skiabox Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τι μπορεί να το προκαλεί αυτό σε μια γραμμή που έχει κατά τα άλλα πολύ καλά χαρακτηριστικά?
Bspus Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πως οριζεις τα πολυ καλα χαρακτηριστικα? Χαμηλος θορυβος και τα σχετικα που αναφερει το modem? Παρε τηλεφωνο να κανεις παραπονα. Μπορει να πρεπει να κανουν ρυθμισεις απο τη μερια τους. Για οτενετ ειναι το 1242. Και μενα ετσι μου εκανε συνεχεια
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μήπως έχεις μόντεμ άλλης εταιρίας? μου έχουν πει ότι αν για παράδειγμα είσαι στον ΟΤΕ και μπαίνεις με μόντεμ ΧΟΛ θα σε πετάει ανα δεκάλεπτο, αν και δεν πιστεύω πως κάτι τέτοιο ισχύει...
skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Εκανα update το firmware του router. Για να δούμε μήπως έφτεγε αυτό γιατί το log έδειχνε PPPoE1 stop Νομίζω ότι PPPoE1 είναι ο client και PPPoE o server. Θα φανεί το επόμενο 24ωρο.
skiabox Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Κανένα disconnect σήμερα. Μπράβο belkin!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.