να το πω

1 για pstn

το δευτερο 660 ειναι απο τα ιδια

συν w = wireless

τωρα διαφορα πχ 660 -t1 660-e1 και οτι αλλο βγαζει η zyxel ειναι σαν revision οσο ξερω.καταργει το προηγουμενο και βγαζει ενα πιο νεο.

αλλα παρε το 660hw που εχει και wireless

εχεις δικιο, τωρα ειδα οτι δεν ειναι wireles to 660-t1, αλλα ειδα ποιο κάτω εχει αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668

5 ευρω παραπανω απο το 660hw series το οποιο πιστευω οτι εινα το ιδιο με το 660wh αλλα πρέπει να ειναι ποιο καινουρια εκδοση.

Τωρα στα σχολια για το συγκεκριμενο μοντελο απο το ε-σοπ αν κοιταξεις στην σελιδα του προϊοντος κατω κατω γραφει καποιος παρασχος κωστας τα εξεις:

''πολύ καλό , έχει μονό ένα θέμα ότι αν δεν ενεργοποιήσεις το WPS όταν ανοίγεις σε Windows 7 64bit την περιοχή δικτύου κολαει και αναβοσβήνει το router...(βρήκα άκρη μετά από 2 μήνες επικοινωνίας με την εταιρία)''

ti ειναι το wps και λες να εχω το ιδιο προβλημα με τα vista 32bit αν πάρω αυτο το μοντελο?

απο σερφαρισμα που εκανα εδω μεσα διαβασα οτι και εσυ εχεις ακουσει καποια παρατραγουδα για τα zyxel και καποιος αλλος ειπε οτι μετα απο 2 χρονια δουλειας το zyxel του αρχισε κατι τρελα.

Να θυσιασω αλλα 60 ευρω με το φοβο μην την πατησω με το zyxel μετα απο κανα χρονο και να παω σε draytek me 120ευρω λες? ειναι τα διπλα λεφτα μωρε και το σκεφτομαι :fear:

γιατι ειναι tοσο ακριβα αυτα τα draytek ρε παιδι μου :-( , γερμανικα ειναι αυτα?

Και ολα αυτα για "60 ευρω παραπανω" τα λεω γιατι δεν ειμαι να παιρνω ρουτερ καθε δυο χρονια, το ρουτερ που θα πάρω θελω να με βγαλει αρκετα... μεχρι τωρα καθε χρονο αλλαζα και ρουτερ

Δημοσ.

ναι ειναι πιο καινουριο μοντελο αυτο.οτι βλεπεις σε λευκο οπως και το hn ειναι πιο καινουριο σαν γενικο κανονα.επιτελους να φυγει αυτο το σκουρο μπλε.

απο την αλλη το vigor θα εχει πιο πολλα πραγματα και ενα ποιο μεγαλο ονομα.τωρα 60 ευρω ειναι 60 ευρω.ουτε πολλα 10 καφεδες ουτε λιγο.αναλογως τα οικονομικα σου.και τα 2 πρεπει να εχουν 2 χρονια εγγυηση.εγω vigor θα παιρνα μονο και μονο επειδη εχω δει αυτα τα λιγο κουφα.αν και τωρα με ενα Thomson 784 ειμαι με voip και ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

ναι ειναι πιο καινουριο μοντελο αυτο.οτι βλεπεις σε λευκο οπως και το hn ειναι πιο καινουριο σαν γενικο κανονα.επιτελους να φυγει αυτο το σκουρο μπλε.

απο την αλλη το vigor θα εχει πιο πολλα πραγματα και ενα ποιο μεγαλο ονομα.τωρα 60 ευρω ειναι 60 ευρω.ουτε πολλα 10 καφεδες ουτε λιγο.αναλογως τα οικονομικα σου.και τα 2 πρεπει να εχουν 2 χρονια εγγυηση.εγω vigor θα παιρνα μονο και μονο επειδη εχω δει αυτα τα λιγο κουφα.αν και τωρα με ενα Thomson 784 ειμαι με voip και ειναι μια χαρα.

