Προς το περιεχόμενο

Τοποθετηση φωτογραφιας διαβατηριου σε Word 2010

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδια κανω ενα βιογραφικο (σε word 2010) και θελω να τοποθετησω τη φωτογραφια μου στην πανω αριστερη γωνια.Πως μπορω να το κανω?ΒΑσικα βαζω την φωτογραφια αλλα βασικα μου βγαινει μεγαλη και ψιλοκεντρο με αποτελεσμα να υπερκαλυπτει διαφορα στοιχεια(πχ διευθυνση)

Δημοσ.

έχεις όρεξη να συνδεθούμε στο teamviewer για να το βρούμε απο εκεί?

και αν έχεις θέμα με το πρόσωπο σου (δεν θες να βάζεις φωτογραφίες σου κλπ) βάλε μια φωτογραφία ίδιων διαστάσεων με κάτι άσχετο μέσα

Δημοσ.

Πας στην αρχή του κειμένου κάνεις εισαγωγή εικόνας και παραδίπλα έχει κάποια κουμπιά σχετικά με την στοίχιση δοκίμασε ποιο σε βολεύει ποιο πολύ,μπορείς να την "πιάσεις" κι όλα και να την μεγαλώσεις/μικραίνεις/περιφέρεις μπορείς και με το irfanview να την επεξεργαστείς πρήν την βάλεις στο word.

Δημοσ.

Δεξί κλικ (πάνω στην εικόνα) - Αναδίπλωση κειμένου - Ερμητική - Το τσιμπάς από την γωνία και το μικραίνεις - μετά το πάς όπου θες

Δημοσ.

εχω δοκιμασει να μεταφερω την εικονα.Προκειται ομως για βιογραφικο (το προσχεδιο το βρηκα στα office με α[ποτελεσμα να εχει καποιο περιορισμο και να μην πηγαινει με τιποτα στην πανω αριστερη γωνια.Εχει να κανει με καποιο περιορισμο του προγραμματος αλλα ποιο?

Δημοσ.

κοιταξα την παραπομπη σου για τα ορια κειμενου αλλα δυστυχως εχω το word 2010 και οχι το 2003.Καμια ιδεα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...