panos0100 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας εχω αυτο το πρωβλημμα που αναφερω κολλαει για λιγα δευτερολεπτα ολο το συστημμα και ο επεξεργαστης και μετα ξανασυνεχιζει κανονικα μηπως εχει καπιος καμια ιδεα τι μπορει να ειναι να πω οτι αυτο το κανει επειδη με το cckleaner διεγραψα τα παντα δηλαδη οτι επιλογες μου ειχε ακομα και το μητρωο παιζει καπιο ρολο αυτο? μπορει να ειναι και θεμα τροφοδοτικου? γιατι μυριζει και λιγο καμενο πισω το συστημα μου ειναι το εξης: εχω intel core to quad 2,6ghrz q9400 ati 5670 saphire 512mb ram 4gb adata motherboard foxconn g45 psu 650w chieftec 3 χρονια το εχω το τροφοδοτικο και περασε και μια υποταση περισυ λοιπον ακουω τις αποψεις σας ευχαριστω
nikos903 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καμένο; Που μυρίζει;; Τι τάσεις δίνει το τροφοδοτικό σου; (απο speedfan-everest μπορείς να τις δεις). Τι θερμοκρασίες έχεις; (πάλι speedfan-everest-hwmonitor). Πότε άρχισε να τα κάνει τα κολλήματα; Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά συστήματος κατά ένα χρονικό διάστημα πιο πίσω σε μια χρονική στιγμή που δεν σου κολλούσε το pc? Η χρήση της cpu στο πόσο είναι; Άμα στρεσάρεις με κάποιο πρόγραμμα τον επεξεργαστή (OCCT) αντέχει ή κρασάρει; (άμα αρχίσει να μυρίζει πιο έντονα το καμένο σταμάτα το τέστ ). Μνήμες και δίσκο τα τσέκαρες; (Memtest86+ bootable για μνήμες και το διαγνωστικό του κατασκευαστή για τον δίσκο). Κάνε αυτά και βλέπουμε...
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Κατεβασε τον process explorer και αφησε τον ανοιχτο μεχρι να εμφανιστει το κολλημα.Στη συνεχεια παρατηρησε αν υπαρχει κατι που εκανε spike στo cpu monitor, καθως επισης αν κατι καταναλωσε ram, περισσοτερο απο το φυσιολικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.