λες να μου βγει off πανω στην διετια, δλδ σε γενικα πλαισια εχεις ακουσει πολλα στραβα για τα zyxel, τι να πω ρε γαμωτο τα ειχα για καλα τα zyxel, kai απο εφαρμογες εκτος απο wifi που θέλω για το motorola milestone που εχω δε ζηταω τιποτα αλλο απο το royter για σερφαρισμα και καλη αποδοση σε κανα 2 online games.

Mαλλον θα πάρω το zyxel, αλλα εχω ανχος με αυτα που διαβασα τις τελευταιες μερες.

Υ.Γ:μετα απο ενα 15λεπτο ψάξιμο σκεφτηκα το εξης... το συγκεκριμένο ρουτερ ROUTER DRAYTEK VG2710e-A ειναι ιδιο με το draytek των 120ευρω μόνο που δεν ειναι wireles,

και αν θελω να δουλέψω wifi θα βάζω το νετφαστερ που εχω στην γραμμη, ή με ενα ταφ στην μπριζα δε μπορω να εχω και τα 2 ρουτερ sthn mpriza?.. οπου το νετφαστερ θα ειναι κλειστο και θα ανοιγει μόνο οταν θελω να δουλεψω το wifi

καλη σκεψη τι λες, και θα μου κοστισει μονο 17ευρω παραπανω σε σχεση με το 120 που λεγαμε θα δωσω 77 στο you.gr

Δημοσ.

α.με ταφ δεν γινεται.β.θα μπορουσες το νετ φαστερ να το κανεις access point πανω στο vigor.παρε zyxel δεν θα εχεις θεμα.δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλα ρουτερ.σε ολες τις εταιρειες υπαρχουν ρουτερ που χαλανε κτλ.απλα στα zyxel δεν βλεπεις να καιγονται αλλα κανουν διαφορα κουφα.οχι δεν ειναι πολλα τα στραβα για τα zyxel.αντιθετως μικρος αριθμος ειναι με βαση το ποσο πουλανε.2 χρονια εγγυηση εχει οποτε don't worry.θα βγει και κακη φημη για τα zyxel χωρις λογο μετα. παρε το zyxel το λευκο.

Δημοσ.

α.με ταφ δεν γινεται.β.θα μπορουσες το νετ φαστερ να το κανεις access point πανω στο vigor.παρε zyxel δεν θα εχεις θεμα.δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι καλα ρουτερ.σε ολες τις εταιρειες υπαρχουν ρουτερ που χαλανε κτλ.απλα στα zyxel δεν βλεπεις να καιγονται αλλα κανουν διαφορα κουφα.οχι δεν ειναι πολλα τα στραβα για τα zyxel.αντιθετως μικρος αριθμος ειναι με βαση το ποσο πουλανε.2 χρονια εγγυηση εχει οποτε don't worry.θα βγει και κακη φημη για τα zyxel χωρις λογο μετα. παρε το zyxel το λευκο.

Παράγγειλα τελικα το λευκό ZYXEL http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668 μάλλον πεμπτη παρασκευη θα το εχω διοτι μου ειπαν 3-4 εργασιμες θα το εχει το ε-σοπ και μια εργασιμη να μου το στειλουν.

Ελπίζω να μην μου στείλουν καμια επιστροφή-μεταχειρισμένο,.... εχω άκακη εμπειρία απο e-shop, εχω να πάρω κατι απο εκεί εδω και 4 χρόνια.

Δημοσ.

αντε καλη αγορα.το καλο σχετικα με το eshop ειναι οτι δεν δεχεται πισω ευκολα πραγματα αντιθετα με αλλα μαγαζια που το εχουν ανοιξει και το δεχονται ευκολα πισω .οποτε θεωρητικα στο eshop ειναι λιγο δυσκολο να πετυχεις κατι ανοιγμενο.απο την αλλη σε θεματα εγγυησης ειναι λιγο χαλια το eshop.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...