Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ποσσες μερες εχουμε περιθωριο για δηλωση ατυχηματος σε ασφαλιστικη γαι τροχαιο ??? Αν θυμαμαι καλα ηταν 3 μερες αλλα δεν ειμαι σιγουρος... Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Με κάθε επιφύλαξη, νομίζω μια εβδομάδα. Ας απαντήσει και κάποιος που ξέρει 100%. Τόσο αν θυμάμαι καλά μου είχε δώσει περιθώριο η ασφαλίστριά μου όταν είχα ξύσει ενα παρκαρισμένο (συνέβη σε ιδιωτικό parking και η κατάσταση έχριζε συννενόησης με τον άλλο οδηγό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Με κάθε επιφύλαξη, νομίζω μια εβδομάδα. Ας απαντήσει και κάποιος που ξέρει 100%. Τόσο αν θυμάμαι καλά μου είχε δώσει περιθώριο η ασφαλίστριά μου όταν είχα ξύσει ενα παρκαρισμένο (συνέβη σε ιδιωτικό parking και η κατάσταση έχριζε συννενόησης με τον άλλο οδηγό). Ευχαριστω.Σε καλυψε η ασφαλεια ? Νομιζω σε ιδιωτικους χωρους δεν καλυπτει εκτος και τα πουμε αλοιως οτι εγιναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μας κάλυψε κανονικά διότι μετά από συννενόηση των ασφαλιστικών δηλώσαμε μαζί με τον άλλο οδηγό πως το ατύχημα έγινε λίιιιγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο όπου πραγματικά έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μας κάλυψε κανονικά διότι μετά από συννενόηση των ασφαλιστικών δηλώσαμε μαζί με τον άλλο οδηγό πως το ατύχημα έγινε λίιιιγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο όπου πραγματικά έγινε Ετσι ακριβω....Αν λεγατε οτι εγινε σε ιδιωτικο χωρο ...κλαφτα Χαραλαμπε !!! Τελικα η προθεσμια για υποβολη δηλωσης ειναι 7 ημερολογιακες μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.