louben Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ΠΑιδια κανω ενα βιογραφικο (σε word 2010) και θελω να τοποθετησω τη φωτογραφια μου στην πανω αριστερη γωνια.Πως μπορω να το κανω?ΒΑσικα βαζω την φωτογραφια αλλα βασικα μου βγαινει μεγαλη και ψιλοκεντρο με αποτελεσμα να υπερκαλυπτει διαφορα στοιχεια(πχ διευθυνση)
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 έχεις όρεξη να συνδεθούμε στο teamviewer για να το βρούμε απο εκεί? και αν έχεις θέμα με το πρόσωπο σου (δεν θες να βάζεις φωτογραφίες σου κλπ) βάλε μια φωτογραφία ίδιων διαστάσεων με κάτι άσχετο μέσα
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πας στην αρχή του κειμένου κάνεις εισαγωγή εικόνας και παραδίπλα έχει κάποια κουμπιά σχετικά με την στοίχιση δοκίμασε ποιο σε βολεύει ποιο πολύ,μπορείς να την "πιάσεις" κι όλα και να την μεγαλώσεις/μικραίνεις/περιφέρεις μπορείς και με το irfanview να την επεξεργαστείς πρήν την βάλεις στο word.
sakkisaa Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δεξί κλικ (πάνω στην εικόνα) - Αναδίπλωση κειμένου - Ερμητική - Το τσιμπάς από την γωνία και το μικραίνεις - μετά το πάς όπου θες
louben Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εχω δοκιμασει να μεταφερω την εικονα.Προκειται ομως για βιογραφικο (το προσχεδιο το βρηκα στα office με α[ποτελεσμα να εχει καποιο περιορισμο και να μην πηγαινει με τιποτα στην πανω αριστερη γωνια.Εχει να κανει με καποιο περιορισμο του προγραμματος αλλα ποιο?
TheELF Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δες εάν και πως είναι ορισμένα τα Όρια κειμένου
louben Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 κοιταξα την παραπομπη σου για τα ορια κειμενου αλλα δυστυχως εχω το word 2010 και οχι το 2003.Καμια ιδεα?
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 κοιταξα την παραπομπη σου για τα ορια κειμενου αλλα δυστυχως εχω το word 2010 και οχι το 2003.Καμια ιδεα? όρια κειμένου word 2010
louben Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Το ειχ ψαξει μεσω google (ennoeitai)αλλα και παλι τιποτα.Thanks anyway.
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Η πρώτη σελίδα που σου βγάζει όταν ψάχνεις για όρια κειμένου word 2010 είναι η σελίδα της microsoft σχετικά με το office δεν γίνεται να μην βρεις κάτι που να σου βολεύει. π.χ. http://office.microsoft.com/el-gr/word-help/HA010354856.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.